Bildirim
Windows 10 2022 Update 22H2 Build 19045.2130 GDR (18.10.2022) (73. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sorun kullandığınız WinRAR sürümünden kaynaklanıyor olabilir. En son sürümü resmi sitesinden indirip tekrar kurun sorun çözülebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Son yapıyı kullananlardan olumlu/olumsuz yorum alalim :)
Mesela Ben ıvır-zıvırlarından arındırılmış, guncellestirmeleri kapatilmis sekilde kullanirim Windows 10'u
Güncelleme tam manası ile kapatilabiliyor mu?
17134-1 RTM sadece insider kayıtlı olanlar mı indiriyor şu an,indirebileceğimiz link varmı'dır hazır boştayım formatlayayım makinayı. -
Şuan buradan indirebilirsiniz. uup.rg-adguard.net
UUP (Unified Update Platform) Generation Project (v2.4.8 RC2) [by @rgadguard & mkuba50]https://uup.rg-adguard.net
Yukarıdaki linkten creatingISO_17134.1_tr-tr_amd64_all.zip dosyasını indirin ve dosyanın içindekileri boş bir klasöre çıkartın.
creatingISO.cmd dosyasını çalıştırın. İşlemin bitmesini bekleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 18 Nisan 2018; 11:46:51 >
-
En belirgin özellik olarak açılıştaki ram kullanımı 300 MB kadar azalmış.quote:
Orijinalden alıntı: Richard Parker
Son yapıyı kullananlardan olumlu/olumsuz yorum alalim :)
Mesela Ben ıvır-zıvırlarından arındırılmış, guncellestirmeleri kapatilmis sekilde kullanirim Windows 10'u
Güncelleme tam manası ile kapatilabiliyor mu?
Bende 1709 da 1.8 GB civarı açılıyordu, şimdi 1.5 GB'dan daha az açılıyor. (Aynı programlar yüklü)
Biraz daha fazla ayar eklenmiş, sistem üzerindeki kullanıcı kontrolü biraz daha artırılmış. -
ben de indirip kurdum hocam ama bir sürü işlem yapıyor iso dosyası oluşturana kadar, içine bişey inject etme ihtimali kafamı kurcalıyorquote:
Orijinalden alıntı: MRT_
Şuan buradan indirebilirsiniz.
https://uup.rg-adguard.net
Yukarıdaki linkten creatingISO_17134.1_tr-tr_amd64_all.zip dosyasını indirin ve dosyanın içindekileri boş bir klasöre çıkartın.
siz ne düşünüyorsunuz bu site hakkında
-
Merak etmeyin dosya güvenlidir. Windows 10 yükseltmeleri UUP dosyaları halinde Microsoft serverlarindan çekiliyor ve ISO dosyasına dönüştürülüyor. Normal Windows 10'un yaptığı işlemin aynısını yapıyor.
Merhaba,
Error work script hatası alıyorum sebebi nedir? -
Dizin kaynaklı bir sorunmuş. Halletim :) -
bu verdiğiniz siteden 17133.73 sürümümü update yükseltme yapabilirmiyim ? sıkıldım format atmaktan artık ...quote:
Merak etmeyin dosya güvenlidir. Windows 10 yükseltmeleri UUP dosyaları halinde Microsoft serverlarindan çekiliyor ve ISO dosyasına dönüştürülüyor. Normal Windows 10'un yaptığı işlemin aynısını yapıyor. -
Evet yeni ISO ile yükseltme yapabilirsin.
usb'ye yazmam mı gerekcek yoksa media cretion tool gibi gibi yükseltme yapılabilir miquote:
Evet yeni ISO ile yükseltme yapabilirsin. -
ISO dosyasına çift tıkla mount edecek içine girmiş olacaksın. Setup.exe dosyasını çalıştır. Sonrası yükseltme gibi devam edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 18 Nisan 2018; 20:52:46 >
tamamdır anladım çok teşekkürler. -
teşekkürler... Ben de indiriyorum...quote:
Uzun zamandan sonra format çekeceğiz....
-
Ne güncellemeymiş arkadaş bi türlü gelemedi şu önceki sürümdeki gibi pc aptal aptal restart atıyormu ? -
merhaba , indirme işlemi bitti , fakat iso dosyası oluşmadı ,quote:
kurulum için iso dosyası nasıl oluşacak...
İndirdiğim dosyayı resim olarak ekliyorum...
-
creatingISO.cmd dosyasını çalıştır ve işlemin bitmesini bekleyin bitmeden kapatmişsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X