Bildirim
★★★ Windows 10 Masaüstü SS'lerimizi Paylaşıyoruz ★★★ (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SirusBro

hocam windows 10 demiş :) trollemişsiniz resmen
_____________________________ -
Yukarı. Yeni duvar kağıdı lazım.
Edit; Konu uplanacak, imzaya eklenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 15 Ağustos 2016; 12:31:57 >_____________________________ Bu forumun canı cehenneme dostlar. -
-
-
Rainmeter adlı program ile indirip bu ve çok daha değişik şekillerde özelleştirme yapabilirsin arama motoruna rainmeter skin siye aratırsan pek çok sonuç çıkacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sagolun hocam acaba sistemde yavaslama olur mu acilis hizinda vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Gibson Les Paul Studio Satin -
Fazla bir yük bindirmiyor sisteme eski çift çekirdek ve 1gb bile olmayan ram kurulu sistemimdede kullanıyordum bu yüzden bir sorunla karşılaşmadım
-
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
-
up wallpaper arıyorum
-
-
-
Windows 7'yi özlüyorum, sırf wallpaper olayı yüzünden.
Windows 10'da wallpaper'e uygun pencere rengini ayarlayamıyorum. Siyah dışındaki renkler çok sırıtıyor. Windows 7'de böyle değildi. Çok daha estetikti.
Windows 8.1 bile daha iyi bence Windows 10'dan.
Keşke windows 7 yeniden yapılsa._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt