Şimdi Ara

Windows 10'un güncelleme bildirimleri rahatsız edici seviyelere ulaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

bazen windows 7 ye dönsemmi diye düşünüyorum o sadeliği özlüyor insan windows 10 da hesap makinesi bile metro arayüzünde böyle saçma sistem olmaz arkadaş.

Birader. Windows 10 için yapılmış, normal arayüzde çalışan hesap makinesi var. Windows 7 dekinin aynısı. İstersen özelden mail falan at. Sana bir yere yükleyeyim...

• Sildim, sonra güncellemeyi kaldırdım, sonra güncellemeyi gizledim, yinede çıktı.
    Eyy gerizekalılar anlayın işte kırılmış windows kullanıyoz neyini yükseltecez. İsteseydik torrentten W 10 u indirip kurardık.

• Emre1393 güzel orneklendirmiş sesli güldüm

• her gün çıkıyor, nedense ben çok keyif alıyorum bu durumdan, mikiyi yalvartıyorum her gün.

• fotoğraf görüntüleyici fare tekerleği ile fotoyu büyütüp küçültemiyordu ve ısınma sorunundan dolayı win 7 geri döndüm win 10 sp1 çıkana kadar da yüklemem

• güncelledim kurtuldum. bir uyumsuzluk bir sorun da yaşamadım. uyarım da yok rahatım :)

• Win 10 dan memnunum fakat windows 7 ye göre kasıyor acaba bendemi var bu sıkıntı sadece?

Orijinalden alıntı: Skayn

fotoğraf görüntüleyici fare tekerleği ile fotoyu büyütüp küçültemiyordu ve ısınma sorunundan dolayı win 7 geri döndüm win 10 sp1 çıkana kadar da yüklemem

İyi güzel de, fotoğrafa sağ tuş --> birlikte aç yaptığınızda Windows 7'deki fotoğraf görüntüleyici ile açabiliyorsunuz. Sırf bunun için 7'ye döndüyseniz boşuna dönmüşsünüz. Isınmaya bir şey diyemem donanım üreticiniz ile ilgili bir durum.

Microsoft Lumia
  • GWX (klasor) dosyasını bulun oradan c hd'ye taşıyın. Bir daha sormaz.

• Açıkçası bu dayatma hoş olmasada ben windows7 den windows 10 a gectim. Oyunlarda ciddi performans artisi yasadim. Herhangi bir programimdada aksama yaşamadım. Şimdi windows 7 kullanir misin deseler "asla" diyebirilirim.

• ben de win10 a geçtim,seçeneklerde 1 ay içinde win7 ye dönme opsiyonu vardı ama çalışmadı :) daha sonra o opsiyonda gözükmedi seçeneklerde..win10 dokunmatik ekranlar için kullanışlı olsa da win7 görsellik olarak daha başarılı,oyun oynamıyorum,sosyal medya,film,müzik şeklinde kullanıyorum..pencerelerin renksiz oluşu,alt barın cep telefonu stili sönük simgelerle donatılması,hesap makinesinin bile donuk renkli olması hiç hoşuma gitmedi,performans olarak sistemim açılış hızından başka bir fark göremedim win10 lehine.

• Win10 u yukledigime pisman oldum hala win10 uyumlu ses karti surucusu yayinlanmadi hicbiri uyumlu deil (asus g550jk)

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw4265

Win10 u yukledigime pisman oldum hala win10 uyumlu ses karti surucusu yayinlanmadi hicbiri uyumlu deil (asus g550jk)

Win 8 uyumlu driveri varsa deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ham, pişkin, olgun kişinin hâlini hiç mi, hiç anlayamaz; Öyleyse sözü kısa kesmek gerek vesselâm.
    -Mevlana
  • Bende bildirim falan yok.Soramaz da zaten

Hyper X SSD li yeni sistem topladım: AMD 8350 8 çekirdek 4GHZ + Corsair 16gb ram + sapphire radeon r9 280x dual-x oc 3gb
    Neredeyse anında açılıyor PC.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Sildim, sonra güncellemeyi kaldırdım, sonra güncellemeyi gizledim, yinede çıktı.
    Eyy gerizekalılar anlayın işte kırılmış windows kullanıyoz neyini yükseltecez. İsteseydik torrentten W 10 u indirip kurardık.

Kırılmış Windows lar da Windows 10 a geçebiliyor. Ayrıca o dediğin mevzu tarih oldu crack falan yok artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.