Laptop Batarya ölümü ve performans kaybı
Sayın forum ahalisi saygılar,
5 yıllık Asus Laptop'umun bataryası bitmiş vaziyette şarjdan çektiğim an bilgisayarım kapanmaktadır. Fakat benim asıl sorunum, bir süredir bilgisayarımın performansının inanılmaz düşmesi. Tek tahminim batarya öldüğü için bu kadar performans kaybı yaşıyorum.
Yine de sürekli şarjda kullandığım cihazın performansı batarya öldü diye bu kadar kayıp olmamalı diye düşünüyorum. Eğer ki farklı bir sebebi varsa yeni batarya almayacağım fakat bataryadan dolayısıyla öyle satın alacağım.
Acaba bataryadan kaynaklı mı yoksa başka sorunum mu var?
RJ11 hattı ile router modem kullanılabilir mi?
Merhaba,
Yeni eve taşındım ve evim fazla büyük, Superonline bağlantımda modemim salonumda bulunduğu için yatak odamdan internet çok az çekiyor. Tüm odalarda RJ11 bağlı prizler var ve kontrollerini yaptım tüm prizler bağlı. Elimde fazladan ASUS marka router olarak kullanılabilen bir modem mevcut.
Sorum şu; salonumdaki modemimden RJ11 prizine bir bağlantı çekerek diğer odamdan modemimi router olarak kullanabilir miyim? Kullanabilirsem eğer hangi tip kabloya ihtiyacım var?
Laptopta garantinin önemi ve fan arızası.
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar dilerim. Öncelikle laptobumun sıkıntısından bahsetmek istiyorum, laptobumun fanında ufak bir titreşi sesi var bu geçenlerde araba bagajında bilgisayarı taşıdıktan sonra oluştu. Her türlü pc tamirinden anladığım için kendim söküp halletmeyi istiyorum fakat cihazımın garantisi devam etmekte. Tam 10 ay garanti sürem var.
Garanti süresi ve kargo süresiyle 1 ay benim için çok uzun bir süre çünkü bütün işlerimi bilgisayardan hallediyorum, yedek bilgisayar kullanmak hadi kısa süreliğine tamam ama 1 ay için zor. O yüzden kendim söküp hemen halletmeyi düşünüyorum.
Garantiyi bozmanın bana ne türlü sıkıntıları olabilir, daha önce telefon harici hiç bir cihazımı garantiye göndermedim o yüzden emin değilim. Göndermemek çok mantıksız bir hareketmidir?
6S bir anda kapandı açılmıyor
|
Performans ve ses sorunu
|
Hdd takmak
|
|
Kablonetten Türknete
|
Yüksek FPS kayıpları
|
OSYM Sonuç
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 208
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.787 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware