Şimdi Ara

Windows 10 Kapanmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.1 kullanırken laptopta bu sorunu alıyodum.1 ay ince win10 yukledim. Sorunum düzeldi derken gecen gün fark ettim ki pc gene kapanmamaya baslamış.Pc kapat dediğimde kendi kendine uyku moduna alıyor.8.1de söylenen her seyi denedim genede soruna çözüm yok.Driver booster ile driver kuruyorum ben hep acaba onunla alakalı bir sorun mu var? Formattan sonra ilk yuklediğim program olur cunkü.Arkadasla beraber yukledik onlarda bir sorun yok hep bende cıkıyıor nedense. Bilgisayarı alalı daha bir sene oldu bu arada. Asus K555LN kullanıyorum.Asus bios guncelleştirmesinden sonra oldu onunlada bir alakası olabilir mi acaba? Bilen arkadaslar yorumlarsa sevinirim

chipset
    vb...
  • İntel işlemci varsa ve intel management engine software in 9 yada 10 sürümünü kurun sizde 11 yüklüdür ben bu şekilde çözdüm internette ime 9 diye aratın sistem daha yeni sürümü var uyarısı verecek tamam deyip geçin, bende hp de bu sorun vardı bu şekilde çözüldü bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Fenerbahçe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows xp saat sorunu
    21 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.