Şimdi Ara

Windows 10 USB ile format ve SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Windows 7 kullanıyorum. SSD aldım biosumda ve aygıt yöneticisinde SSD mi görüyorum. Fakat bilgisayarımda SSD gözükmüyor. Bağlantıda sıkıntı yok bios'ta gözüküyor dediğim gibi. Ekstradan ne yapmak lazım?
    Başka bir konu da hazır SSD almışken bilgisayarımı da formatlayıp sistemimi SSD ye yükleyeyim dedim. Bilgisayarda DVD-ROM'un kabloları bağlı değil o yüzden USB ile format atmak istiyorum. 8GB lık USB ye "Rufus" programıyla windows 10 iso mu yazdırdım. Fakat gelin görün ki bu sefer de bios ta boot kategorisinde "Boot priority" de USB seçeneği gitti ATAPI CD-ROM (tam hatırlayamadım.) tarzı bir şeyler geldi. Şu an boot priority de 3 tane seçenek var şöyle:
    HDD: blablablabla
    Removable Device
    ATAPI CD-ROM
    Eskiden ATAPI yerinde Usb vardı şimdi gitti neden oldu anlamadım nasıl geri gelecek?
    Rufus'tan anlayan varsa ayarlarımı da fotoğraf olarak koydum. Bi format atamadım yardım edin Allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan123412

Şu an Windows 7 kullanıyorum. SSD aldım biosumda ve aygıt yöneticisinde SSD mi görüyorum. Fakat bilgisayarımda SSD gözükmüyor. Bağlantıda sıkıntı yok bios'ta gözüküyor dediğim gibi. Ekstradan ne yapmak lazım?
    Başka bir konu da hazır SSD almışken bilgisayarımı da formatlayıp sistemimi SSD ye yükleyeyim dedim. Bilgisayarda DVD-ROM'un kabloları bağlı değil o yüzden USB ile format atmak istiyorum. 8GB lık USB ye "Rufus" programıyla windows 10 iso mu yazdırdım. Fakat gelin görün ki bu sefer de bios ta boot kategorisinde "Boot priority" de USB seçeneği gitti ATAPI CD-ROM (tam hatırlayamadım.) tarzı bir şeyler geldi. Şu an boot priority de 3 tane seçenek var şöyle:
    HDD: blablablabla
    Removable Device
    ATAPI CD-ROM
    Eskiden ATAPI yerinde Usb vardı şimdi gitti neden oldu anlamadım nasıl geri gelecek?
    Rufus'tan anlayan varsa ayarlarımı da fotoğraf olarak koydum. Bi format atamadım yardım edin Allah aşkına

Removable Device çıkarılabilir aygıt demek. onu seçip dene bakalım. Biosla ilgili pek bi sorun yaşamadım bugüne kadar,o yüzden bios konusunda pek yardımım olmaz. Ayrıca bir de universal usb installer programını dene. Ben bu programı tek geçerim. Bi program bu kadar kullanışlı olamaz.

• Anakart modeli ney

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.