|
Samsung One UI 7.0 güncellemesi tekrar başlıyor: İşte güncelleme takvimi

-
-
güncelleme yüzünden cok prestij kaybetti samsung :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ooohhhhhh bir rahatlama geldi be!
-
Samsung içinde bulunduğu durum.Yalancı çoban hikayesi.
-
sirf bu gecikmeden dolay google pixel adlim , misss valla
-
Dün, bütün iPhone’lara aynı anda iOS 18.4.1 güncellemesi çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayirli olsun kayiti varmi ko gpixel cihazlarin
Beceriksizler.
Geçen s23 kullanıcısı olarak nisan deniyordu şimdi mayıs olmuşuz hayırlısı
İphone nun bir güncellemesi de böyle sıkıntılı olmuştu. Şimdi tam olarak hatırlayamadım sürümü. Sürekli sıkıntılar çıktı geri çevirdiler v.s. v.s. Zaman zaman böyle büyük değişiklikler getiren güncellemeler de sıkıntılar olabiliyor. Tepkiler biraz abartı geldi bana sakin olun sonuçta hayatınızı değiştirmeyecek elinizdeki telefon yine aynı gencolar. Sakin biraz.
Not: Sadece burada değil sosyal medyanın genelindeki tepkiler tabi ki :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fendur -- 17 Nisan 2025; 16:49:04 >
-
Samsung böyle bir şeyi asla beceremez maalesef.
-
note 10+ 5 sene kullandıktan sonra s23 ultraya geçtim okadar boşlamışım ki zaten note 10 a güncellemede kesilmişti. yeni gelecek güncellemede ne özellik var vs çok uzağım. en kötü yanı bence pil. zaten telefon kalınlaşmış 5200mah+ bir pil koysa çok mükemmel olurmuş.
-
Çünkü tek seri telefon üretmiyor, giriş segment, orta segment ve amiral segment cihaz üretiyor.
Eskiden beri note kullanıcısıyım, nişanlıma hediye alırken 2 tane 16 Pro satın aldım amerika mağazasından çıktığı hafta. 20 gün sonra ikinci amerikaya gidişimde ekranını değiştirdiler. Donanimhaberde yorumumda var fotoğraflarımda. Dokunmatik problemli kusurlu ekranlarla çıktı 16 pro. Sattım 2 hafta önce s25u aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 17 Nisan 2025; 17:23:6 >
-
Fanatiklikten hiç hoşlanmam söyleyeceklerim asla bir markanın fanatikliğinden kaynaklı değil. İphone nin çok fazla donanımsal farklılığı olmayan xs den itibaren yayınladığı 27 farklı telefon varken donanımsal farklılığın curcunası olan, iphone telefon sayısının neredeyse 3 katı telefona güncelleme sunmaya çalışan bir markaya iphone tüm telefonlara şunu yayınladı demek komik....
-
Tek seri telefon üretip üretmemesi beni ilgilendiren bir şey değil "A" ülkesindeki kullanıcı android 15 kullanırken "B" ülkesindeki kullanıcı 1-2 hafta sonra hala bir önceki sürümü kullanıyorsa rezilliktir bu. Madem çok telefon üretiyorsun ona göre yazılımcı alacaksın işe premium diye 1300 dolar civarına telefon satıyorsan insanları bekletmemelisin ama Samsung bunu başaramaz. Ayrıca giriş, orta segment telefonlar zaten aylarca geç alıyor bu güncellemeleri onlar hep ikinci planda.
-
Kardeşim madem bu işi beceremeyeceksiniz ne diye zibilyon tane telefon üretiyorsunuz. Hadi üretiyorsunuz ona göre insan kaynağı oluşturun da adam akıllı yetiştirin güncellemeleri. Üç gün sonra bu takvimi de ileri atarlar sene sonunu bulmasa bari.
-
Tamam söyleriz ona göre yazılımcı istihtam ederler. Haklısın valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milyar dolarlık şirketi savunmak niye onu anlamadım gerçekten.
-
Ne menem şeymiş One UI7
GELEMEDİ Bİ TÜRLÜ
Güncellemenin yollarını gözletecek kadar sabırsızca bekleten nedir? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Şu an olmayan cok önemli bir özellik mi ekleniyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İphone nun bir güncellemesi de böyle sıkıntılı olmuştu. Şimdi tam olarak hatırlayamadım sürümü. Sürekli sıkıntılar çıktı geri çevirdiler v.s. v.s. Zaman zaman böyle büyük değişiklikler getiren güncellemeler de sıkıntılar olabiliyor. Tepkiler biraz abartı geldi bana sakin olun sonuçta hayatınızı değiştirmeyecek elinizdeki telefon yine aynı gencolar. Sakin biraz.
Not: Sadece burada değil sosyal medyanın genelindeki tepkiler tabi ki :) |
Benzer içerikler
- aynı hanede ikamet eden kişi belgesi
- whatsapp sohbet aktarma
- hileli whatsapp
- snapchat toplu arkadaş silme
- whatsapp kilitli sohbet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X