Şimdi Ara

Windows 10 Genel İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla şimdi masaüstüne kurdum gayet başarılı güzel bi sistem laptopa da kurdum driver sorunu yaşadım zor buldum uydurdum driverları netbookta ise tamamen bir felaket çözünürlük ve ekran kartı driver sıkıntısı yaşadım ekran kartı driverını kurdum bu seferde sistemde çökmeler oldu tekrar windows 7ye döndüm netbooka kurmak isteyen arkadaşlar eğer driverlarınız windows 8 veya windows 8.1 ile uyumlu değilse kurmanızı pek tavsite etmem
  • Windows 10 aile hesabında, tüm siteleri engelleyip sadece belirli sitelere izin vermeyi bilen var mı?
  • windows 10 yükselttik ama memnun kalmayıp 8.1 e dönmek istediğimiz zaman , bize bir sene içinde sürücü sorunları düzeltildikten sonra tekrar ücretsiz yükseltme hakkı verecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

windows 10 yükselttik ama memnun kalmayıp 8.1 e dönmek istediğimiz zaman , bize bir sene içinde sürücü sorunları düzeltildikten sonra tekrar ücretsiz yükseltme hakkı verecek mi ?

evet. sadece bir kere yükseltmek yeterli oluyor.
  • Windows 10 indiriliyor
    Windows 10 arka planda indiriliyor. Yükseltmeyi ne zaman başlatabileceğinizi size bildireceğiz.
    Ne zaman biter?
    Bir de indirmenin ilerleme durumunu görüntüleyin e bastığımda Bir Sorun Oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar hala win 8.1 kullanıyorum 10 geçmeyi düşünüyorum 10 hakkında fazla bilgim yok birkaç şey sormak isterim 10' a geçsem kurulu programlarda oyunlarda falan sıkıntı yaşar mıyım? birçok oyun falan yüklü idm falan kullanıyorum eski sürümü yüklü 6.18 idm önemli benim için tarayicilarda firefoxta özellikle eklentiler falan yüklü bunlarda sorun falan yaşarmıyım? programlarda falan sıkıntı falan olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbinbesyuz

selam arkadaşlar hala win 8.1 kullanıyorum 10 geçmeyi düşünüyorum 10 hakkında fazla bilgim yok birkaç şey sormak isterim 10' a geçsem kurulu programlarda oyunlarda falan sıkıntı yaşar mıyım? birçok oyun falan yüklü idm falan kullanıyorum eski sürümü yüklü 6.18 idm önemli benim için tarayicilarda firefoxta özellikle eklentiler falan yüklü bunlarda sorun falan yaşarmıyım? programlarda falan sıkıntı falan olur mu acaba

yükseltme yaparsan performans çok düşüyor bilgine.
  • Arkadaslar ekran karti guncellemesinin ortasinda ekranim siyah oldu duzelmiyor resetde attim yok arkadas napicam ya bi yardim edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

Arkadaslar ekran karti guncellemesinin ortasinda ekranim siyah oldu duzelmiyor resetde attim yok arkadas napicam ya bi yardim edin

Güvenli modda açılıyorsa, ekran kartı driver'ını kaldırmayı dene.
  • Windows 10 da ekran alıntı aracı varmı ? var ise ben neden bir türlü bulamadım hayret . Bilen varsa yardım edebilirmi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramit_zeus

Windows 10 da ekran alıntı aracı varmı ? var ise ben neden bir türlü bulamadım hayret . Bilen varsa yardım edebilirmi arkadaşlar?

Ekran altıntısı aracı mevcut işletim sistemi sürümüyle alakalı olabilir ben enterprise sürümü kullanıyorum menu olarak kısa yoluda budur:

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories
  • HDD değişince lisans durumu ne oluyor?
    Mesela Laptopa SSD taktık lisans HDD demi kalır yoksa SSD takınca windows PCyi mi tanır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

HDD değişince lisans durumu ne oluyor?
    Mesela Laptopa SSD taktık lisans HDD demi kalır yoksa SSD takınca windows PCyi mi tanır?

Single language lisansın varsa anakarta gömülüdür bir sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

HDD değişince lisans durumu ne oluyor?

Single language lisansın varsa anakarta gömülüdür bir sıkıntı olmaz

Teşekkürler hocam

• quote:

selam arkadaşlar hala win 8.1 kullanıyorum 10 geçmeyi düşünüyorum 10 hakkında fazla bilgim yok birkaç şey sormak isterim 10' a geçsem kurulu programlarda oyunlarda falan sıkıntı yaşar mıyım? birçok oyun falan yüklü idm falan kullanıyorum eski sürümü yüklü 6.18 idm önemli benim için tarayicilarda firefoxta özellikle eklentiler falan yüklü bunlarda sorun falan yaşarmıyım? programlarda falan sıkıntı falan olur mu acaba

Bayağı bir zaman geçmiş mesajdan bu yana yalnız ben de 8,1 den geçen bir kullanıcı olarak w10 tavsiye etmiyorum. Tarayıcılarda sürekli shockwave hatası verip duruyor. Çözümü de yok maalesef. İnternette dolaşmak bir işkenceye dönüştü. Ayrıca saçma sapan klavye kilitlenmeleri başladı. Yeni gelen microsoft edge tarayıcı tam bir rezalet. Kısaca 8,1 in kıymetini bilin ve w10 düşünmeyin derim. Kendim 8,1 e geri döndüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Bayağı bir zaman geçmiş mesajdan bu yana yalnız ben de 8,1 den geçen bir kullanıcı olarak w10 tavsiye etmiyorum. Tarayıcılarda sürekli shockwave hatası verip duruyor. Çözümü de yok maalesef. İnternette dolaşmak bir işkenceye dönüştü. Ayrıca saçma sapan klavye kilitlenmeleri başladı. Yeni gelen microsoft edge tarayıcı tam bir rezalet. Kısaca 8,1 in kıymetini bilin ve w10 düşünmeyin derim. Kendim 8,1 e geri döndüm.

Sıfır kurulum yapsaydın bu sorunların hiçbiri olmazdı. Sanırım 8.1'de bazı sorunlar var ve bunlar yükseltmede 10'u bozdu.

Ben şahsen win 10 varken eski win kullanmayı düşünmem bile.

• merhabalar,

aşağıdaki resimde işaretlediğim yerde kullanılamaz ifadesinin anlamı nedir. sistemi dün win7den win 10 yükselttim. kullanılamaz yazanları pcden kaldırsam mı , yol gösterir misiniz.

Windows 10 Genel İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOSPHORUS -- 9 Aralık 2015; 18:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOSPHORUS

merhabalar,

aşağıdaki resimde işaretlediğim yerde kullanılamaz ifadesinin anlamı nedir. sistemi dün win7den win 10 yükselttim. kullanılamaz yazanları pcden kaldırsam mı , yol gösterir misiniz.

Windows 10 Genel İnceleme

Merhaba,
    Gecikme için özür dilerim. Kaldırıp windows 10 ile uyumlu çalışan driverları kullanınız.

• Merhabalar,
    En son geçen sene demo sürümünü yüklemiştim ve güzel geliyordu fakat bilgisayarı biraz kastığından ve bazı programlarda sıkıntılar yaşamamdan sebep kaldırmak zorunda kalmıştım.
    Şu an internetten yüklemek istediğimde ücretli deniyor,

-Yakın bir zamanda kurulum yapan oldu mu?
    -Şimdi setup dosyasını indiriyorum bir taraftan 3gb gibi bir boyutta

Kullanmış olduğum işletim sistemi şu an 8,1 lisanslı acaba 10 yükseltmelimiyim açıkçası net bir fikire ulaşamadım.
  • Son çıkan güncellemelerle birçok sorun giderildi. Tek tük marka ve modellerde sorun çıksada çoğunluğunda sorun yok. Ben şahsen dene sürümlerinden beri kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.