Yüzbaşı
23 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 0)
Gönderileri
29 Nisan 2017 itibariyle wikipedia.org sitesine erişim engellenmiş bulunuyor.

Çözüm için;
https://uzmanim.net/soru/29-nisan-2017-wikipedia-org-acilmiyor-sorunu/77884
Turk Telekom 24 Mbit VDSL tarifesini kullanıyorum.Forumdan birçok kişinin upload hızının 3 mbit olduğunu gördüm.Benim hızım hâlâ 2 mbit.Forumda 24 mbit kullananlar da durum nedir.Hat değerlerinde 2044 kbps almaktayım upload tarafında.
Merhaba
Merak ettiğim bir konu var.Modem üzerinden modeme bağlı olan tüm cihazlara site veya bilgilendirme ekranı çıkartabilir miyim?

Örneğin modeme bağlı olan tüm cihazlar "Şu adrese gitsin" ya da modeme bağlı olan tüm cihazlara "şu bilgilendirme ekranı çıksın" tarzında uygulamalar yapılabilir mi?

Ya da modeme bağlı olan bir cihaz "Şu adrese girmek istediğinde, başka bir adrese veya bilgilendirme ekranı ile karşılaşsın"

teşekkürler, kolay gelsin
Merhaba arkadaşlar elimdeki bilgisayarımı sattım.Üzerine biraz daha koyarak yeni bir bilgisayar alacağım inşallah.Yeni bilgisayara şuan için sadece 5 temel parça alınacak
-Anakart
-İşlemci
-Ram
-Kasa
-Güç Kaynağı

SSD,HDD elimde mevcut.Dolayısıyla alınmayacak.İşlemci soğutusu da elimde mevcuttur ve o da alınmayacak.Ekran kartı da almayı düşünmüyorum şimdilik.Artık eskisi gibi oyun oynamıyorum bu yüzden ekran kartı almayarak işlemciyi üst seviye tuttum.İşlemci içinde var olan 530 grafik işlemcisi günlük işlerde yetecektir diye düşünüyorum.

Aldığım parçalar aşağıdadır.Yorumlarsanız sevinirim.

MSI Z170 PC mate anakart Gigabyte GA-Z170-HD3P anakart ile değiştirilmiştir.

Fotoğraflar Konya'da çekildi.

Üzücü haberler duyduğumuz bu günlerde gökyüzünde beliren ayyıldızlı bulut sanki aziz şehitlerimize bir mesaj veriyor gibi.Allah askerlerimizin ve polislerimizin yardımcısı olsun.

DONANIMHABER TRT HD YUZDE YUZ OTO PROGRAMI SAYFASI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
26 Temmuz 2015 Tarihli Yayınlanan En Son Bölümü (Yeni Bölüm Çıktıkça İlk Mesajda Güncellenecek)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yüzde Yüz Oto Programı Nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek araç yenileme-modifiye programı.Bu programda eski araçarınız alınıp tamirat, tadilat, restarasyon ve modifiye yapılarak (ücretsiz) tekrar sahibine geri verilmektedir.

Araçlara Hangi Uygulamalar Yapılmaktadır ?

Plastidip kaplama, iç döşeme yenileme, jant değiştirme, egzoz borusu yenileme, ön ve arka karlık&marşpiyer takma vs...

Program Hangi Kanalda Yayınlanmaktadır ?

Program TRT HD kanalında yayınlanmaktadır.

Program Hangi Gün ve Saatte Yayınlanmaktadır?

Program Pazar Günü Saat 14:45&21:45 te yayınlanmaktadır

TRT HD Kanal Frekansları 11054 V - Dikey Batı 30000

Programa Nasıl Başvurabilirim?

yuzde100oto@gmail.com adresine 4 adet fotoğrafı ve iletişim bilgilerinizi yazarak programa başvurabilirsiniz.

-----------------------

Önceki Bölümlerden Yapılan Modifiyelerden Bazıları

----*-*-*-*-*-*-*-*-*

DONANIMHABER TRT HD YUZDE YUZ OTO PROGRAMI SAYFASI

26 Temmuz 2015 Tarihli Yayınlanan En Son Bölümü (Yeni Bölüm Çıktıkça İlk Mesajda Güncellenecek)

Yüzde Yüz Oto Programı Nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek araç yenileme-modifiye programı.Bu programda eski araçarınız alınıp tamirat, tadilat, restarasyon ve modifiye yapılarak (ücretsiz) tekrar sahibine geri verilmektedir.

Araçlara Hangi Uygulamalar Yapılmaktadır ?

Plastidip kaplama, iç döşeme yenileme, jant değiştirme, egzoz borusu yenileme, ön ve arka karlık&marşpiyer takma vs...

Program Hangi Kanalda Yayınlanmaktadır ?

Program TRT HD kanalında yayınlanmaktadır.

Program Hangi Gün ve Saatte Yayınlanmaktadır?

Program Pazar Günü Saat 14:45&21:45 te yayınlanmaktadır

TRT HD Kanal Frekansları 11054 V - Dikey Batı 30000

Programa Nasıl Başvurabilirim?

yuzde100oto@gmail.com adresine 4 adet fotoğrafı ve iletişim bilgilerinizi yazarak programa başvurabilirsiniz.

-----------------------

Önceki Bölümlerden Yapılan Modifiyelerden Bazıları

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Renault Kadjar modeli için yapılan ilk türkçe testlerden bir tanesi
Videoyu aşağıya ekliyorum.

1.5 dizel, otomatik şanzıman ve 4x4 kombinasyonu ile herkesin ilgi odağı olan Mazda CX-3 testinin videosunu aşağıya ekliyorum.

Merhaba,

18 metre kare güneye bakan tam yalıtımlı bir odam var.
1800 tl civarı bir klima almak niyetimdeyim.

İlk olarak Airfel AS12-0942/SINV 12.000 btu/h modelini fiyat/performans olarak her forumda öneriyorlardı, 1700 tl'ye her sitede bulunabiliyor.

Ben ise az daha bütçeyi arttırıp 1950 tl'ye Mitsubishi SRK25ZMP-S1 9000 btu/h klima alsam mı diyorum

Kullanlar bilgisi olanlar var ise yardım bekliyorum.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Asus Nexus 7 2012
İşlemci
Core i7 6700K
Anakart
Gigabyte Z170-HD3P
Sabit Disk
OCZ Vertex 3 SSD
Modem
TP-Link W9970
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 724
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.889 (Bu ay: 346)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 618 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.