Şimdi Ara

Windows 10 mu Windows 8.1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Win 10 um Win 8.1 Geçmek İstiyorum Zaten Önceden Win 7 idim Yani Kısacası Win 8.1'e Geçmek Değermi ????

• Efe2484 E kullanıcısına yanıt
    Oldum Olası Windows 8 ve 8.1'i Sevemedim Dostum. Windows 7 Güzel fakat Windows 10 varken neden eski bir İşletim sistemine Geçmek İstediğini Anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatangida -- 22 Mart 2016; 16:53:54 >
    bende windows 10 geçmedim düşünmüyorum da windows 8.1 son güncellemeleride yaptığım zaman gayet stabil bir işletim sistemi.

geçmek istersen bir eksisi yok.
    kesinlikle win10 öneririm sisteme artısı çok örnek ekran kartı toplam bellek 3800 iken win8.1 de win10 da 8000 oldu ve sistemin rahatlar
    Windows 10'a geçmek en mantıklısı.

Windows 8.1 bir çok olumsuz özelliği ve sıkıntıları ile kullanıcılar tarafından pek sevilmemişti. Windows 10 ise yenilikçi kullanımı windows 7'ye benzer ve hızlı bir işletim sistemi. Windows 7'den windows 10'a geçince baya bir rahatlık yaşadığını hissedeceksin.

Kolay Gelsin.
  • Bence de en iyisi Windows 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben Windows 10'u Sevmedim Çünkü Hem Yavaş (Benim Pc'de) Hemde Bir Sürü Uygulama Açmıyor Napcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 8.1 Windows 10'a göre daha stabil çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • substar kullanıcısına yanıt
    Yani Ne Demek Bu ?
    Kısacası şuan için windows 8.1 e geçmenize değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. Kullanmaya biliyorsan ve yüklenecek programlar vs biliyorsan sistem zaten stabil oluyor. Bu zamana kadar hiçbir sorunum olmadı. Uyumluluktur uygulamaların açılmamasıdır hiçbiri olmadı. Ancak yükseltme yapmadım. Yükseltme yapıldığı zaman sistem sapıtabiliyor yani stabil olmuyor. Bilgisayarı tamamen sıfırlayıp Windows 10'u ayrıyeten kurduğunda gayet stabil. Dediğim gibi yükseltme olarak geçeceksen geçme. Birçok kişi yükseltme yaptıktan sonra sorunlar yaşadı. O yüzden windows 10 pek sevilmedi. Temiz kurulum her zaman daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.