Şimdi Ara

Windows 10 ile birlikte gelecek Lumia 550 sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci resmen bana hiç bakma diyor. Hiç yoktan koysan ya s410.
  • Sanıyorsunuz ki Lumia ları herkes sizin gibi uygulama indirip oyun oynamak için alıyor.

Bu cihazlar normal kullanıcıların belki çok işine gelmeye bilir ama şirket telefonu olarak oldukça iyiler.

Sorunsuz, sıkıntısız, akıcı. ofis uygulamalarını net şekilde açıyor, mail senkronizasyonu çok iyi ve yeterince de ucuz.

Parası olan iphone alır, daha az vericem diyip android alır istediği uygulamayı kurar sene geçmeden yavaşladı diye romda modifikasyona hatta fabrika ayarlarına dönmeyi dener falan filan. Şirketler bunlarla uğraşmak istemez.

Elindeki uygulamaları en iyi hangisi kullandırtıyor ona bakar. Hiçbir şirket de acaba instagram beta mı, sonsuz koşu oyunlarının hepsi var mı, nfs yi düzgün oynatıyor mu diye düşünmez.
  • +9 anneanne dede itemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımdan ziyade o işlemci olmamış. Elbette akıcı çalışacaktır ancak insanlar artık S410,615 vb. işlemciler bekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Tasarımdan ziyade o işlemci olmamış. Elbette akıcı çalışacaktır ancak insanlar artık S410,615 vb. işlemciler bekliyor.

S210 s200 göre %30 daha hızlı bir işlemci gpu olarakta iş görecektir. Ayrıca lte desteğide var. Ama 720p ekran bu işlemciiyi aşacaktır.
    Çözünrlük 960x540p olarak gelmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    O kısmı da düşünmüşlerdir artık.

Bence S410 ile gelmesi gerek.

• Buradaki çoluk çocuğun yorumlarının aksine, ios, android dahil kullandığın en ciddi, kararlı işletim sistemi.
    Mail, senkronizasyon, ciddiyet, akıcılık konusunda,
    instagramcı ergen kız çocuğu renklerine sahip iphone'a, kararsızlıktan ne yapacağını bilemeyen android'e fark atıyor.

Ha yok siz, ben instagramda karı kız kovalayacağım, temple run oynarım, clash of clans oynarım, asosyalim, bütün günüm telefonda geçer, telefonun heryerini değiştirmeyi severim diyorsanız zaten windows phone'da işiniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Bi ara kafayı kırmış, nerdeyse alacaktım bi wp cihaz. Forumları bayağı bi takip ettim. Şikayet gördükçe erteledim, erteledikçe soğudum. Sonunda mutluluğu Sony'de yakaladım. Şimdi Z3C ile arada bir wp forumlarında geziniyorum hala " gelirmi, geldi mi, gelecek mi, belki gelir.. " muhabbetlerinden geçilmiyor :). Ama şunu itiraf edeyim; bi teknoloji markette kulaklığı takıp müzik dinledim. Lumia'da aldığım o lezzetli sesi daha hiçbir Android yada IOS'un cihazından alamadım. Ama gel gelelim daha media playerda bi çalma listesi dahi yapamıyorsun. Batmaya mahkumsun microsoft. En azından akıllı telefon işinde...

Wm 10 ile sorunların çoğu çözülüyor...
    Müzik uygulaması değişti zaten Groove müzik oldu.

• İllaki ilk çıktığı gibi değildir kardeşim ama çok ağırdan almıyorlar mı allah aşkına. Groove müziğe çalma listesi oluşturma özelliği geldi mi.

• quote:

İllaki ilk çıktığı gibi değildir kardeşim ama çok ağırdan almıyorlar mı allah aşkına. Groove müziğe çalma listesi oluşturma özelliği geldi mi.

Herşey var

• quote:

İllaki ilk çıktığı gibi değildir kardeşim ama çok ağırdan almıyorlar mı allah aşkına. Groove müziğe çalma listesi oluşturma özelliği geldi mi.

Full+Full albümler gözüküyor güzel çalışıyor ve Sistem uygulamaları devamlı güncelleme alıyor...

