Şimdi Ara

Win7 Orjinal yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa Dh Ailesi Benim Asus Laptopum Var Geçen Yaz Almıştım Ve Ben Format Atmak İstiyorum Ve Orjinal Win7 Cdsi Yok Recovery Atmak İstemiyorum Pcnin Altında Win 7 Homebasic Yazan Yerde Product Key Vay Sanırım Serial Orjinal Olmayan win 7 Cdsi ile Format Atarken O seriali Girersem Orjinal Olurmu Acil Yardım Gece Format Atmak Zorundayım.

• Tahminimce Olur Gibime Gidiyo
  • İnternetten güvendiğin bir yerden home basic indirirsen olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal dvd olmasina gerek yok onemli olan keydir, herhangi bir yerden indirip kurarsiniz ve daha sonrada bilgisayarin altindaki key ile windowsun aktivasyonunu yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightWarriors

Sa Dh Ailesi Benim Asus Laptopum Var Geçen Yaz Almıştım Ve Ben Format Atmak İstiyorum Ve Orjinal Win7 Cdsi Yok Recovery Atmak İstemiyorum Pcnin Altında Win 7 Homebasic Yazan Yerde Product Key Vay Sanırım Serial Orjinal Olmayan win 7 Cdsi ile Format Atarken O seriali Girersem Orjinal Olurmu Acil Yardım Gece Format Atmak Zorundayım.

farklı bir sürüm kuracaksan windows 7 ultimate sürümünü kur gayet stabil ve güzeldir indirmek istersenhttp://www.tnctr.com/ sitesinde birsürü versiyon bulabilirsin üyelik ücretsiz ve dediğim gibi ultimate versiyonu en üst ve daha güzel olan versiyondur bilgisayarın daha iyi olacaktır.

• Serial gir orjinalinden daha orjinal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray1362

Serial gir orjinalinden daha orjinal olur

çoğu serialleri kullanamıyorlar laptopun altındaki seriali denesede windows kabul etmeyecektir o seriali benim başıma çok geldiği için biliyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikizlerclub

quote:

çoğu serialleri kullanamıyorlar laptopun altındaki seriali denesede windows kabul etmeyecektir o seriali benim başıma çok geldiği için biliyorum .

Derken O Seriali Kabul Etmeyebilirmi?
  • quote:

quote:

Şuan ben seriali kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.bazen güncellemede hata veriyo onuda elle güncelliyorum.windows 7 home-premium 64bit kullanıyorum

• quote:

quote:

Sa Dh Ailesi Benim Asus Laptopum Var Geçen Yaz Almıştım Ve Ben Format Atmak İstiyorum Ve Orjinal Win7 Cdsi Yok Recovery Atmak İstemiyorum Pcnin Altında Win 7 Homebasic Yazan Yerde Product Key Vay Sanırım Serial Orjinal Olmayan win 7 Cdsi ile Format Atarken O seriali Girersem Orjinal Olurmu Acil Yardım Gece Format Atmak Zorundayım.

farklı bir sürüm kuracaksan windows 7 ultimate sürümünü kur gayet stabil ve güzeldir indirmek istersenhttp://www.tnctr.com/ sitesinde birsürü versiyon bulabilirsin üyelik ücretsiz ve dediğim gibi ultimate versiyonu en üst ve daha güzel olan versiyondur bilgisayarın daha iyi olacaktır.

Kardeş O Serial Hepsine Uyarmı Oda Merak Konusu ?

• quote:

quote:

quote:

Derken O Seriali Kabul Etmeyebilirmi?

aynen öyle diyorum benim başıma geldi ben bile kırık versiyon kullanıyorum ama sıkıntı hiç yok sorunsuz kullanmaktayım dediğim sitede birsürü versiyon var sıkıntısız kullanabilirsin .

• quote:

quote:

quote:

Kardeş O Serial Hepsine Uyarmı Oda Merak Konusu ?

orada serial değil aktivasyton araçları var onunla aktif edeceksin sistemi otomatik aktif etmektedir. ben kullanıyorum aktivasyon aracını ve sıkıntı olmadı hiçç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.