Şimdi Ara

Windows 10 ve Deep Freeze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Ben en temiz haliyle windows 7 kullanıyorum şu an. İçerisinde de deep freeze kurulu. İşim oyun geliştirme olduğu için bir çalışma esnasında ortalığı fazlasıyla dağıtabiliyorum. Deep freeze'e de bu yüzden ihtiyaç duyuyorum zaten. Kapatıp açtığım anda herşey tertemiz oluyor. Fakat malum sebeplerden ötürü artık Win 10'a geçmem gerekecek. (Unity geliştiricilerinden biride bunu açık açık yazdı geçenlerde. Artık Microsoft tarafından Win 7 nin desteklenmediğini, kendi işletim sistemlerinin de Win 10 olduğunu vs.. Bunu ne zamandır düşünüyorum ama daha önce de denediğimde sıkıntı yaşadığım en önemli nokta GÜNCELLEMELER! Win 7 de bunu kapatıp, freeze ile rahat rahat ilerleyebiliyorum. Ama windows 10 illa yapacam diyor. Bu konuda bilgisi olan, Windows 10 ve Deep Freeze'i beraber kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

    Not 1: Bu konuda eski bir forum başlığı var ama win 7 ile noktalanmış. Kendi sitesindeki açıklamaları da anlayacak kadar ingilizcem yok malesef.
    Not 2: Rollback tavsiyeleri okudum ama sanki freeze ile aynı yapıda değilmiş gibi geldi bana. (Ben bilgisayarı her açtığımda sıfır hale gelmesini istiyorum. DF'yi tanıdığım için oradan devam etmek mantıklı geliyor birde)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.