Şimdi Ara

Windows 10, µTorrent'i kaldırmaya ve yeniden yüklenmesini engellemeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
13.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Torrent için hemen illegal demeyelim. Mesela ben lisanslı wndows 10 için torrent kullanmıştım sitesi çok yavaş diye, lisans kodum olan oyunları da öyle indiriyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • idm+torrent için motrix

Motrix is a full-featured download manager that supports downloading HTTP, FTP, BitTorrent, Magnet, etc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 16 Haziran 2021; 23:6:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hagh

Hocam bazi uyeler de saniyolar ki dh calisanlari zorrent kullanmiyor :)

• zamunda

• https://torrentfreak.com/utorrent-quietly-installs-riskware-bitcoin-miner-users-report-150306//

2015'te μTorrent bilgisayarınıza sizden habersiz bir crypto miner kuruyordu. Hâlâ var mı bilmiyorum ama en iyisi qbittorrent gibi açık kaynak kodlu bir program kullanmak. Kafanız rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 16 Haziran 2021; 17:52:21 >
  • Benimki edit windows defender falan yok :)

• qBittorrent varken insanlar neden hala uTorrent'i kullanmakta ısrar ediyor gerçekten anlamak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş

• Kiyamet gibi torrent var

• 5 yıldır başka açık kaynak torrent istemcisi kullanıyorum zaten. Bedavanın içinde trojan var bunda

• Hiçbir virüs programı yok.. Kafa rahat. 😄. Nereye gireceği bilen insan pcye virüs felan bulastirmaz.

• Keşke tüm torrent siteleri ve uygulamaları engellense ama bu bilgisayarda %99 ihtimalle imkansız. Hem o oyunu yapan şirketlere büyük zarar veriyor. Hem de bu pazara zararı var. Sırf oyunları torrent’ten indiriyoruz (ve tabi 3.dünya ülkesi olduğumuz için) ne oyunlarda bi yerelleştirme yapılıyor, ne de yerel fiyatlandırma yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eero -- 16 Haziran 2021; 19:17:41 >
  • Qbittorrent güzel fakat utorrent arayüzü ve kullanımı daha basit birde yıllardır utorrent kullanmış adama qbittorrent oyuncak gibi geliyor fakat gel gelelim utorrent madencilik yapıyor arka planda o yüzden senelerdir Windows’ta kullanmıyorum mecburen qbittorrent kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Mis gibi açık kaynak kodlu qbittorrent varken başka bir istemci kullanmanıza gerek yok. Milletin hala uTorrent kullanmasının sebebi adeta korsanın bir simgesi olması herhalde.

qbittorrentle korsan indirilmiyor mu?  

• Güncellemen önce işini yapabilsin de sonra engellersin.

• Portakallı gazoza insanlarin fanta demesi gibi düşünün. Bazı markalar vardır ürünü temsil eder. uTorrent de korsan için böyle bir şey .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri zamunda dedi sanki, evet evet zamunda. Gözünüzden site urdurmayın:)

• M1 işlemcili mac'lerde de kurulamıyordu ben de qbittorrent'i kurmuştum.

• tixati portable kullanın..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.