Şimdi Ara

Windows 10 final sürümü çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artik herkes gönül rahatligiyla indirip kullanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben iso dosyasını hep buradan indiririm ama buraya daha düşmemiş.
  • yesanin276 kullanıcısına yanıt
    Ora nere hocam link versene bana bi msdn di mi?

Final surumu ne?sen ne sacmaliyon kardes diyenler olabilir tabii.arkadaslar vermis oldugum sürüm numarasi windows 10 işletim sisteminin benim bildigim kadariyla ahkâm kesmek istemem ilk olarak çıkan "kararlı sürümü"dür.daha bilgili bi abimiz varsa bizi aydinlatip yeşillendirebilir

• Bundan sonra muhtemelen service pack 1 çıkar.o da bi 2 sene sonra gelebilir.windows 10.1 seklinde çıkacaktır muhtemelen

• tb.rg-adguard.net
    TechBench by WZT (v4.1.1)
    https://tb.rg-adguard.net/public.php

• quote:

Orijinalden alıntı: yesanin276

https://tb.rg-adguard.net/public.php
    Msdn mi hocam burdakiler???

He bi de service pack 1 cikar mi hocam bir bilgin var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 18 Eylül 2020; 10:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

Ora nere hocam link versene bana bi msdn di mi?

Final surumu ne?sen ne sacmaliyon kardes diyenler olabilir tabii.arkadaslar vermis oldugum sürüm numarasi windows 10 işletim sisteminin benim bildigim kadariyla ahkâm kesmek istemem ilk olarak çıkan "kararlı sürümü"dür.daha bilgili bi abimiz varsa bizi aydinlatip yeşillendirebilir
    Final surumu ne?sen ne sacmaliyon kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son Sürüm

• Ne finali, daha çıkmadı ki. 2050de bekleniyor.

• Hocam kararli surum dedikleri final olmuyo mu?service pack 1 cikar mi?ciksa da ne zaman cikar?

Makaranizi yapin sorun yok ama beni bi bilgilendirin yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 19 Eylül 2020; 7:9:38 >
  • Windows 10 son windows sürümüdür. 10.1 yada 11 gibi sürümler çıkmayacaktır.

Windows kendi içinde 6 ayda bir yeni özellikler eklenerek geliştirilerek ilerler.

Şuan kullanılan sürüm 20H1 kod adlı build 10.0.19041.508'dir. Ekim ayı gibi 20H2 yani build 10.0.19042.XXX yayınlanacaktır.

2021 yılının ilk çeyreğinde ise 21H1 sürümü gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Windows 10 son windows sürümüdür. 10.1 yada 11 gibi sürümler çıkmayacaktır.

Windows kendi içinde 6 ayda bir yeni özellikler eklenerek geliştirilerek ilerler.

Şuan kullanılan sürüm 20H1 kod adlı build 10.0.19041.508'dir. Ekim ayı gibi 20H2 yani build 10.0.19042.XXX yayınlanacaktır.

Hocam bu durum daha ne kadar böyle devam edecek peki?ben simdi win8.1 kullaniyorum ama onunda genisletilmis destegi 10 ocak 2023'te bitecek.ne yapmami önerirsin yani ne yapalim?win 10 yuklemek icin daha ne kadar bekleyelim?veya ne zaman kuralim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 19 Eylül 2020; 19:29:14 >

• Windows 10 kullanmak için beklemenize gerek yok. Son sürümler ilk yayınlandıklarında gizli hatalar ile yayınlanıyorlar son sürümü değilde bir önceki yada iki önceki sürümü kurarsanız sorun olmadan kullanabilirsinz.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt

Hocam sistem bu.kursam verim alir miyim

• Daha geçen gün HM55 chipsetli bir laptopa kurdum iyi çalışıyordu sadece biraz ısınma sorunu vardı o sorunda termal macunu yenileyince çözülebilir gibiydi.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam benim soket g1 deil mi

• soket önemli değil. chipset önemli yükleme yaptıktan sonra chipset sürücüsünü yüklemeyi unutma.

quote:

https://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=353&func=fileinfo&id=89&lang=en
  • quote:

soket önemli değil. chipset önemli yükleme yaptıktan sonra chipset sürücüsünü yüklemeyi unutma.

quote:

https://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=353&func=fileinfo&id=89&lang=en
    Tmmdir hocam eywallah zaten driver cd'si var laptopun ama win7 driverlari ama win8de calismisti sorun olmadi.win10da da sorun olmaz insalllah

• quote:

Windows 10 son windows sürümüdür. 10.1 yada 11 gibi sürümler çıkmayacaktır.

Nasıl bu kadar emin konuşabilirsin ki yoksa microsoftda mı çalışıyorsun :)

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Sen yenisin galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.