Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.718
Cevap
584
Favori
1.894.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
120 oy
Giriş
  • Windows 7 ye geçince grup yöneticisine girip windows update i kapatın. Servislerden de sonlandırın ve başlangıç tipini manuel yapın. Windows update çalışmasın. Açık bırakırsanız 6.5gb lık windows 10 u tekrar indirmeye başlar.

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Windows 7 ye geçince grup yöneticisine girip windows update i kapatın. Servislerden de sonlandırın ve başlangıç tipini manuel yapın. Windows update çalışmasın. Açık bırakırsanız 6.5gb lık windows 10 u tekrar indirmeye başlar.

hocam eğer direk öyle yaparsam bu sefer win 7 nin kendi güncellemerini alamam :S bn win 10 dısındaki tüm güncellemeleri almak istiyordum.

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

Beyler nasıl herkes böyle windows 10 geçti? Yani crack fln da çıkmadı bi 6 aylık deneme sürüm gibi bulunabiliyor nette ama hep kullanımlık yok. Millet herkes lisanslı win 10 mu satın aldı yani key ? Söyleyin bizde ona göre yükleyelim win 10 :)

Ek bir lisans almana gerek yok, ilk sayfayı okumadın sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: sefax01

bu hata nedir her seferinde bu iki sorunu buluyor

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Yıllardır bilgisayar kullanırım ve bu programla birşey taramam etmem, hiçbir sorun da yaşamadım, gerçekten şunun bulduğu sonuca mı güveniyorsunuz ?

Daha çok temizleme kısmını kullanıyorum sorun kısmını çok ciddiye almam ama win10 kurunca dll dosyalarıyla ilgili problem yaşamıştım sürekli bu hatayı gösterince merak ettim nedir ne değildir diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Teşekkürler.

Son büyük güncelleştirme (KB3081438) öncekileridemi içeriyor? Boyutlarıda aynı ama...

Bilgim yok, bakmak lazım.
    Sen bilirsin yinede, KB3035583 YÜKLEME, windows 10 almazsın.

ASUS K53SV - SX645V laptop.

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ağustos 2015; 17:00:21 >
  • arkadaşlar win 10 a yükselttim fakat eskisi gibi kullanamıyorum bilgisayarı en başta ekran parlaklığını ayarlayamıyorum güncellemeleri denetle diyorum yeni güncellemede yok zamanla olacak bişi mi bu ? beklemek mi lazım ?

Orijinalden alıntı: Peerless

Yeni alınan ssd'ye hdd'den w10'u aktarmak için en iyi yöntem nedir acaba? Lisans konusunda sıkıntı yaşamamak ve tekrar driver filan uğraşmamak için ssd'ye sistemi aktarmak istiyorum..

Samsung alırsanız programı var kendi programıyla kopyalıyor, ki samsung öneririm zaten.

Geri kalanda nasıl yol izlersin bilmiyorum, ama ssdyi direkt taksan da etkinleştirme sorunu yaşamayacaksın ilk sayfada yazdık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: om3rr

arkadaşlar win 10 a yükselttim fakat eskisi gibi kullanamıyorum bilgisayarı en başta ekran parlaklığını ayarlayamıyorum güncellemeleri denetle diyorum yeni güncellemede yok zamanla olacak bişi mi bu ? beklemek mi lazım ?

Sıfırlayın bilgisayarınızı

Benim yaptıgım sıfırlama ayarlardan dı

Yine aynı Şekilde mi sıfırlayayım ?

1gb 256bit sapphire hd4850 ekran kartı
    Var eskimi?

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Yeni alınan ssd'ye hdd'den w10'u aktarmak için en iyi yöntem nedir acaba? Lisans konusunda sıkıntı yaşamamak ve tekrar driver filan uğraşmamak için ssd'ye sistemi aktarmak istiyorum..

Samsung alırsanız programı var kendi programıyla kopyalıyor, ki samsung öneririm zaten.

Geri kalanda nasıl yol izlersin bilmiyorum, ama ssdyi direkt taksan da etkinleştirme sorunu yaşamayacaksın ilk sayfada yazdık.

Maalesef ki Samsung almadım. başka yöntemlere bakacağım en olmadı sıfırdan kurulum yapacağım artık..

• Arkadaşlar konu açıldığından beri binlerce yorum okudum ve şöyle bir tablo hazırlıyorum, katılır mısınız ?

"Format atarak W10 yükleyenlerin Memnuniyet Oranı
    %90

Önce Yükseltip Sonra Sıfırlayarak W10 Yükleyenlerin Memnuniyet Oranı
    %70

Sadece Yükselterek W10 Yükleyenlerin Memnuniyet Oranı
    %40
    "
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Sizin adınıza sevindim. Demek ki ilk sayfadaki çözümü gözümden kaçırmamın ve o mesajı yazmamın bir sebebi varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Real Madrid
  • quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

Hocam bundan önce sıfırladım mavi ekranda hatası verdi Hatanın kodu inaccessible boot device hatası.
    Yine aynısı olur diye korkuyorum.

Benim yaptıgım sıfırlama ayarlardan dı

Yine aynı Şekilde mi sıfırlayayım ?

Format atın.

Orijinalden alıntı: woldhkk

İntel pentium g3258 işlemci
    MSI h81m-p33 anakart
    Gskıll ripjaws 4 gb 1600 mhz ram
    1gb 256bit sapphire hd4850 ekran kartı
    Var eskimi?

Ekran kartı tarihi eser, anakart low.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.