Şimdi Ara

Windows 10 skype mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar skype mikrofon sesini çok az algılıyor. her şey en yüksekte. acaba mikrofonda mı sorun var diye steam'de denedim. gayet normal hatta fazla gidiyor. nasıl düzeltirim bu skype'i?

• hoperlör simgesine sağ tıklayıp
    kayıtdan yürütme aygıtları/ kayıt kısmından ayar yaptın mı?
  • Erkhan1sas E kullanıcısına yanıt
    evet orada her şey full. zaten sorun sadece skype'te kaynaklı gibi. dediğim gibi steam'ın sesli konuşmasıda böyle bir sorun yok. skype'te sesi az algılıyor. illa laptop'un mikrofonunun dibine girmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 14 Ağustos 2015; 1:01:23 >
  • kardeş tam bilemicem ama ben windows 7 kullanıyorum ama windows 10 dada tahminim kesinlikle o buton vardır

skype'de birinle konuşuyorken yandan wi-fi işaretine benzer butona tıklayıp

mikrofon ayarlarına gelip sesini sonuna kadar açarsan

sorun düzelecektir

orayı ne kadar kısarsan sesin o kadar az gidecektir
  • orası zaten sonda . birden ordan bakarken hani konuştuğumuz kadar yükseliyor ya orası %10-20 civarı falan oluyor . eskiden aynı uzaklıktan çok rahat ses gidiyordu 70 80 90 civarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 14 Ağustos 2015; 1:19:28 >
  • kardeşim o zaman bilemicem malesef
  • sizin dediğiniz buton ne butonu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuşurken yanda en sağda çıkan wifi işaretine benzer bir buton
  • ha skype'te olan. maalesef en yüksekte.

zamanınızı harcadığınız için teşekkürler
  • up
  • Bugün aynı sorunları yaşadım,

mikrafonun basıyla oynadım falan sonra skype den ayarları kurcaladım kendi kendine düzeldi

sanırsam sorun skype da olabilir :)
  • Erkhan1sas E kullanıcısına yanıt
    tam olarak hatırlıyor musunuz? steamdan sesim çok güzel gidiyor fakat skype'te çok çok az hatta hiç denilebilir. Algılamıyor sesi.
  • up
  • Aynı sıkıntı bende de var.Kafasına göre bazen çok güzel gidiyor,bazen mikrofonu ağzımın içine kadar getirince bile az gidiyor.Belli ki W10 kaynaklı bir problem,düzeltilecektir.
  • Sorunun çözümünü buldun mu?
  • YusufEnesMete Y kullanıcısına yanıt
    o zaman buldum mu hatırlamıyorum sanırım driverlar ile ilgiliydi. şuan farklı bir laptoptayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.