Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.787
Cevap
115
Favori
894.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleştirmelerin içeriği falan tartışılır ama şaka maka cihaz çıkalı bugün tam 4 yıl olmuş ve hala güncelleme geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft, Windows 10 mobil ekibini bir salona kitleyip orada unuttu da, bunlar cihaz satılıyor diye güncelleme mi çıkarıyor. Vietnam savaşında olmuş böyle şeyler, unutulan birlik savaş devam ediyor diye ormandan çıkmamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Bir ara Mi 4 ekran yönünden kullanılmaz haldeyken geçmiştim.
    Hemen ekranı yaptırıp döndüm.
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Arama yapılsa nasıl cevaplanacak?
    Nasıl arama yapılacak?
  • Tahoe_930 kullanıcısına yanıt
    Şaka maka harbi benim Mi 4 çıkalı da 4 yıl oldu ama güncelleme geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Şaka maka harbi benim Mi 4 çıkalı da 4 yıl oldu ama güncelleme geliyor.
    Ben de mi note 3 aldım 1 ay oldu lumia 735 ten geçtim kaç çağ atladım bilmiyorum :)
  • 930 da 14393 deyim, onedrive a klasör atamıyorum, 100 resim atacam hepsini elle tek tek seçiyorum,

Whatsapp da kendi içinde birine resim atamıyorum, illahi resimlere girip oradan resmi seçip whatsapp dan paylaş diyecem.

• Arkadaşlar günaydın,

Lumia 1520 cihazımda güncelleştirme sorunum var. İnsider kullanıcısıyım. Bütün insider seçeneklerinde aynı durum söz konusu. Kısa bir video ekledim. Lütfen izleyin. Güncelleştirme bulunuyor, hatta indirme başlar gibi oluyor ama hemen kesiliyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morische -- 17 Nisan 2018; 8:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

930 da 14393 deyim, onedrive a klasör atamıyorum, 100 resim atacam hepsini elle tek tek seçiyorum,

Whatsapp da kendi içinde birine resim atamıyorum, illahi resimlere girip oradan resmi seçip whatsapp dan paylaş diyecem.

Hocam onedrive da sizlere ömür, meganın uygulaması şu anda düzgün çalışıyor.

Ben de mytube dan şikayetçiyim. Uygulamayı beğenip satın da aldım ama ilk video seyretmede uygulama atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Hocam ayrı konu açıp nasıl yükleneceğini yazar mısınız? 930a yükleyeyim

Alıntıları Göster
    hahaha süpermiş :)

whatsapp çalışıyor mu bunda :)
  • morische kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar cevap verebilecek olan yokmu?
  • lumia 1520 14393 deyim

bugun facebook ve facebook beta ya girdikten 5 + 6 saniye sonra atiyor

sizlerde durum nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ara hangi buildde ms çalışıyor diye merak edenler için:

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula 1

lumia 1520 14393 deyim

bugun facebook ve facebook beta ya girdikten 5 + 6 saniye sonra atiyor

sizlerde durum nasil
    Insider son sürümdeyim, benzer durum maalesef bizde de var, Facebook ve Betası çalışmıyor, sanırım dükkanı kapatacaklar ...

• serinaga S kullanıcısına yanıt
    L640 da windows 10 son sürümdeyim. normal şekilde kullanılıyor sıkıntı yok bende
  • bugünde yalnızca facebook beta çalışıyor bende

neler oluyor facelere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

gelir mi dersiniz?

son durum bu:

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

bu 390lı küsür olanı mayıs 2018 güncellemesi diye verip, 400lü olanın üzerinde çalışmaya devam edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 7 Mayıs 2018; 15:25:5 >

• Arkadaşlar merhaba, elimde hiçbir tuşu çalışmayan yaklaşık 5 senelik bir windows 10 yüklü htc 8x var. İçinden almam gereken fotoğraflar var ancak zamanında ekran kilidi koymuşum. Şifreyi hatırlıyamıyorum şifre girmeyince de fotoğraflara ulaşım izni vermiyor. Ne yapmam gerekir?
  • Arkadaşlar Motorola X Pure Edition kullanıyorum. Bi arkadaşta 950XL var, cihazı biliyorum, iyi durumda. Takas edelim filan dedi. 2011 de wm yı bırakmıştım. Takas edilir mi? WhatsApp, Facebook, YKB, Garanti, YouTube dışında pek işim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Arkadaşlar Motorola X Pure Edition kullanıyorum. Bi arkadaşta 950XL var, cihazı biliyorum, iyi durumda. Takas edelim filan dedi. 2011 de wm yı bırakmıştım. Takas edilir mi? WhatsApp, Facebook, YKB, Garanti, YouTube dışında pek işim yok.
    Tüm Türk bankaları Windows Mobile desteğini kesti.

• 
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.