Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android de kullanın, o zaman davulun güzelliğini göreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Bu da farklı bir bakış açısı saygı duyarım :)
  • Kullanayım da samsunga karşı bir antipatikliğim var. Diğer markalarda da hangisi hangisinden üstün belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.YzR

Android kullanmadım ama ıosu kullandım ve açıkçası sarmadı beni. ilk güzel geliyor sonra insan sıkılıyor. hücresel veriye kısayoldan erişim yok,wifi için ayarlara girmek lazım,müzik dinleyemedim,bluetoth kullanamadım,telimi pcye bağlayıp foto müzik atamadım,zil sesimi değiştiremedim.... yani uzaktan davulun sesi hoş geliyor ;)

İos zaten androidden bile daha geride güvenlik, kullanım kolaylığı ve stabilite bakımından. İos 10 iphone 7 için üretilmiş bir yazılımdır. İphone 6 ve 5'te doğru düzgün çalışmaz. İos 11 için de iphone 7s şart. Appleın politikası bu. Uygulama var ama parasını peşin veriyorsun telefonu satın alırken. 256 gb iphone 7 5000 civarı. Ee snapchatte olsun artık. Telefonun ederi 400 lira olsa 4600 lira da snapchat için fena değil hani. Ben de olsam snapchatin yerinde ben de windowsa uygulama yapmam. Apple snapchate para aktarıyor zaten kullanıcılarından alıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 16 Eylül 2016; 19:45:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC stabilliği güzeldir. F/P Xiaomi Tercih edilebilir. Samsung'u bende sevmem ama gerçek konuşmak gerekirse yeni teknolojileri en adaptif şekilde kullanabilen yine Samsung oluyor.

İOS stabilite ve güvenlik bakımından Android'den daha iyi değildir. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim kendi yanlışlarımızla. Uzun sureli kullanımda da bu ortaya çıkmaktadır. Ayrıca 5000 değil 4800₺ dir iphone 256. Aradaki 200₺ ile 4 öğün et yenebilir küçümsemeyin sallarken.

Bence olaya sadece snap üzerinden bakmamak lazım. IOS zaten çook pahalı aklı olan o kadar parayı verirken şöyle bir düşünmesi lazım. Ki teli aldığında yükleyeceği uygulamalar aynı olacak. Sırf kamera ekran vs özellikler için telefon değiştirmeyi bile şahsen gereksiz görüyorum.
  • Hocam hala 1520 mi kullanıyorsunuz ?
  • iOS 10 ip5sde akıyor nereye iPhone 7 için tasarlanmış sen Microsoft sandın heralde Apple'ı.
    Lumia 950Xl'de 2600tl ama ederi 1000tl ve 6 ayda piyasadan silindi.

Bu arada en stabil android yazılımını yapan firma Sony seçildi.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    SONYi tasarım olarak beğeniyorum ama arkadaşımın z3ünde kamera performansı hiç hoşuma gitmedi. Ekranı hiç canlı ve parlak değil. AHH ülkemizdeki vergiler olmasa bu adını bahsettiğimiz cihazlar çok daha ucuza cebimizde olacak dı .
  • A5, Note2, 1520 arasında geçip gidiyorum, hat A5 te takılı ama

• quote:

teşekkürler ;)

Rica ederim. Muserden kapak mı alacaksın?

Siparişi verdim l830 siyah kapak :) Zaten piyasa yan sanayi malıyla dolmuş ki en düşüğü 32tl. Yan sanayiye o kadar para verceğime orijinale 45tl çok değil ;) Üstüne de bir FATBOY söyledim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBleidd48 -- 16 Eylül 2016; 20:14:05 >
  • quote:

SONYi tasarım olarak beğeniyorum ama arkadaşımın z3ünde kamera performansı hiç hoşuma gitmedi. Ekranı hiç canlı ve parlak değil. AHH ülkemizdeki vergiler olmasa bu adını bahsettiğimiz cihazlar çok daha ucuza cebimizde olacak dı .

Sony'in nedense öyle bir saçmalığı var en büyük lens üreticisi ve diğer markalara lens satıyor ama kendi telefonlarında detaylı ayarları yapmadan öyle harika fotoğraflar çekemiyorsunuz. Kamerada yazılım tarafında sorunu var.

Ekran konusunda bende 820 ve Z1i kıyaslıyorum amoled farkı ortaya çıkıyor. Gerçi Z1de tft ekran var ips bile değil.

• quote:

Siparişi verdim l830 siyah kapak :) Zaten piyasa yan sanayi malıyla dolmuş ki en düşüğü 32tl. Yan sanayiye o kadar para verceğime orijinale 45tl çok değil ;) Üstüne de bir FATBOY söyledim ;)

1520'ye değişim olarak mı gönderdi 830'u servis yoksa kendin mi aldın 830'u? 950 XL konusunda biri yazdı geçen gün, servis 1520 yerine 950 XL göndermiş kendisine var ya. Demek ki servis gerçekten mağdur olduğuna kanaat getirmiş olmalı ki. Güle güle kullan şimdiden yeni kapağını.

Teşekkürler. Yok benim ilk aldığım 830 ayıplı mal çıktı,aldığım yer onu servise yollayıp bana hemen hemen yenisini verdi
  • quote:

Teşekkürler. Yok benim ilk aldığım 830 ayıplı mal çıktı,aldığım yer onu servise yollayıp bana hemen hemen yenisini verdi

Güzel telefondur 830. 1520'ye nazaran küçük ama idare eder. HTC 10 kullanan bir arkadaşım kameradaki kumlanma sorunundan dolayı iade edip 2. el 830 almış.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Sony ekranı ve kamerayı düzeltip,kapatisif tuşlarla piyasaya bir girse bomba olur da kullanıcıyı dinlediği yok ki
    Ben 925den geçtim. 925i babama verdim :) Şuan çok memnunum kamerası gerçekten çok iyi,şarjı da iyi gidiyor,ses çıkışına bayıldım zaten.
  • quote:

Ben 925den geçtim. 925i babama verdim :) Şuan çok memnunum kamerası gerçekten çok iyi,şarjı da iyi gidiyor,ses çıkışına bayıldım zaten.

İlerde de bir 950 XL, olmazsa surface phone'a geçersin artık bu memnuniyetle. Android'e geçme boşver. Söz mü? Söz ver bana. Söz mü?

• 
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.