Ya XBOX Music'i Türkiye'ye getirseler bari

Windows 10 ile birlikte gelecek Lumia 550 sızdırıldıWindows 10 ile birlikte gelecek Lumia 550 sızdırıldı

• Ulan sanarsın herkes note 5 iphone 6,6s kullanıyor . Herkesin parası çuvallarla var . Telefonla fazla işi olmayan biri için yeter özelliklere sahip herkes sizin gibi telefonu bem pc hem televizyon hemde oyun konsolu gibi kullanmıyor. Düşük özellikli bir cihaz çıkınca hemen çöp çöp diye bagiranlara ithafen yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Buradaki çoluk çocuğun yorumlarının aksine, ios, android dahil kullandığın en ciddi, kararlı işletim sistemi.
    Mail, senkronizasyon, ciddiyet, akıcılık konusunda,
    instagramcı ergen kız çocuğu renklerine sahip iphone'a, kararsızlıktan ne yapacağını bilemeyen android'e fark atıyor.

Ha yok siz, ben instagramda karı kız kovalayacağım, temple run oynarım, clash of clans oynarım, asosyalim, bütün günüm telefonda geçer, telefonun heryerini değiştirmeyi severim diyorsanız zaten windows phone'da işiniz yok.

Doğru söylüyorsun abi herkes telefon manyağı sanki yok note 5 im olsun yok bu kötü artık note 6 çıksın falan filan .

• istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    Para önemli değil iphone kötü telefon diyorsun

• alt boşluğu niye bu kadar çok bırakmışlar? keşke sanal tuş yerine fiziksel tuş olsaydı. daha az dikkat çekerdi.
  • quote:

Bi ara kafayı kırmış, nerdeyse alacaktım bi wp cihaz. Forumları bayağı bi takip ettim. Şikayet gördükçe erteledim, erteledikçe soğudum. Sonunda mutluluğu Sony'de yakaladım. Şimdi Z3C ile arada bir wp forumlarında geziniyorum hala " gelirmi, geldi mi, gelecek mi, belki gelir.. " muhabbetlerinden geçilmiyor :). Ama şunu itiraf edeyim; bi teknoloji markette kulaklığı takıp müzik dinledim. Lumia'da aldığım o lezzetli sesi daha hiçbir Android yada IOS'un cihazından alamadım. Ama gel gelelim daha media playerda bi çalma listesi dahi yapamıyorsun. Batmaya mahkumsun microsoft. En azından akıllı telefon işinde...

Wp 8.1 ve çalma listesi oluşturuluyor.
    Tabi uygulama kötü ona diyecek bişeyim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 25 Eylül 2015; 17:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Sanıyorsunuz ki Lumia ları herkes sizin gibi uygulama indirip oyun oynamak için alıyor.

Bu cihazlar normal kullanıcıların belki çok işine gelmeye bilir ama şirket telefonu olarak oldukça iyiler.

Sorunsuz, sıkıntısız, akıcı. ofis uygulamalarını net şekilde açıyor, mail senkronizasyonu çok iyi ve yeterince de ucuz.

Parası olan iphone alır, daha az vericem diyip android alır istediği uygulamayı kurar sene geçmeden yavaşladı diye romda modifikasyona hatta fabrika ayarlarına dönmeyi dener falan filan. Şirketler bunlarla uğraşmak istemez.

Elindeki uygulamaları en iyi hangisi kullandırtıyor ona bakar. Hiçbir şirket de acaba instagram beta mı, sonsuz koşu oyunlarının hepsi var mı, nfs yi düzgün oynatıyor mu diye düşünmez.

Aynen hocam. Sanki her kullanıcı programcı, telefonunu deli gibi zorlayan, sürekli elinde olan kişiler. Sosyal medyayı kullanan ve interneti kullanan kişiler için ideal bir telefon.

• Windows 10 ile birlikte gelecek Lumia 550 sızdırıldı

• Ctrl alt delete var mı

• @SoulRaziel iste onu yapamiyor wp telefonlar

sosyal medya ve internet iskence idi wp8 ve 8.1 ile. buyuk ihtimal w10 ile de pek birsey degismeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.