Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14811482148314841485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoksa Windows Store'da ki olmayan uygulamalara mı, olmayan güncellemelere mi.

Store'daki uygulamaların güncelleme almaması, yazılımcıların kendi sorunudur.

Windows 10 kendi içerisinde tutarlı bir sistemdir.
  • Lumia telefonlar donanım olarak da kötü değildi ki?

500 liraya alabileceğiniz Lumia 820, 1000 liralık Xperia z1'in ekranını havada karada tokatlıyabiliyordu örneğin.

500 liraya adamlar ClearBlack Amoled ekran koymuştu. Muhteşem bir ekrandı.

Bir Wi-Fi anteni koymuş adamlar Lumia 820'ye, Laptop bile okadar uzun mesafeden çekmiyordu.

Sattığıma üzüldüğüm yegane telefon, Lumia 820.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

quote:

Orijinalden alıntı: Windows10

ya ne olacaktı? bu microsoft işte.

- dominos uk, windows phone uygulamasını öldürdü.
    - office on android'de şimdi, benimle paylaşılanlar diye yeni bir özellik güncelleme ile geldi.
    - bu arada bugün windows mağazası, devre dışı kalmıştı. şu anda ise çalışıyor.
    - surface phone önümüzdeki sonbahar dönemine kalmış olabilir. (2. McLaren Vakası)
    - outlook groups for iOS, iOS10 için güncellendi.
    - alcatel idol 4 pro için sızdırılan resimler var.

bu arada windows 10 th2 (10586.494) lü, Lumia 920 telefonumuz vefat etti. Hiçbir şekilde geri döndüremedik.

elimde sadece 930 var o da şu anda rs1 (14393.105) li, rs 2 ve sonrasına kadar kullanılacak aile içinde.

bakalım o ne zamana kadar çalışacak, merakla bekliyorum.

uygulama desteği olmadan bu iş çözülmez. w10m'in en temel önemli eksiği bu. mağazada belli bir seviyede olan olgunlaşmış olan uygulamalar, platformda olsa bu iş çözülürdü. ms bu işi durmadan önceki birikimlerini çöpe atmadan yapsaydı, müşterilerini yarı yolda bırakmadan bunu sağlasaydı. Dahası bu sistem 5 yıl önce, ortada olsaydı MS ortalığın tozunu arttırırdı. Ama, Microsoft bu yarışa girmek için, çok ama çok geç kaldı. Piyasaya girdiklerinde ise henüz olgunlaşmamış derecede olan yazılımla (sanırım hakaret etmeden ancak böyle yazılabiliyor) Windows Phone 7 Series denen muhteşem işletim sistemi ile çıkmıştı.

iş artık facebook, instagram düzeyinden artık çıktı maalesef.

bugün bu başarısızlığın gelmesinin en temel nedeni, wp 8 ile yazılan xaml uygulamalarının, universal windows app'e kolaylıkla uyarlanamıyor olması. ve herşeyin yeniden yapılması gerekiyor olması.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Qualcomm Snapdragon 820 (quad-core, clocked at 2.156Ghz)
    - 4GB of RAM
    - 64GB of internal storage (there’ll be a microSD card slot)
    - 21MP rear camera (Sony IMX230 sensor)
    - Continuum for phones support
    - 5.5-inch Full HD display
    - Windows 10 Mobile Anniversary Update
    - Coming to T-Mobile US (no information regarding availability in other regions)

http://mspoweruser.com/alcatels-idol-4-pro-shows-new-leaked-photos/

şu surface phone'un ertelenmesine dair haber:

http://mspoweruser.com/microsofts-rumoured-surface-phone-may-not-arrive-next-fall/

Hocam iyi yazmışsın ki zaten şu an 10 u görenler bile bu ne buna telefon mu diyorsun sen tepkileriyle bile karşılaşıyorum. Bakın 8.1 demiyorum, 10 diyorum. Onu soruyo yok. Bunu soruyo yok. Swarm milattan kalma. Onedio falan kısayol. Ekşi sözlük orinal app değil. Çok sayarım ihtiyacım olupta bulamadıklarımı. Yani hala çok çok eksik var. Arayüz desen(bu benim kendi fikrim) rezillik. 10 a hiç yakıştıramadım bu arayüzü ben. Arkaya bir resim koyup bıraktı adamlar. Whatsapp desen tam bir fiyasko. Whatsapp da mesaj kutusunda gezerken görenler bu ne kardeşim hangi program bu diyorlar. Ciddiyim. Whatsapp deyince ahahahaha. Neyse buradaki fanlar kızıcak şimdi

