Şimdi Ara

Windows 10 u sildim geri getiremiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir laptop aldım geçen hafta ve ubuntu yükledim (dual boot) daha sonra bilmeden win10 u sildim ve geri getirmek için uğraşmadım. Tek bir işletim sistemi olsun diye Ubuntuyu C: ye yani windowsun olduğu yere yükledim böylece windows tamamen silindi.
    Şimdi Windows'u geri getirmek istiyorum. İso dosyasını indirip usb ye yazdırdım. Ve biosa gömülü ürün anahtarımıda biliyorum kurulumda ürün anahtarımı yazdıktan sonra;
    Girilen ürün anahtarı yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir Windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı girin.
    Hatası alıyorum.

Yardım edebilirseniz sevnirim.

• Ubuntuyu Windowsun kurulu olduğu birime kurmamalıydın yeni bir birim açıp d: veya e: artık ne ad verirsen ona kurmalıydın.

Sen windowsu kurduğun yere linux kurarsan windows dosyaların uçar. recovery yokmu laptopda?

Microsofta giriş yapıpıp işletim sisteminin iso dosyasını indirip tekrar format atmalısın başka türlü olmaz

Dual boot için yardımcı olsunhttps://www.youtube.com/watch?v=UozlsFtNE88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Middle.946 -- 24 Aralık 2016; 11:57:23 >
  • Ürün anahtarını girme bölümünde “Atla” gibi bir seçenek var. O tuş çalışmıyor mu?

Windows 10 u sildim geri getiremiyorum!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çalışıyor.Deneme sürümü olan bir ürün anahtarı girersem kabul eder diye düşünüyorum.Ama zaten bende orjinal lisans anahtarı var ve deneme sürümünden korsana geçmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Middle.946

Ubuntuyu Windowsun kurulu olduğu birime kurmamalıydın yeni bir birim açıp d: veya e: artık ne ad verirsen ona kurmalıydın.

Sen windowsu kurduğun yere linux kurarsan windows dosyaların uçar. recovery yokmu laptopda?

Microsofta giriş yapıpıp işletim sisteminin iso dosyasını indirip tekrar format atmalısın başka türlü olmaz

Dual boot için yardımcı olsunhttps://www.youtube.com/watch?v=UozlsFtNE88

Ben zaten ilk başta diskte yer açıp dual boot yapmıştım iki işletim sistemini çalıştırabiliyordum fakat windowsun olduğu diskte Efi adlı bir disk boyutu gördüm ve taşımak istedim çünkü onun yeni açtığım diskin içinde olması gerekiyordu.Fakat taşıyayım derken bir hata sonucu Windowsu arayüz ekranında göremez oldum.Diske baktığımda Recovery filan silinmişti.

• Up
  • "Windows insider preview" yaz google oradan microsoft sitesinden lisansın ile giriş yapıp orijnal iso dosyasını indirip kurulum yapabilirsin başka bir bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirdiğin iso ile başlangıcı onarmayı deneyebilirsin. Gerçi o işlem genelde bir işe yaramıyor ama denemektende zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

İndirdiğin iso ile başlangıcı onarmayı deneyebilirsin. Gerçi o işlem genelde bir işe yaramıyor ama denemektende zarar gelmez.

Onuda denedik ama recovery olmadağı için onarmıyo lenovoyu aradım getirin yukleyelim biz dedi 61 liraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaşlar usb den windowsu tekrar yükledim oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.