Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goldenrhorde

quote:

Orijinalden alıntı: harbibirii

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

29 temmuz 2016'dan sonra almak istersek ücretli onu anladım da peki bir yıl içinde yüklersek süresiz bizim oluyor değil mi ?

Evet dostum.

Ah hocam ilginiz için teşekkür ederim. Son sorum da aslında soru da değil bir öneri olacaktı. Sizce rezerveyi yapıp 29 temmuzda yayınlanınca kabul etmeyip bir süre beklemem daha mı akıllıca olur ? Bide benim win7 ve recovery var rezerv yaparken durumu kontrol et dedim bu kaldırılacak deniyor.Recovery bir daha yapamayacak mıyım?

recovery konusunu bende merak ediyorum format atmak gerekirse bırakın windows 10 format atamıyoruz bu daha berbat o zaman kesinlikle windows 10 rezerve etmem cevap veren arkadaşlarımız varmı acaba buna diger soruma

kardeşim sen daha rezerve etmedin değil mi ?

yok etmedim ettem bile hemen iptal oluyor anında ilerde problem haline gelmesini istemiyorum o yüzden birde cevaplarımı bi alsam rahatlıyacam belirsizlik çok ya

Aslında edip yüklemeyedebiliriz. Etmenin yararı nedir merakım o yönde. Edince 29 temmuz için yer mi ayırtmış oluyoruz ?? Gelen bilgi zaten 1 yıl içinde yüklenebilecek yönünde

valla etmenin yararı bedava sahip olmak rezerve ettim recovery silinmiyormuş onuda ögrendim insallh ugrastırmaz bakalım format atınca sil bastan oluyor ögrendiğim windows 10 yükledikten sonra recovery dvd olusturacam o zaman yedeklemiş olurum tahminen format atarken bunu kullanırım olmadı eski versiyon recovery yüklerim hem windows 7 ve 10 olarak 2 tane recovery oluşturarak dvd yedekleyecem yani bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

29 temmuz 2016'dan sonra almak istersek ücretli onu anladım da peki bir yıl içinde yüklersek süresiz bizim oluyor değil mi ?

Evet dostum.

Ah hocam ilginiz için teşekkür ederim. Son sorum da aslında soru da değil bir öneri olacaktı. Sizce rezerveyi yapıp 29 temmuzda yayınlanınca kabul etmeyip bir süre beklemem daha mı akıllıca olur ? Bide benim win7 ve recovery var rezerv yaparken durumu kontrol et dedim bu kaldırılacak deniyor.Recovery bir daha yapamayacak mıyım?

recovery konusunu bende merak ediyorum format atmak gerekirse bırakın windows 10 format atamıyoruz bu daha berbat o zaman kesinlikle windows 10 rezerve etmem cevap veren arkadaşlarımız varmı acaba buna diger soruma

kardeşim sen daha rezerve etmedin değil mi ?

yok etmedim ettem bile hemen iptal oluyor anında ilerde problem haline gelmesini istemiyorum o yüzden birde cevaplarımı bi alsam rahatlıyacam belirsizlik çok ya

Aslında edip yüklemeyedebiliriz. Etmenin yararı nedir merakım o yönde. Edince 29 temmuz için yer mi ayırtmış oluyoruz ?? Gelen bilgi zaten 1 yıl içinde yüklenebilecek yönünde

valla etmenin yararı bedava sahip olmak rezerve ettim recovery silinmiyormuş onuda ögrendim insallh ugrastırmaz bakalım format atınca sil bastan oluyor ögrendiğim windows 10 yükledikten sonra recovery dvd olusturacam o zaman yedeklemiş olurum tahminen format atarken bunu kullanırım olmadı eski versiyon recovery yüklerim hem windows 7 ve 10 olarak 2 tane recovery oluşturarak dvd yedekleyecem yani bende

sanırım yanlış anladınız :) Rezerv etmenin yararı bedava win 10 belki evet ama ben diyorum ki rezerv etmedim gittim ekimde yine ücretsiz alabiliyorsam neden şimdi rezerv edeyim ? Neden ilk günkü testırlardan biri olayım ? Zaten rezerve etmeden ekimde de alabiliyorsam şimdi gidip rezerv ettirip almamın ne mantığı var ki?

• arkadaşlar merhaba win10 ile ilgili detayları içeren link , pek çok sorunun cevabı verilmiş ;

win10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 2 Haziran 2015; 20:59:02 >
  • Makaleyi okuduğum iyi oldu rezerv uyarısını nasıl kaldıracağım hakkında bilgi sahibi oldum. KB3035583 güncellemesini kaldırdım gitti. Win10, piyasaya çıkar, kullanıcılardan yorum gelir duruma göre hareket ederiz.

• Rezerve etmenin tek mantığı 29 temmuzda RTM sürüm çıktığı gün sizi bir bildirim ile uyaracak olmasıdır.
  • Orjinal Win 8.1 Single Language (OEM,DVD) kullanıyorum , zamanın da 240 liraya almıştım ve yalan değil içime hafiften oturduydu =)

Bende birkaç gün önce ekran sağ altta malum windows simgesini görünce merak edip baktım win 10 daveti olduğunu farkettim , kısacası tek dil seçenekli oem win 8.1 e sorunsuz geliyor rezervasyon daveti.