Facebooktan görüntülü konuşma yapabiliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızlarsoruyor.com yeni mobil uygulama çıkartmış, wp yok tabiki. (sırf örnek vermek için verdim)

çoğu bankacılık uygulamaları, yerel uygulamalar vs hala wp'de ya yok, ya da eksik.

netiecede bizler de insanız ve insanların karşılanmak için beklenen ihtiyaçları vardır.

tr'de de para kolay kazanılmıyor. o yüzden tercihimi bir daha kolay kolay wp'den yana kullanmam.

bak, xbox one s, ps4 pro yerine seve seve alınır. bundan mutluluk duyarsın. çünkü işletim sistemi daha önde.

hem özellik hem donanım hem de yazılım olarak ms daha önde sony den.

ama telefon işi, yazık günah. kimseye bu saatten sonra wp aldırıp dai vebal alamam.
  • uygulama olmadıktan sonra ne anladım ben bunu.

gider gm android one alırım, hem yazılım hem uygulama desteği sorunsuz olur.

en azından, sen şimdi diyorsun ki, bu araba saatte 350/km basabiliyor, ama mesela arabayı 60 km'den düşük kullanmak arabaya zarar veriyor.

oysaki örneğin fluence alıyorsun, şehir içi en fazla 100 km/s ye kadar çıkabiliyorsun, evet araba 350 basmıyor ama yeri gelince, 0-60 km de de istediğin gibi kullanabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Sizin sorununuz Windows 10 ile mi?

Yoksa Windows Store'da ki olmayan uygulamalara mı, olmayan güncellemelere mi.

Store'daki uygulamaların güncelleme almaması, yazılımcıların kendi sorunudur.

Windows 10 kendi içerisinde tutarlı bir sistemdir.

Microsoft'un kendi yazdığı Android ve iPhone uygulamaları her hafta güncelleme alıyor o ne oluyor peki ?
  • quote:

Lumia telefonlar donanım olarak da kötü değildi ki?

500 liraya alabileceğiniz Lumia 820, 1000 liralık Xperia z1'in ekranını havada karada tokatlıyabiliyordu örneğin.

Bir Wi-Fi anteni koymuş adamlar Lumia 820'ye, Laptop bile okadar uzun mesafeden çekmiyordu.

Lumia 820 ne zaman 500 liraya satıldı ? 800 liraya 2014'te almıştık bi tanıdığa. 500 liraya anca 2. elini alabiliyordunuz zamanında. Kaldı ki kıyas yaptığınız Xperia Z1'in ekranı IPS bile değil TFT ekran teknolojisi. Hani şu tuşlu Nokialarda olan ekranın büyüğünü düşünün. Amoled ekranlı 820 tabi daha temiz görüntü sağlayacaktır.

• Hocam sonu kadar haklısınız devam edin saldırmaya sözde yazılım devi microsoft bi telefon yazılımı yapamadı! gitti.

• eğer gerçekten nokiacı isen,

nokia 2 tane amiral gemisi cihazı android 7 ile piyasaya çıkartacak onu alırsın.

ios dışında alınacak tek sistem android'dir. çünkü kendisi artık pişmiş ve bir hayli olgulaşmış bir işletim sistemidir.

ben de güzel kardeşim, nokia tube denen 5800ı almıştım 2009 da 830 TL'ye.

telefonun en güzel yanları dokunmatik diye seviinyorduk. klasik kasa açığı ve s60 5th Edition ile kullanmak inanılmaz derecede zordu.

sonraki hayal kırıklığı değil, ilk sene gerçekten çok memnundum, L920 almıştım 1350 TL ye. Nokia gerçekten bir atlet oyuncu gibi, wp ekosisteminin gelişimini sağlıyordu.

