arkadaşlar 5-10 dakikada bir görev çubuğu kendini yeniliyor format attım, yeni yerel kullanıcı hesabı açtım lakin düzelmedi sebebi ve çözümü hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba Windows arama çubuğuna 'Görev çubuğu''yazınız.
Ve orada çıkan seçeneklerden.. Görev çubuğunu özelleştire tıklayıp açılan sayfadan '' Görev çubuğunu otomatik olarak gizle'' seçeneğinin yanında ki tiki kaldırıp uygula diyerek çıkış yapınız sorununuz düzelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: ApsinteX
Merhaba Windows arama çubuğuna 'Görev çubuğu''yazınız.
Ve orada çıkan seçeneklerden.. Görev çubuğunu özelleştire tıklayıp açılan sayfadan '' Görev çubuğunu otomatik olarak gizle'' seçeneğinin yanında ki tiki kaldırıp uygula diyerek çıkış yapınız sorununuz düzelecektir.
hocam zaten tik işaretli değil kapalı yani.
up
arkadaşlar yeniden format attım donanımları test ettim donanımlarda sorun yok kafayı yiycem sebebi ne olabilir bunun simgeler kendini yeniliyor 3-4 dk da bir.
merhaba
kullandıgın işletim sistemi orjinal mi crackli mi eger crackli ise bu durumların yaşanması normal önerim iso dosyasını microsofttan indirin ve usb ile temiz kurulum yapın
kullandıgın işletim sistemi orjinal mi crackli mi eger crackli ise bu durumların yaşanması normal önerim iso dosyasını microsofttan indirin ve usb ile temiz kurulum yapın
hocam crackli değil orjinal lisanslı ürün zaten daha önce videodaki gibi format attım düzelmedi yeni yerel kullanıcı hesabı açtım düzelmedi 2-3 gün önce dvd'den temiz ön yükleme yaptım azaldı ama yinede oluyor window update sıfırlama gibi bir çok şey de yaptım bir türlü tamamen düzelmedi. kafayı yiycem valla.