Şimdi Ara

WİN7 FORMAT CD KOPYALAMA YARDIM PLEAS.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi elimde daha öncede arkadaşların cd sinden kendi bilgisayarıma kopyaladıgım win7 format dosyaları var bunları ben daha önce nero ile başka dvd ye kopyalıyordum ama şimdi yapamıyorum 3 cd attım,nerde hata yapıyor olabilirim.yalnız abi bana yardımcı iso programlarından filan bahsetmeyin ben önceden nero ile yapıyodum simdi ya unutmusum yada başka bi hata yapıyorum olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam24 -- 23 Eylül 2015; 19:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: imam24

Abi elimde daha öncede arkadaşların cd sinden kendi bilgisayarıma kopyaladıgım win7 format dosyaları var bunları ben daha önce nero ile başka dvd ye kopyalıyordum ama şimdi yapamıyorum 3 cd attım,nerde hata yapıyor olabilirim.yalnız abi bana yardımcı iso programlarından filan bahsetmeyin ben önceden nero ile yapıyodum simdi ya unutmusum yada başka bi hata yapıyorum olmuyor.

Cd yi boot ettinizmi ? yani formatladınızmı yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şey gerekiyordu
  • Acaba dvd kullanmanız gerektiğini biliyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nero ila yapmayımı unuttunuzu belik dvd rw de sıkıntı vradır veya boş dvd de sıkıntı vardır birde yavaş hızda yazdırın böyle kopyalamalarda cloneDVD programını öneririm
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    cd zaten almaz hocam,dvd kullanıyorum
  • Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    hyr yapmadım,bnm sorun da orda cd normalde çalışıyor ama açılıştı boot etmiyor.
  • siz siz biosda ayarlama yaptını zmı birinci olarak dvd rw yi ? ve o dvd yi başka pc de deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam24

hyr yapmadım,bnm sorun da orda cd normalde çalışıyor ama açılıştı boot etmiyor.

Belki dosyalar bozulmuştur yada şuan format atmataya çalıştığınız bilgisayar eski ise anakart desteklemiyor olabilir dvd okuyucuyu sata 3 e taktınız değilmi
  • Sorunumu küçük bi yolla çözdüm sorunu olan arkadaşlarda baka bilirlerhttp://www.enpedi.com/2010/05/bootable-dvd-olusturmak.html burda anlatılanları yaparlarsa sıkıntı çıkmadan hallederler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.