önce wp8.1 geldi çok bekledik, amber (8.0 gdr2) - black (8.0 gdr3)- cyan (8.1) hepsini kullandım. hız ve kullanıcı deneyimi olarak gayet memnumdum.

sonra w10 çıkacak dediler, 2014 başlarında tanıtılan sistem, wm10 olarak çıkması 2015 kasım-aralığını bulmuştu telefonlara gelmesi vs.

ha bu arada uwp, olay mükemmel, tablet, bilgisayar, xbox one, mobilde çalışacak uygulamalar aynı anda. ama her uwp uygulamalar hepsinde çalışacak demek değil.

tıpkı uwp gibi, project astoria diye birşey tanıttılar, bu gelmedi mesela. Android uygulamalarının çalıştırılabilmesini sağlıyordu bu.
    project islandwood yaptılar, ki bu mantıklı son derece, ama yine iş geliştiriciye bakıyor.

w10 rs1 ile ise, şu anda gerçekten iyi ama hala w10un istenen düzeye gelebilmesi bence rs2 ile olabilir, daha erkeni mümkün değil.

ms'in w10 u mobilde insanlara sevdirebilmek için tek atımlık kurşunu kaldı, bunu gerçekleştirebilmek için:

- uygulama mağazasında gerekli uygulamaların gerçekten iyi durumda olması ve performanslı çalışması.
    - uygulama mağazasının çöp uygulamalardan arındırılması. hakkını yemeyelim ms şu anda bunu gayet iyi yapıyor.
    - telefonun gerçekten hem işlemci ram ekran batarya, ram ve diğer cihazlardan ayrıştırıcı özellikleri olmalı.
    - uwp gerçekten iiyi durumda çalışıyor olmalı.
    - uygulamaların tasarım olarak hem modern olması ve hem de işlev olarak androiddekine eşdeğer olması lazım.

eğer bu şartlar gerçekleşirse önümüzdeki 10 yıl içerisinde %5-10 arası bir pazar payı edinebilir.

akıllı telefon piyasasındaki doygunluğa da dikkat çekmek lazım. O yüzden üstel ve lineer olarak pazar payının artışı beklenemez.

3 atlı bir yarış bu, ve yarış toplamda 10 tur sürüyor, rakipleriniz şu an 6. turu attı ve siz daha yeni koşmaya başladınız.

kazanma ihtimalinn bu kadar düşük olduğu bir durumu göz ardı etmeden insanlara wp alın, harika, uçar, kaçar şeklinde kimse yorum yapmamızıı beklemesin.

• Nokia deme bana,Meego nun fisini cekisi aklima geliyor

Meego olsaydi simdi sadece Android,Ios degil,Meego nunda oldugu uclu bir yapidan bahsediyor olurduk

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Nokia deme bana,Meego nun fisini cekisi aklima geliyor

Meego olsaydi simdi sadece Android,Ios degil,Meego nunda oldugu uclu bir yapidan bahsediyor olurduk
    quote:

Orijinalden alinti: ***Leopard***

Nokia deme bana,Meego nun fisini cekisi aklima geliyor

Meego olsaydı Android bile olmazdı zaten.

• Yine de Android sahada olurdu,cunku Meego da acik kaynakli olmasina ragmen(Debian tabanli Linux) yine Nokia kendine ozel tutmak isteyecegi icin(Apple in Ios tarzi)piyasada sadece Nokia da gorurduk.

Android ise Google tarafindan,yani birinci elden telefon tasarimi,pazarlamasi ile ugrasmayan,sadece yazilim yapan taraf oldugu icin yayginlasmasi adina zamaninda telefon ureticilerini cok guzel tesvik etti.Bunu Nokia yapmazdi(Symbian zamanlarini hatirlayalim).Kaldi ki Google daki pazarlama gucu Apple da bile yok bana kalirsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Lumia 820 ne zaman 500 liraya satıldı ? 800 liraya 2014'te almıştık bi tanıdığa. 500 liraya anca 2. elini alabiliyordunuz zamanında. Kaldı ki kıyas yaptığınız Xperia Z1'in ekranı IPS bile değil TFT ekran teknolojisi. Hani şu tuşlu Nokialarda olan ekranın büyüğünü düşünün. Amoled ekranlı 820 tabi daha temiz görüntü sağlayacaktır.

hiz-lial.com'dan mart 2015'te 499Tlye sıfır siyah aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

hiz-lial.com'dan mart 2015'te 499Tlye sıfır siyah aldım.

O sizin dediğiniz yakın zamandaki indirimler. Nokia'nın Microsoft'a satılmasından dolayı firmalar ellerinde kalan telefonları zararına satıyordu. Lumia 925 bile 350 liraya satılmıştı. Ancak ben o telefonların sıfır olduğuna inanmıyordum halada inanmıyorum. Refurbished yani yenilenmiş telefondu büyük ihtimalle.

• kesinlikle yanlış, android yine buralarda olurdu. meego ise %10 olurdu en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit_22

quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

quote:

ya ne olacaktı? bu microsoft işte.

- dominos uk, windows phone uygulamasını öldürdü.
    - office on android'de şimdi, benimle paylaşılanlar diye yeni bir özellik güncelleme ile geldi.
    - bu arada bugün windows mağazası, devre dışı kalmıştı. şu anda ise çalışıyor.
    - surface phone önümüzdeki sonbahar dönemine kalmış olabilir. (2. McLaren Vakası)
    - alcatel idol 4 pro için sızdırılan resimler var.

bu arada windows 10 th2 (10586.494) lü, Lumia 920 telefonumuz vefat etti. Hiçbir şekilde geri döndüremedik.

elimde sadece 930 var o da şu anda rs1 (14393.105) li, rs 2 ve sonrasına kadar kullanılacak aile içinde.

bakalım o ne zamana kadar çalışacak, merakla bekliyorum.

uygulama desteği olmadan bu iş çözülmez. w10m'in en temel önemli eksiği bu. mağazada belli bir seviyede olan olgunlaşmış olan uygulamalar, platformda olsa bu iş çözülürdü. ms bu işi durmadan önceki birikimlerini çöpe atmadan yapsaydı, müşterilerini yarı yolda bırakmadan bunu sağlasaydı. Dahası bu sistem 5 yıl önce, ortada olsaydı MS ortalığın tozunu arttırırdı. Ama, Microsoft bu yarışa girmek için, çok ama çok geç kaldı. Piyasaya girdiklerinde ise henüz olgunlaşmamış derecede olan yazılımla (sanırım hakaret etmeden ancak böyle yazılabiliyor) Windows Phone 7 Series denen muhteşem işletim sistemi ile çıkmıştı.

iş artık facebook, instagram düzeyinden artık çıktı maalesef.

bugün bu başarısızlığın gelmesinin en temel nedeni, wp 8 ile yazılan xaml uygulamalarının, universal windows app'e kolaylıkla uyarlanamıyor olması. ve herşeyin yeniden yapılması gerekiyor olması.

- 4GB of RAM
    - Coming to T-Mobile US (no information regarding availability in other regions)

şu surface phone'un ertelenmesine dair haber:

http://mspoweruser.com/microsofts-rumoured-surface-phone-may-not-arrive-next-fall/

Hocam iyi yazmışsın ki zaten şu an 10 u görenler bile bu ne buna telefon mu diyorsun sen tepkileriyle bile karşılaşıyorum. Bakın 8.1 demiyorum, 10 diyorum. Onu soruyo yok. Bunu soruyo yok. Swarm milattan kalma. Onedio falan kısayol. Ekşi sözlük orinal app değil. Çok sayarım ihtiyacım olupta bulamadıklarımı. Yani hala çok çok eksik var. Arayüz desen(bu benim kendi fikrim) rezillik. 10 a hiç yakıştıramadım bu arayüzü ben. Arkaya bir resim koyup bıraktı adamlar. Whatsapp desen tam bir fiyasko. Whatsapp da mesaj kutusunda gezerken görenler bu ne kardeşim hangi program bu diyorlar. Ciddiyim. Whatsapp deyince ahahahaha. Neyse buradaki fanlar kızıcak şimdi

Facebooktan görüntülü konuşma yapabiliyor musun?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: yoksulseytan22

quote:

Orijinalden alinti: enes56emre

quote:

Orijinalden alinti: Windows10

ya ne olacakti? bu microsoft iste.

