Şimdi Ara

Windows 10 ile birlikte gelecek Lumia 550 sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 ile birlikte gelecek Lumia 550 sızdırıldı 

Windows Phone platformunda genellikle düşük fiyatlı modellerin tercih edildiğini biliyoruz. Özellikle Windows Phone 8 ile birlikte Lumia 520 ve devamında gelen 500 serisi modeller oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmıştı. Büyük ihtimalle Windows 10 mobile'ın yayınlanmasıyla da benzer bir senaryoyu yeni modellerde de göreceğiz.

Yeni sızıntıda Windows 10 ile birlikte gelecek giriş seviyesi model Lumia 550 ortaya çıktı. Görsele bakılırsa akıllı telefon alıştığımız Lumia tasarımı dışında bir sürpriz barındırmıyor. Teknik detay iddiaları ise; 4.7 inç 720×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, Snapdragon 210 çipset, LTE desteği, 8 GB arttırılabilir depolama alanı, 5 MP arka ve 2 MP ön kamera gibi özelliklere işaret ediyor.

Akıllı telefonun çıkış fiyatının 120 dolar seviyesinde olması bekleniyor. Çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok büyük ihtimalle ancak Windows 10 Mobile'ın yayınlanmasıyla birlikte Lumia 550 de resmiyete kavuşacak.

• Parasıyla rezil olmak isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 dolar gayet ideal bir fiyat.herkesin parası yok malesef.birçok temel şeyi yerine getirebilecek ve fazlasınıda sunabilecek bir cihaz
  • Bu parasiyla rezil olmak filan degil.
    Fazlasiyla stabil bi isletim sistemine sahip cihazlari ucuza almanin neresi rezillik.
    Bunu yazan cahiller lumianin ne oldugunu daha yeni ögreniyolar galiba.
    Bilmeden etmeden çamur atmayin güzel cihazlara.
    Umarim microsoft,wp8 deki stabilligi wp10 da da sürdürur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne cahilliği arkadaşım altyazı desteği geldi mi bilmiyorum en son okuduğumda yoktu. Instagram desen en son okuduğımda o da betaydı. Şimdi nasıl bilmiyorum. Alan insanlar senelerce eksiklerin giderilmesini bekledi. Bak senelerce diyorum aylarca değil. Microsoft'un rahatlığı yüzünden kullanıcılar yıllarca mağdur edildi. En ağır WP fanlarının bile artık sabır taşı çatladı. WP bölümü şikayet başlıklarından geçilmiyordu. Paramızla rezil oluyoruz mesajını yüzlerce kullanıcıdan okudum bu forumda. Şikayet eden edeneydi. WP pişmanlıktır başlıklarıyla doluydu. Alanlar güncellemeleri beklemekten saç baş yoldular.

• Hocam uygulamalar hakkinda soylediklerinizde haklisiniz.
    Ama insanlar wp yi hizli,akici ve uygun fiyatli oldugu icin tercih ediyo.microsoft uygulama destegini artirsa ve şu 1 gb ram gerektiren uygulamalari 512 mb ramli cihazlara uyumly hale getirme konusunda firmalara destek verse wp baya ilerleyebilir.
    Neyse bize sadece gundemi takip edip yorumda bulunmak düsüyo yine....
    İyi forumlar

• saçma salak ara modeller. bekle ki güncelleme gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 dolara Çinde kat ve kat daha iyi özellikli telefonlar satılıyor bizim ülkede zaten vergiler nedeniyle 120 dolarlık fiyatın bir özelliği kalmıyor.

• Accık tasarım yapın be hadi yazılımı donanımı geçtim azıcık estetik katın koduğumun telefonuna da adamlar yapmış be diyelim..
  • Tasarımını beğenmedim. Redmi note2 daha çok iş yapar bundan.

