Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.718
Cevap
584
Favori
1.894.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
120 oy
Giriş
  • Yaptım 2 defa sildim yükledim yine aynı hatalar devam ediyor napıcaz biz be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gezgin084

W10 kurdum ama Laptop açıldıktan sonra ekran kararıyor lütfen yardım

Bilgisayarınız eski mi ? ekran kartı Amd mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: soygar

Windows 10 ses az çıkıyor,iki bilgisayarda'da denetim,ses %100 açıkken win 8.1 ve win 7 göre %50 azalma olmuş,Bunun tek sorunu sürücü(driver) değil,güncelledim ses kısıklığı devam ediyor,Evi zangır zangır inleten bilgisayarın sesi kesilmiş

Bence sorun sürücü değil,win10 gelen kodek sorunu gibi görünüyor.

Bende de ses kalitesi arttı, nasıl olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ağustos 2015; 14:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

Beyler nasıl herkes böyle windows 10 geçti? Yani crack fln da çıkmadı bi 6 aylık deneme sürüm gibi bulunabiliyor nette ama hep kullanımlık yok. Millet herkes lisanslı win 10 mu satın aldı yani key ? Söyleyin bizde ona göre yükleyelim win 10 :)

Ek bir lisans almana gerek yok, ilk sayfayı okumadın sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: sefax01

bu hata nedir her seferinde bu iki sorunu buluyor

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Yıllardır bilgisayar kullanırım ve bu programla birşey taramam etmem, hiçbir sorun da yaşamadım, gerçekten şunun bulduğu sonuca mı güveniyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ağustos 2015; 14:15:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: woldhkk

Yaptım 2 defa sildim yükledim yine aynı hatalar devam ediyor napıcaz biz be

hocam en iyisi win 7 veya önceden hangi işletim sistemini kullanıyorsanız ona dönün benmde sorunum var cpu kullanımıyla ilgili büyük ihtimal win 7 ye döneceğim sıfırdan kurulum yaparak düzelmesi lazım ama düzelmemiş benim size baska bir tavsiyem yok hocam belki diğer arkadaslar yardımcı olur

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Bu büyük güncellemeleri indirebileceğimiz link varmı?

Cevap varmı

Bulursam koyarım.

quote:

Orijinalden alıntı: KartalSesi

Daha Önce Windows 7 Den 10 Yükseltme Yapmıştım Hatalardan Dolayı Wİndows 7 Ye Tekrar Dönüş Yaptım Fakat Windows 7de Tekrar Yüksetme İşlemi Yapmak İstiyor Bilgisayar Otomatik Yüklemiş Ama Ben Windows 7de Kalmak İstiyorum.Şimdi Yeniden Başlat Diyor Oraya Tıkladığımda Büyük İhtimalle Beni Yeniden Başlarken Windows 10 Yükselticek.Bunu Nasıl Silebilirim.

Güncelleştirmeleri kapatın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ağustos 2015; 14:17:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Bu büyük güncellemeleri indirebileceğimiz link varmı?

Cevap varmı

Bulursam koyarım.

quote:

Orijinalden alıntı: KartalSesi

Daha Önce Windows 7 Den 10 Yükseltme Yapmıştım Hatalardan Dolayı Wİndows 7 Ye Tekrar Dönüş Yaptım Fakat Windows 7de Tekrar Yüksetme İşlemi Yapmak İstiyor Bilgisayar Otomatik Yüklemiş Ama Ben Windows 7de Kalmak İstiyorum.Şimdi Yeniden Başlat Diyor Oraya Tıkladığımda Büyük İhtimalle Beni Yeniden Başlarken Windows 10 Yükselticek.Bunu Nasıl Silebilirim.

Güncelleştirmeleri kapatın hocam.

Önceki Windows resimlerinde microsoftun sitesinden indirebiliyorduk. Bunda nedense vermiyor microsoft

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: woldhkk

Kardeşim bende aynı hataları aldım memory video cart vb birçok hata mavi ekran hatası verip duruyor sildim tekrar yükledim yine aynı hatalar çözüm bulunması lazım acil

Dostum sorun senin bilgisayarda demek istemiyorum ama eski ise uyumsuz olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ağustos 2015; 14:20:10 >

Önceki Windows resimlerinde microsoftun sitesinden indirebiliyorduk. Bunda nedense vermiyor microsoft

Geçen ilk yayınlanan cumulative update' i bulmuştum biryerde ama almadım ya.

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Geçen ilk yayınlanan cumulative update' i bulmuştum biryerde ama almadım ya.

http://ms-vnext.net/UpdateArchive/

Burada var ama yeniler yok.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Sorununuzun CPU ile alakası yok ki neden sorunu CPU kullanımında arıyorsunuz. Sorun GPU kullanımında, binaların geç yüklenmesi GPU memory sinde yer kalmaması ile alakalı. Driverlarınızda problem olabilir şimdilik güncelleme bekleyin. Ayrıca PC deki sanal belleği artırın, otomatiktir o genelde onu C - D varsa 4096 - 4096 olarak sadece C varsa 8192 olarak ayarlayın minimum değerler 2048 olsun. AMD veya NVIDIA yönetim konsolundan ayarlamalar yapabilirsiniz şimdilik.

CPU ve GPU Marka Model yazarsanız mesajlarınıza böyle sorunlar için daha bilgilendirici olur, başka sorunları olanda çözüm arar.

Buyrun hocam sorun devam ediyor cpu % 100 e cıktıgı için diye düşünüyorum ama siz gpu dediniz.

[simage]http://puu.sh/jDvVk/800ed654ea.png [/simage]
    [simage]http://puu.sh/jDvXI/7d2966f12d.png [/simage]
    [simage]http://puu.sh/jDvZm/350b9599f8.png [/simage]

• Açıkcası ben oyunu oynadığınıza sevindim. Bu özellikteki bir cihazda daha fazlasını beklemek yanlış olur. Sisteminiz GTA 5'i oynanabilir seviyede açmak için gereken minimum gereksinimleri bile karşılamıyor. Çok fazla zorlamamanızı öneririm, tüm ayarlar en alt seviyede ve özelleştirilmiş grafikler kapalı şekilde oynamayı deneyin.

İyi günler..

Oneplus 9R

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada yazıyor.

Açıkcası ben oyunu oynadığınıza sevindim. Bu özellikteki bir cihazda daha fazlasını beklemek yanlış olur. Sisteminiz GTA 5'i oynanabilir seviyede açmak için gereken minimum gereksinimleri bile karşılamıyor. Çok fazla zorlamamanızı öneririm, tüm ayarlar en alt seviyede ve özelleştirilmiş grafikler kapalı şekilde oynamayı deneyin.

İyi günler..

hocam kasma filan yok oyunda grafikler filan da iyi yüksekde değil normalde rahat rahat kasmadan oynuyorum zaten sadece windows 10 da o binaların filan geç yüklenme sorunu yasıyorum kasma filan yok windows7 de binaların geç yüklenme gibi bir sorunu yoktu windows 10 da basladı bu sorun cpu % 100 e çıkıyor nasıl düzeltebilirim bir yolu olmalı

Son büyük güncelleştirme (KB3081438) öncekileridemi içeriyor? Boyutlarıda aynı ama...

Oneplus 9R

• Oyunun oynanması için gereken minimum 4 çekirdekli işlemci sizde yok. İşlemcinizi güncelleyin, windows 7 de sıkıntı olmuyorsa 7 ye geçiş yapın. Oyun için önerebilecek başka çözüm yok. Sistem ortada, istenilen özellikler belli, üzgünüm :(
  • quote:

Oyunun oynanması için gereken minimum 4 çekirdekli işlemci sizde yok. İşlemcinizi güncelleyin, windows 7 de sıkıntı olmuyorsa 7 ye geçiş yapın. Oyun için önerebilecek başka çözüm yok. Sistem ortada, istenilen özellikler belli, üzgünüm :(

hocam 7 ye tekrar geçiş yapacağım güncelleştirmeleri yaparım ama windows 10 güncellemesini almak istemiyorum rezerve etmek istiyormusun diye tekrar sorarmı sorarsa hayır deyip yüklemem ? zaten iso ile kurmusdum nasıl yapabilirim.
    DH den temelli gidiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

GeForce Experience programı açılmıyor sebebi ne olabilir .En güncel sürümünüde indirip kurdum

İlk sayfaya bakarsak.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.