Şimdi Ara

DEEP FREEZE 5'TE SORUN VAR!!! PLS YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laboratuardaki 15 makinaya deep freeze kurdum. bunlardan 12'si düzgün ama 3'ünde sorun var. Koruma (Dondurma işlemini) yapmıyor.

Bu arada bütün makinalara yanı cd den Deep Freeze kurdum. Ctrl-Alt-Shift-F6 ile deep freeze panaline giriyorum sorunlu makinalarda aynen düzgün olanlarda oldugu gibi BOOT FROZEN seçeneği seçili olmasına rağmen saat yanındaki Deep Freeze simgesi üzerinde kırmızı çarpı işareti var. Restart yaptım, BOOT THAWED i seçip restart yaptım sonra BOOT FROZEN i seçip restart yaptım anlayacağınız aklıma gelen herşeyi yaptım ama anlayamadım.
    Olmuyor hiçç bir şekilde.

Fikri olan arkadaşlar yardım edin. Şimdiden Teşekkürler

• daha önce o makinalara deppfreeze kuruldumu eğer kurdu isen ve eski kullandığın deneme versiyonu ise yani 60 günlük yeniden krsanda bi işe yaramz full kurman gerekli crackli
  • Hayır Pentegram_boy daha evvel onlara Deep Freeze kurmamıştım ve ayrıca makinaların hepsinde HDD leri silip yeniden bölümlendirip formatladıktan sonra sistemleri kurdum ve en son tabi Deep Freeze i
    Ya anlayamadığım bütün makinalar aynı özelliklere sahip tıpa tıp aynı ve tüm kurulumları aynı cdlerden yaptım ama 3'ünde sorun var Deep Freeze ile ilgili (Diğer herşey normal)
  • Merhaba;

ARkadaş makinalara ghost mu attın önce onu sorayım? eğer ghost değilse böyle bir problem olacağını sanmıyorum ama.www.tamindir.com adresinden deep freeze i indir tekrar uninstall et ve kur birde böyle dene eğer olmazsa uninstall dan sonra deep freeze 5 yerine farklı bir sürüm 3 ay daha idare edicektir seni sorun kalmıyacak böylece...
  • makinalardaki sistemleri normal kurulum ile hepsine tek tek normal kurulum yaptim. herşeyi kurduktan sonra ghost ile yedek aldım ve sonra deep freze kurdum.
    Anlamadiğim şey sadece 3 makinada problem var gerisi normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.