Çavuş
15 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhabalar.

Chrome ile arama yaparken geçmiş ve yer işaretlerinden öneriler sunuyor, bunu kapatmanın bir yolu var mı? nasıl böyle bir ayar koymaz yaklaşık 5 saattir araştırıyorum. bir ara yer işaretlerimin hepsi gitti geri getirdim =) ama bi çözüm bulmadım. anladığım kadarıyla daha önceden böyle bir ayar varmış ama kapatmışlar az daha çıldırırsam browser değiştiririm, acayip sinir oldum.

turn off the history and bookmark suggestions in the address bar?

[URL unfurl="true"]https://support.google.com/chrome/forum/AAAAP1KN0B0ZZRtSygGDfk/?hl=fa[/url]

[URL unfurl="true"]https://support.google.com/chrome/forum/AAAAP1KN0B0J6AGhiwOpF4/?hl=en&gpf=d/category-topic/chrome/discuss-chrome/J6AGhiwOpF4[/url]

Kısacası Allah belanı versin Chrome !
merhabalar telefonumu rootlamatı denerken elimde kaldı yardımlarınızı bekliyorum.

ilk basta htc sıtesınde anlattıgı gibi bootloader kilitini acmayı basardım sonra recovry ıcın hasoon200 all in one tollkit diye bir kit kullanarak twrp recovry yuklemeyı basardım ne olduysa bundan sonra oldu super su flashladım tel acıldı ama root etkin olmadı tekrar recovey girip yenıden denedım yıne olmdı super su yetki almıyordu biirturlu sonra en guncel super su versıyonunu arayıp netten bulup kurdum ve telefonu resetledıgımde acılmadı siyah ekranda kaldı bi kackez denedım tekrar kurdum aynı bi değişiklik yok sonra factory reset denedım yıne telefon acılmadı wipe yaparak ne var yok sıldım sanırım roomda gitti bu arada sımdı telefonda sadece boot menusu ve recovry moda ulasabılıyorum orginal stock rooma nasıl donerım yardım lutfen.
bu arada recory hala twrp
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 930 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.