Şimdi Ara

!!! Winamp 5.22 Çıktı (FULL)(25.05.2006) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Winamp 5.22 FULL

En çok kullanılan MP3 player. Bu full sürüm WinAmp programının görüntüleri oldukça iyi. Program MP3 ün yanında MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI, vb formatları da destekliyor. Ayrıca internet üzerinden radyo ve TV yayını izleyebilirsiniz.

Program emusic'ten bedava 50 adet mp3 ile beraber geliyor.

Yenilikler (5.22)

-Yeni playlist formatları için destek eklendi.
    -Modern skin için unicode desteği.
    -Taşınabilir aygıtlara çalma listesi transferi.
    -Skin motoru geliştirildi.
    -CD yazma esnasında ortaya cıkan hatalar giderildi.

Desteklediği Formatlar:

AAC -it- mod -nst- stm
    AIF -itz- MP1- NSV -stz
    AIFF- KAR- MP2- OGG- ult
    amf -M2V- MP3- okt -VLB
    APL -m3u -mp3 -pls- VOC
    ASF- M4A -MP4- ptm -WAV
    AU -mdz- MPEG- RMI- WMA
    AVI -MID -MPG- s3m -WMV
    CDA -MIDI- mtm -s3z- xm
    far -MIZ -NSA -SND- xmz
    669

6 MB boyutunda ve bedava olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Winamp 5.22 İndirmek İçin Tıklayın (Full)

• bu winamp ta tv radyo dinlemek nasıl oluor bilen var mı öle duyumlar aldım daaaa
  • teşşekkürler
  • Deneyelim Bakalım. Saolasın Kardeş
  • 5.21 ile arasında gözle görülür derecede bi farklılık yada yenilik yoksa bi işe yaramaz giderilen hatalar haricinde
  • hagi sürümü kullandığımızı nerden öğreniriz arkadaşlar.hem kullananlar memnunmu.
  • modern winampdan yeni ne var var söyler misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 12 Ocak 09:30
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paylaşımın için saol dostum
  • winamp ın her çıkan yeni versiyonunda yenilikler hemen anlaşılmıyor ama zamanla fark ediyorsunuz kullandıkça :)

emusic ten 50 bedava mp3 çeken varmı aranızda ben o eklentileri yüklemiyorum nasıl oluyor ?
  • ben geri sidim bile hiç bir farklılık yok
  • paylaşım için saol dostum
  • Teşekkürler!
  • var mı değişiklik???
  • lite sürümlerinden vazgeçemiyorum
  • ben de pro sürümünden
  • Winapta radyo ve tv seyretmek için ayarlara geliyoruz buradan media linrarye geliyoruz ve online mediaya gelerek specify i açıyoruz adolt içerikli gösterim olsun olmasın gibi seçenekleri seçiyoruz istersek şifrede koyuyoruz.Daha sonra ana menü olarak online servislere bakıyoruz tv seçeneğini tıkladık search yapıyor ve kanal listelerini bize sergiliyor istediğimiz kanala iki kere tıklamamız yeterli.İşte bukadar ancak kurulum sırasında no internet olarak seçmemek lazım.
  • en büyük farklılık 5.1 sürümünde çıkmıştı, 5+1 ses sistemi desteği ile gelmişti. bundan sonra kayda değer değişiklik göremedim, sıralama dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 27 Mayıs 2006; 15:30:50 >
  • bu winamp'ın dosya türlerini seçebileceğimiz bir yeri yok mu.kapatmak istiyorum. ne zaman açsam winampı bütün media dosyalarını winampa çeviriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

en büyük farklılık 5.1 sürümünde çıkmıştı, 5+1 ses sistemi desteği ile gelmişti. bundan sonra kayda değer değişiklik göremedim, sıralama dışında.

bi ss atabilcenmi bakalım nasıl liste sıralamasıymış bu
  • saol kardes
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.