Şimdi Ara

windows 10 freedos bilgisayara kurmak lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
10.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freedos bilgisayarım var,işletim istemi çöktü,windows 8 dvd mi de kardeşim kırdı,şifre key filan hak getire.İş yerinden windows 10 u başka bir bilgisayar için 64 bit lik sürümünü indirdim,usb ye iso dosyasını yazdırdım.Akşam eve gidince Bu şekilde format atsam çalışır mı ,key isterse ne yapacağım parayla satın alabilirim,microsoftun sitesine yönlendirme gibi birşey vsvs. var mı ? Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 22 Ağustos 2015; 17:38:19 >

• Windows 7 veya 8 üzerinden yükseltme (daha önce yükseltme yapmışsanız windows 10 u temiz kurulum yapabilirsiniz.)şeklinde kurmuyorsanız, lisans almanız gerekecek.
    Windows 10, windows 7 veya 8 den geçiş yapanlara ücretsiz, diğerleri lisans alacak, ya da korsan kullanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Ağustos 2015; 23:00:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Freedos bilgisayarım var,işletim istemi çöktü,windows 8 dvd mi de kardeşim kırdı,şifre key filan hak getire.İş yerinden windows 10 u başka bir bilgisayar için 64 bit lik sürümünü indirdim,usb ye iso dosyasını yazdırdım.Akşam eve gidince Bu şekilde format atsam çalışır mı ,key isterse ne yapacağım parayla satın alabilirim,microsoftun sitesine yönlendirme gibi birşey vsvs. var mı ? Yardım lütfen.

Windows 10 usb yi başka bir bilgisayar kullanarak oluşturun.
    Aşağıdaki anlatımı uygulayarak çok kolay bir şekilde usb oluşturabilirsiniz.
    http://uzmanim.net/soru/windows-10-usb-uzerinden-nasil-kurulur-bootable-windows-10-usb-si-nasil-yapilir-mediacreation-tool-ile/56452

• İş yerinde dvd writer olmadığından
    Windowsun sitesinden başka bir bilgisayar için media creation toolu indirdim
    Sonra rufus ile bu dosyası usb ye iso olacak şekilde yazdım.
    Eve gidince biosds boot from usb yi seçtim ve windows 10 u yükledim.
    Sizden key isteyecek
    Genel deneme keyleri var nette onları girdim.
    Yüklemem bittikten sonra aktif olmadı elbet
    Kmspico lite ı indirdim,bir önceki denememde virüs indirdim,dikkatli yerden indirin.ben format attım çok pis virüs bulaştı,neyse bu programı çalıştım,tertemiz ,aktif olmuş windowsum hazır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 kur

(önemli) Windows 7 Loader 2.2.2 By Daz ile windowsu etkinleştir.

http://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
    Buradan sistemine uygun olan yükseltme aracını indirip windows 10 a yükselt..

Lisanslı olarak windows 10 kurulacaktır.

Daha sonra temiz kurulum yapmak istersen, kurulum sırasında product key sorarsa atla emaille giriş yaparsan windows lisansı emailin üzerine kaydolur.
    Yerel hesapta da sorun çıkmıyor.

Bunları yaptıktan sonra da etkinleştirilmedi diyorsa.

Cmd (yönetici olarak) çalıştır.. Lisans numarası Win10 pro için..

slmgr /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
    slmgr /skms kms.xspace.in
    slmgr /ato

dediğim şekilde yaparsan tamamen orjinal windows 10 un olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2768F54EC -- 24 Ağustos 2015; 18:37:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.