Şimdi Ara

windows 10 pro etkinleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar windows 7'den 10'a geçtim önce yükseltme şeklinde sonra da yaşadığım sorunlar nedeniledefalarca temiz kurulum yaptım herseferinde etkinleştirme açısından sorun olmadı, ama en son 10 pro kurdum ve windows 10'u etkinleştiremiyorum şöyle bir hata veriyor.

''bu cihazda geçerli bir dijitial destek hakkı veya ürün anahtarı bulunamadığından etkinleştirme başarısız oldu. Hata kodu: 0x803F7001''

çözüm olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?

• şimdi microsoft'un sitesinde şöyle bir bilgi buldum;
    Bu cihazdaki önceki Windows sürümünüz Windows 10 yükseltmesinden önce etkinleştirilmediğinden etkinleştirilmedi. (Hata kodu: 0x803F7001)

görünüşe göre bir önceki windows 10'un etkinleşmesini beklemeden yeniden kurulum yaptığım için böyle bir sorun oldu, yalnız şimdi etkinleştirme için yeniden windows 10 kursam şu andaki işletim sistemim aktif olmadığı için aynı hatayı alırım gibi görünüyor nasıl çözülür arkadaşlar sizce?
  • tEKRAR WİNDOWS7/8 kurup update etmeniz öneriliyor...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kurulum CD'si yok laptop'u aldığımda beraberinde vermediler Nasıl halledebiliriz?

Şimdi bilgisayarın altında Microsoft Windows 7 product key diye bir numara var internetten Windows 7 indirsem bu numarayı girsem Windows 7' yi bu şekilde yükleyebilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski win 7 sürümünüz neydi?

WİN 10 HOME
    -win7 starter
    -win7 home basic
    -win7 home premium
    "bu 3 sürüm ile win 10 home alabilirsiniz"

WİN 10 PRO
    -win7 professional
    -win7 ultimate

Eski windows7 sürümünüze uygun olanı seçerseniz sorun olacağını sanmıyorum.

Eğer elinizde orjinal key yoksa ücretsiz olarak (bir nevi bug) yüklemek için herhangi bir win7 ultimate .iso indirin bunu Windows USB/DVD Download Tool kullanarak usb flasha veya dvd ye yazdırın. zaten temiz kurulum istiyorsunuz. oluşturduğunuz format usb/dvd si ile boot edip başlatın. sabit diskleri formatlayıp istediğiniz gibi bölün ve tertemiz win 7 kurun. windows loader 2.2 ile win7 ultimate 'inizi etkinleştirin. sonra internete bağlayın ve yeniden başlatın. pc yeniden başladığında sağ aşağıdaki bildirim alanında win10 a yükselin kutucuğu olacak. oraya tıklayıp şimdi yüksel diyin ve 3-4 gb bişi indirmesini bekleyin. ardından win10 kurulumu başlasın. istediğiniz gibi tertemiz ve ücretsiz win10 pro'ya kavuşun.

• metalmilita kullanıcısına yanıt
    Windows 7 product keyiniz var ise sadece internetten uygun windows sürümünü bulup indirip kurmaktan başka bir şey yapmanıza gerek yok... Windows 7 kurarken o keyi girerseniz yeterli olacaktır...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar tekrar Windows 7 kurayım sonra 10'a dönüp dönmeme konusunda kararsızım, çok çektim 10'dan ama şu an iyi gibi karar veremedim, daha önce bilgisayarın altında product key olduğunu bilsem hiç düşünmem geçerdim 7'ye neyse bakalım tekrar teşekkürler arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

Teşekkür ederim arkadaşlar tekrar Windows 7 kurayım sonra 10'a dönüp dönmeme konusunda kararsızım, çok çektim 10'dan ama şu an iyi gibi karar veremedim, daha önce bilgisayarın altında product key olduğunu bilsem hiç düşünmem geçerdim 7'ye neyse bakalım tekrar teşekkürler arkadaşlar.

ende de aynı sıkıntı var sorun haloldu mu win 7 ile ? tekrar kurup win 10 a mı yükselttiniz
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Merhaba laptopun arkasındaki product key ile Windows 7 yükleyemedim hata verdi, sebebi ürün anahtarının oem olmasıymış, sonra Microsoft'u aradım, windows 7 home premium kullandığınız için windows 10 pro değil de normal 10 kurmanız gerekir dedi, bana pek mantıklı gelmedi ama tekrar 10 kurdum etkinleştirme için de ürün anahtarı sorduğu kısma Windows 7 ürün anahtarını girdim etkinleşti, şimdilik tek sorun adaptörden çıkarınca ekran tamamen kapanıyor, güç ayarlarına falan baktım ama sanırım ekran kartının sürücüsü ile ilgili bir sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

Merhaba laptopun arkasındaki product key ile Windows 7 yükleyemedim hata verdi, sebebi ürün anahtarının oem olmasıymış, sonra Microsoft'u aradım, windows 7 home premium kullandığınız için windows 10 pro değil de normal 10 kurmanız gerekir dedi, bana pek mantıklı gelmedi ama tekrar 10 kurdum etkinleştirme için de ürün anahtarı sorduğu kısma Windows 7 ürün anahtarını girdim etkinleşti, şimdilik tek sorun adaptörden çıkarınca ekran tamamen kapanıyor, güç ayarlarına falan baktım ama sanırım ekran kartının sürücüsü ile ilgili bir sıkıntı.

bendeki home birde windows 7 notebook la değilde normal cd etiketi olarak vardı bende duruyor inşallah atmamışımdır
    evime dönünce ilk iş denemek olacak microsoft hangi numaradan ulaştınız ? bir kaçtane numara var işlemler nasıl ilerledi

• Temiz kurulum ile Windows 7 kurun keyle etkinleÅŸtirin.Yükseltme yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Microsoft müşteri hizmetleri 0212 370 55 55, burdan müşteri temsilcisine bağlanıp konuşabilirsiniz.

• Bunun bi çözümü yok galiba
  • Peki hiç etkinleştiremedim, bana ne zararı dokunur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.