• Macera ve adrenalin düşkünleri alabilir.3 yılda bir güncelleme alır,satarken yüzde 90 lık bir zararınız olur,diğer platformlarda çıkan uygulamalar en geç 4 yıla gelir,bunaltıcı arayüzüne bakarak ben buna nasıl para verdim diyip dişlerinizi gıcırdatabilirsiniz.ama bir stabil bir stabil aklınız durur

• S400 kullansan canın mı çıkar

• İşlemci çöp, kamera çöp, tasarım çöp. Sanal tuş saçmalığı Android'den Windows'a geçmiş. Aşağıda kocaman yer var oraya koysanıza.

120 dolara daha ne olsun demeyin Çin sitelerini açın bakın daha ucuza daha güzel telefonlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 22 Eylül 2015; 22:47:52 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeş ne alalım sen söyle , bendede L920 var. 2 yıldır kullanıyorum ve işimi görüyor ama memnuniyet oranım %50

Gene en iyisi android oluyor , iphone filan hikaye daha öncede kullanıp 1 ay dayanamayıp satmıştım. Piyasada adam akıllı işletim sistemi yokki

Windows gelişmişlik olarak yetersiz kalıyor. Ama altyapı olarak daha istikrarlı ama marketi yetersiz. alternatif tarayıcı yok. Firefox ,opera mobile vss.
    Android insanı yoruyor hala giderilemeyen sıkıntıları var.Yeri geldiğinde kararsız çalışabiliyor altyapısı iyi değil.
    İos çok kısıtlayıcı ve görmemişlerin telefon markası oldu. Elimde o ergen telefonunu almaya utanırım , parasında değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    Adamakıllı işletim sistemi benim gözümde iOS oldu. Kısıtlayıcı olması benim de canımı sıkıyor. Ama kararlı çalışması, mağaza kalitesi ve yazılım desteği onu benim gözümde "en alınabilir" telefon yapıyor. Android'de alacağım tek telefon Nexus olur. Aslında LG'nin çıkaracağı telefon birinci önceliğimdeydi. 6S'ten bile daha fazla düşündüm o cihazı. Her şeyi istediğim gibi. 2K 4K saçmalığına girilmemiş görünüyor. Ekran FHD 5 inç küsür, kamera 12, RAM 3 vs. Ama şu telefonun çıkışını erteleyip de S820 ile çıkarmak yerine sorunları ayyuka çıkmış olan S810 ile çıkarıp cihazın içine edecekler. Sorunlu olduğunu üreticisinin bile kabul ettiği bir işlemciyi nasıl Android'in referans telefonunda kullanıyorlar aklım almıyor cidden. S820 veya 7420 ile çıksa yılın cihazı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Eylül 2015; 23:16:12 >
  • Bi ara kafayı kırmış, nerdeyse alacaktım bi wp cihaz. Forumları bayağı bi takip ettim. Şikayet gördükçe erteledim, erteledikçe soğudum. Sonunda mutluluğu Sony'de yakaladım. Şimdi Z3C ile arada bir wp forumlarında geziniyorum hala " gelirmi, geldi mi, gelecek mi, belki gelir.. " muhabbetlerinden geçilmiyor :). Ama şunu itiraf edeyim; bi teknoloji markette kulaklığı takıp müzik dinledim. Lumia'da aldığım o lezzetli sesi daha hiçbir Android yada IOS'un cihazından alamadım. Ama gel gelelim daha media playerda bi çalma listesi dahi yapamıyorsun. Batmaya mahkumsun microsoft. En azından akıllı telefon işinde...

• Bunu alan çıkmaz burda.çöp resmen.
  • Iyiye benziyor,wp yi begenmeyen gitsin kazikci apple alsin ya da gunde 500 telefon tanitian samsung veya yarin ne olacagi bell olmayan sony ya da batti batacak olan htc alsin.

Isletim sisteminin de oyun konsolunun da telefonun da en iyisini yaparsa Microsoft yapar,hadi simdi dagilabilirsiniz

• Nokia 4 sene evvel bitdi microsoft ise hiçbir zaman marka olmadı.

• biraz tasarım yapın ya şu tasarımı ne zamandan beri ısıt ısıt sat oh ne güzel....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.