Şimdi Ara

Windows 10 UEFI Kuramama Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi Akşamlar. bilgisayarımı win 7 ile update ederek 10 a çıkmıştım. ve temiz bir kurulum gerektiğini anakartımında UEFI Desteklediği için UEFI win10 yüklemek istiyorum rufus yazılımını indirdim
    elimde olan Windows 10 imaji da UEFi Destekli. sorun burdan sonra başlıyor.. UEFI kurulum rehberinie internteten baktım ve aşağıdaki resimini seçmem gerekli.

Seçiyorum ve sonra kalıp dosyamı seçtikten sonra

yine 1. Seçeneğe dönmüş olarak görüyorum3. sectiğimde ise yine kalıbı secmemi istiyor.. velhasıl neyse dedim usb icin hazırladım format attım bilgisayar acıldı işletim Sistemimin UEFI olmadığı öğrendim sorun neyde çözmedim arkadaşlar..
    Anakartım Asus M5A99X EVO (üstüne tıklayarak resmi Sitesine ulaşabilirsiniz UEFİ desteği var)

acaba nerede neyi eksik yapıyorum arkadaşlar ?

Teşekkürler..

• Arama kısmına yönetimsel araçlar yazıp oraya girin.Bilgisayar yönetimini açıp sol aşağıda disk yönetimi gibi bir şey olması lazım. Orayı açıp buraya ss atar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sorunu buldum :) rufusta ilk kalıbı seçip Sonra yukarıda ki gibi uefi secmem lazımmış.. ben ilk basta Uefi seçiyordum sonra kalıbı .. Simdi işletim sistemim uefi oldu. :)
    teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.