Şimdi Ara

Windows 10 biz birşey yapmadan orjinal görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese bi arkadaşımla bugün oem key aldık. Normalde tabikide kmspico ile korsan kullanıyorduk. Neyse format attık temizinden keylerimizi giricez falan derken en başta bi lisans key sordu atla dedim ben arkadaşımda aynısını yapmış bilgisayar açılınca kendim girerim dedim. Neyse bilgisayar açıldı fakat Windows' umuz orjinal görünüyor. Etkinleştirildi yazıyor. Aldığımız keyleri henüz kullanmadık neden böyle bişey olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yok. 2mizde de 2 harddisk var acaba kmspico diğer harddiske bulaşıp ordan tekrar sistemin kurulu olduğu ssd ye mi bulaştı falan diye düşündüm bilgisayarda kmspico'nun k si yok. cevaplarınızı bekliyorum.

• Daha önceden DAZ Loader ile Etkinleştirilmiş bir Windows 7 Ultimate'ı Windows 10'a yükseltiyseniz orjinal Windows 10 Pro sahibi olmuşsunuz demektir. Artık attığınız formatlardan sonra Microsoft bilgisayarınızı tanır ve otomatik olarak etkinleştirme yapar. Bu lisans ayrıca RETAIL'dır. Lisansınızı başka bir bilgisayara aktarabilirsiniz. Lisans aktarımı yapmak için tek yapmanız gereken lisansı aktarma işleminden önce Microsoft hesabınız ile oturum açmış olmanızdır.

Sonra lisansı aktaracağınız bilgisayara Windows 10 yükleyip Etkinleştirme bölümündeki Sorun gider bölümününden lisansınızı yeni bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben bu bilgisayarı 8-9 ay önce kendim topladım ve korsan kmspico ile windows 10 da kullandım hep. Tam anlamadınız sanırım beni ben herhangi biryere aktarmak istemiyorum sadece sebebini merak ediyorum yani neden birden orjinal oldu bu windows. Bir de gittik oem key aldık keike formattan sonra alsaydık elimizdemi kaldı bu keyler şimdi anlamadım :) . Birşey daha var ürün kimliğini sordum arkadaşın herşeyimiz aynı sadece son 3 rakam farklı.
  • Jokeriss kullanıcısına yanıt
    Microsoft Windows 10'u bonkörce bedavaya dağıtıyor size de bedavadan bir lisans hediye etmiş gibi gözüküyor.

Aşağıdaki komutları arama yerine yazın Enter'a basın.

Temel bilgiler için;

slmgr.vbs -dli

Detaylı bilgi için;

slmgr.vbs -dlv

Geçerlilik süresi için;

slmgr.vbs -xpr

Lisansınızın tipini ve süresini bu komutlar ile öğrenebilirsiniz.
    Gerçekten şaka gibi hayır gittik oem key aldık kullanamadık bile :D
  • Jokeriss kullanıcısına yanıt
    Key'ı geri verin yada satın gitsin.
    Geri alırmı arkadaş bilmiyorumda mecbur biz satıcaz sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartı değiştirip etkinleştirme sorunu çıkınca microsoftu aramakla falan uğraşmadan direk kmspiko ile crack yaptım, mutluyum, boşverin gitsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    bana göre kmspico performansı düşürüyor ya o yüzden key almıştık biz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.