Bildirim
Windows 10 skype mikrofon sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hoperlör simgesine sağ tıklayıp
kayıtdan yürütme aygıtları/ kayıt kısmından ayar yaptın mı? -
evet orada her şey full. zaten sorun sadece skype'te kaynaklı gibi. dediğim gibi steam'ın sesli konuşmasıda böyle bir sorun yok. skype'te sesi az algılıyor. illa laptop'un mikrofonunun dibine girmek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 14 Ağustos 2015; 1:01:23 > -
kardeş tam bilemicem ama ben windows 7 kullanıyorum ama windows 10 dada tahminim kesinlikle o buton vardır
skype'de birinle konuşuyorken yandan wi-fi işaretine benzer butona tıklayıp
mikrofon ayarlarına gelip sesini sonuna kadar açarsan
sorun düzelecektir
orayı ne kadar kısarsan sesin o kadar az gidecektir -
orası zaten sonda . birden ordan bakarken hani konuştuğumuz kadar yükseliyor ya orası %10-20 civarı falan oluyor . eskiden aynı uzaklıktan çok rahat ses gidiyordu 70 80 90 civarına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 14 Ağustos 2015; 1:19:28 > -
kardeşim o zaman bilemicem malesef -
sizin dediğiniz buton ne butonu? -
konuşurken yanda en sağda çıkan wifi işaretine benzer bir buton -
ha skype'te olan. maalesef en yüksekte.
zamanınızı harcadığınız için teşekkürler -
up -
Bugün aynı sorunları yaşadım,
mikrafonun basıyla oynadım falan sonra skype den ayarları kurcaladım kendi kendine düzeldi
sanırsam sorun skype da olabilir :) -
tam olarak hatırlıyor musunuz? steamdan sesim çok güzel gidiyor fakat skype'te çok çok az hatta hiç denilebilir. Algılamıyor sesi. -
up -
Aynı sıkıntı bende de var.Kafasına göre bazen çok güzel gidiyor,bazen mikrofonu ağzımın içine kadar getirince bile az gidiyor.Belli ki W10 kaynaklı bir problem,düzeltilecektir. -
Sorunun çözümünü buldun mu? -
o zaman buldum mu hatırlamıyorum sanırım driverlar ile ilgiliydi. şuan farklı bir laptoptayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X