8 aylık win 8.1 deneyimi , üzerine bedava win 10 verdiğim paraya değdi şimdi her ne kadar çok daha uygun fiyatlara aynı keyleri alanlar olsa da :)

• quote:

hocam rezerve etmek zorunda mıyız peki ? etmezssek istediğimiz 1 yılçinde geçebiliriz değil mi? Veya rezerve edip yüklemeyedebiliriz 1 yıl bekletebiliriz?

Rezerve edip yüklemeyebiliriz de diye düşünüyorum, kendi adıma ben öyle yapmayı düşünüyorum Sen de yap ayırtma-rezerve işlemini belki yüklersin
  • Win 8.1 kullanıyorum bende get windows 10 ikonu görünmüyor ikonu nasıl görücem ?

• Bakalım ben rezerve yaptım arkadaşlar, 8.1 kullanıyorum ama 10 nasıl olacak açıkcası merak etmekteyim.
  • Bende şöyle bir soru sorayım; bende ki win 7 rocoverynin içinde ki windows. Şimdi ben bu win7 yi rezervasyon yaptırıp 10!a yükselttim daha sonrada gittim freedos bir laptop aldım ve eski bilgisayarımın arkasında ki win7 kodu kullanarak yeni laptopa kurdum.... Şimdi ben bu eski key ile tekrardan 10'a bedava yükseltme yapabilecekmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bende şöyle bir soru sorayım; bende ki win 7 rocoverynin içinde ki windows. Şimdi ben bu win7 yi rezervasyon yaptırıp 10!a yükselttim daha sonrada gittim freedos bir laptop aldım ve eski bilgisayarımın arkasında ki win7 kodu kullanarak yeni laptopa kurdum.... Şimdi ben bu eski key ile tekrardan 10'a bedava yükseltme yapabilecekmiyim ?

açıklamalarda eski windows 7 yeni w. 10 olmuyormuş kesin bilgi ama foırmatlarken tekrar başa dönüp yükleniyormuş güncellemelerde olay bu recovry silinmiyor yani umarım öyledir ben recovery oluşturdum dvd 4 adet ne olur ne olmaz sonra w.10 yükledikten sonra tekrar recovery olusturacam 2 adet olmuş olacak hem w.7 hem w.10 recovery :)
  • evet arkadaşlar müjdemi isterim windows 8.1 embedded edition'a windows X teklifi geldi az önce ben güncellemeyi manual olarak yükledim kb3035583 ertesi gün 3 adet güncelleme geldi otomatik ve teklif açıldı

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamicals2 -- 3 Haziran 2015; 14:53:03 >

• Belirtilen her şeyi yapmanıza rağmen simge gelmediyse aşağıdaki adımları uygulayın.

1-Belirtilen klasöre gidin : C:/Windows/WinSXS/wow64_microsoft-windows-gwx_31bf3856ad364e35_6.3.9600.17813_none_abd5ff8f5e617f0d

2-GWX uygulamasını çalıştırın

Bu adımları uygularsanız simge gelecektir tabi önce gerekli güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.
  • Eposta adresini girdikten sonra, eposta adresimize bir şey geliyor mu yoksa sadece tarihi mi bekliyoruz? Bana herhangi bir şey gelmedi rezervasyondan sonra.

Bir de yüksleme nasıl olacak?

Şu an ben de orijinal Wİndows 8.1 Pro Box var. ISO dosyası mı gelecek, yoksa her seferinde Win 8.1 Pro kurup ordan mı yükselteceğiz?

Box olduğu için başka bir makinaya kurabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Eposta adresini girdikten sonra, eposta adresimize bir şey geliyor mu yoksa sadece tarihi mi bekliyoruz? Bana herhangi bir şey gelmedi rezervasyondan sonra.

Bir de yüksleme nasıl olacak?

Şu an ben de orijinal Wİndows 8.1 Pro Box var. ISO dosyası mı gelecek, yoksa her seferinde Win 8.1 Pro kurup ordan mı yükselteceğiz?

Box olduğu için başka bir makinaya kurabilecek miyim?

Benim mail adresime aldığım windows 8 faturası geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Belirtilen her şeyi yapmanıza rağmen simge gelmediyse aşağıdaki adımları uygulayın.

1-Belirtilen klasöre gidin : C:/Windows/WinSXS/wow64_microsoft-windows-gwx_31bf3856ad364e35_6.3.9600.17813_none_abd5ff8f5e617f0d

2-GWX uygulamasını çalıştırın

Bu adımları uygularsanız simge gelecektir tabi önce gerekli güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.

Dediğinizi yaptım ama hiçbişey olmadı...
  • Uncle Sam kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yaptım uygulama görünüyor ancak tıklayınca hiç tepki vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de eski win7 ultimate 32 bit original key var sadece bu şekilde not almışım

Buna göre win7 ultimate 32 bit indirdim keyi giriyorum yanlış diyor bu sorunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç $$$ olur acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende rezervasyon yaptım fakat mailime hiçbir şey gelmedi, size geldi mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.