- dominos uk, windows phone uygulamasini öldürdü.
    - office on android'de simdi, benimle paylasilanlar diye yeni bir özellik güncelleme ile geldi.
    - bu arada bugün windows magazasi, devre disi kalmisti. su anda ise çalisiyor.
    - surface phone önümüzdeki sonbahar dönemine kalmis olabilir. (2. McLaren Vakasi)
    - alcatel idol 4 pro için sizdirilan resimler var.

bu arada windows 10 th2 (10586.494) lü, Lumia 920 telefonumuz vefat etti. Hiçbir sekilde geri döndüremedik.

elimde sadece 930 var o da su anda rs1 (14393.105) li, rs 2 ve sonrasina kadar kullanilacak aile içinde.

bakalim o ne zamana kadar çalisacak, merakla bekliyorum.

uygulama destegi olmadan bu is çözülmez. w10m'in en temel önemli eksigi bu. magazada belli bir seviyede olan olgunlasmis olan uygulamalar, platformda olsa bu is çözülürdü. ms bu isi durmadan önceki birikimlerini çöpe atmadan yapsaydi, müsterilerini yari yolda birakmadan bunu saglasaydi. Dahasi bu sistem 5 yil önce, ortada olsaydi MS ortaligin tozunu arttirirdi. Ama, Microsoft bu yarisa girmek için, çok ama çok geç kaldi. Piyasaya girdiklerinde ise henüz olgunlasmamis derecede olan yazilimla (sanirim hakaret etmeden ancak böyle yazilabiliyor) Windows Phone 7 Series denen muhtesem isletim sistemi ile çikmisti.

is artik facebook, instagram düzeyinden artik çikti maalesef.

bugün bu basarisizligin gelmesinin en temel nedeni, wp 8 ile yazilan xaml uygulamalarinin, universal windows app'e kolaylikla uyarlanamiyor olmasi. ve herseyin yeniden yapilmasi gerekiyor olmasi.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

- 4GB of RAM

su surface phone'un ertelenmesine dair haber:

Hocam iyi yazmissin ki zaten su an 10 u görenler bile bu ne buna telefon mu diyorsun sen tepkileriyle bile karsilasiyorum. Bakin 8.1 demiyorum, 10 diyorum. Onu soruyo yok. Bunu soruyo yok. Swarm milattan kalma. Onedio falan kisayol. Eksi sözlük orinal app degil. Çok sayarim ihtiyacim olupta bulamadiklarimi. Yani hala çok çok eksik var. Arayüz desen(bu benim kendi fikrim) rezillik. 10 a hiç yakistiramadim bu arayüzü ben. Arkaya bir resim koyup birakti adamlar. Whatsapp desen tam bir fiyasko. Whatsapp da mesaj kutusunda gezerken görenler bu ne kardesim hangi program bu diyorlar. Ciddiyim. Whatsapp deyince ahahahaha. Neyse buradaki fanlar kizicak simdi

Facebooktan görüntülü konusma yapabiliyor musun?

Facebook kullanmıyorum

• 14393.187 mümkünse son rs1 güncellemesi olsun çünkü rs1 yüklü firmware geldiğinde bir daha güncelleme zorunda kalmayalım. Onlar kesin 187'den eski bir rs1 içeren firmware verecekler şimdi, 187 ya da daha yukarısını güncelleme ile yukleyeceğiz. 187 verseler ne güzel ilk rs2 kararlı sürümünü beklerken arada güncelleme yapmak zorunda kalmayacağız. 14393.187 içeren firmware yükle hoop rs2'ye güncelle. Mis. Messenger'da sesli arama ve video arama silik halde belirdi. Telefon varsayılanlarına entegre edilmesi rs2'yi de bulabilir 187 ile de aktif edilebilir gibi duruyor. Belki de bir messenger güncellemesi daha gerekebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    hocam sen de iyisin, hoşsun ama fw ye çok takılıyorsun.

fw ne zaman önemliydi, örneğin kamerada panorama modu olmazdı, fw ile buna altyapı oluşturulması lazımdı. ama artık zaten panaroma modu yazılım (os) ın bir parçası.

eğer gerçekten fw ile telefonun kullanılmasını arttırıyorsa, ona sözüm yok.

bence daha en az 6 ay daha rs1 güncelleme almaya devam edecektir.

hele şimdi surface phone'un önümüzdeki sonbahara kaldığı söyleniyor, o zaman rs2 daha geç bile çıkabilir. ( en erken nisan diye tahmin ediyorduk)
  • quote:

hocam sen de iyisin, hoşsun ama fw ye çok takılıyorsun.

fw ne zaman önemliydi, örneğin kamerada panorama modu olmazdı, fw ile buna altyapı oluşturulması lazımdı. ama artık zaten panaroma modu yazılım (os) ın bir parçası.

eğer gerçekten fw ile telefonun kullanılmasını arttırıyorsa, ona sözüm yok.

bence daha en az 6 ay daha rs1 güncelleme almaya devam edecektir.

hele şimdi surface phone'un önümüzdeki sonbahara kaldığı söyleniyor, o zaman rs2 daha geç bile çıkabilir. ( en erken nisan diye tahmin ediyorduk)

Arttırıyor tabi. Firmware kurulum dosyalarının içinde neler var baktın mı bilmiyorum ama bir ara gösteririm burada. Driver, ses, görüntü codecleri, registery dosyaları, setuplar vb.ler. Bir windows 8 uyumlu sürücüler var bir 8.1 bir 10 bir rs1 bir rs2. Hepsi birbirlerinin gelişmişi ve yazılıma, donanıma (Ram, ekran, ses, gps vb.) hareket alanı sağlayan birleşenler. Bu gerçeği kabul etmek ve yabana atmamak lazım. Önümüzdeki sonbahar derken? Sonbahardayız. 2017 sonbaharı mı? Tanıtıldıktan ve satışa çıktıktan 4 ay sonra gelir Türkiye'ye. Seneye bu zamanlar anca. Rs2 de epey gelişir bu arada. Surface phonelar ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi. Microsoft paso x50'ye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Eylül 2016; 23:48:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben açıkçası piyasaya 3.mobil işletim sisteminin geleceğini düşünüyorum. Sebeplere gelecek olursak :

1- Atı alan Üsküdar'ı geçti. Apple ve Google doğru adımlarla piyasaya hükmetmeyi başardı. Apple devrimsel bir ürün ve donanım ile tamamen uyumlu bir işletim sistemiyle, Google ise açık kaynak kodlu ve özelleştirilebilir, üzerinde yazılım geliştirmesi kolay bir işletim sistemiyle piyasayı domine etti. Microsoft zamanında doğru hamleler yapsa belki mobil pazarda güçlü bir konumda olabilirdi. Ama şu an kesinlikle 3.bir işletim sistemine yer yok.

2- Üçüncü işletim sistemine gerek yok. Android ve iOS geçen yıllar içerisinde iyice olgunlaştı, iyice sorunları düzeldi. Artık iki işletim sistemi de neredeyse sorunsuz. Üçüncü işletim sistemi için hiçbir sebep yok.

3- Microsoft ve tutmadığı sözleri. Windows 10 Mobile tanıtılırken W10 Mobile tüm Windows Phone 8.1 çalıştıran cihazlara gelecek diye söz verilmişti. Ne oldu? Sadece Nokia döneminde üretildi diye Lumia 925 gibi bir canavar güncelleme almadı. Ama Microsoft döneminde üretilen en kötü cihaz bile güncelleme aldı. Şimdi ben niye size güveneyim?

4- Mağaza. Mağaza. Mağaza. Uygulama sayısı ve kalitesi yerlerde. Artık her şey market. Sen geliştiricileri çekecek bir şey yapıyor musun Microsoft? WP8 uygulamaları UWP'ye portlanamıyor, sıfırdan yazılması gerekiyor. Ne olacak MS bir anda UWP olmayan uygulamaları kaldırsa? Geliştirilerle resmen dalga geçmek bu.

5- Sürekli verilen boş umutlar. Microsoft'un mobil macerası hep şöyle :

-Windows Phone 7'yi yapıyoruz süper oldu
    (tutmadı)
    -WP 7 olmadı ama WP 8 gelecek ne Android ne ios kalacak.
    (tutmadı)
    -WP 8 de tutmadı ama siz WP 8.1'i bekleyin
    (yine pazar payı %2)
    -Eh şimdi Windows 10 Mobile geliyor Android ve iOS ölecek!
    (pazar payı %1)

Böyle sonsuza kadar gider bu. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu gidişle hiçbir zaman beklenen atak gelmeyecek.

• 
Sayfa: önceki 14811482148314841485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.