Şimdi Ara

win7 den xp ye dönme yardım ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows bölümü sinek avlıyor adminlerden rica ediyorum acil cevap lazım..

arkadaşlar formatı attık tam giderken işletim sistemi yükleme hatası geliyor ve kalıyor öyle

cd başka bir pc de denenmiştir hiçbir sorun yoktur şuanki işletim sistemi w7 dir nasıl xp yapabilirim bu hata geliyor

pc daha 2 haftalık xp yapıcagım w7 delirtti beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 2 Mart 2010; 16:51:51 >

• uppp
  • yokmu yardım edicek acil yardım..
  • Allah döndürmesin

şaka bir yana yeri burası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 1 Mart 2010; 16:53:55 >
  • formattan sonra yüklerkenmi hata veriyor pek anlamadım,fakat bende önceleri windows 7 ye pek alışamamıştım ama şu anda sorunsuz kullanıyorum.windows 7 deki sorununuzu söyleyin onu çözelim.
  • Şöyle söyliyim diskleri biçimlendikten sonra geçerken windows yükleniyor bölümüne geçemiyor orda takılıyor işletim sistemi yükleme hatası diye.

Dostum Tek bir sorun degilki kitserver den tut uyumluluk modu knight online ile iligli daha bir sürü problem var..

yeri burası degil diyen arakdaş için yukarı yazdım zaten cevap vericek adam yokki işletim sistemi bölümündeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

arkadaşlar windows bölümü sinek avlıyor adminlerden rica ediyorum acil cevap lazım..

arkadaşlar formatı attık tam giderken işletim sistemi yükleme hatası geliyor ve kalıyor öyle

cd başka bir pc de denenmiştir hiçbir sorun yoktur şuanki işletim sistemi w7 dir nasıl xp yapabilirim bu hata geliyor

pc daha 2 haftalık xp yapıcagım w7 delirtti beni.

dostum oncelikle gecmiş olsun bu 1.

2. si sata driverlarının full oldugu bir cd ile xp yüklemen şart..bunuda güncel sata driverlı olanlarını tabiki ellenmiş versiyon diyoruz. bunlardan bulup indir cd ye çek dene. yani perfect xp tnc xp gibi versiyonların 2010 çıkışlıları sorunsuz çalışır . yoksa eski ve orjinal olanlar ugrastırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani bir bakımdan 2010 çıkışlı xp lazım degilmi
  • bios güncellemesi yap düzelir bence.Benimn bilgisayarda win 7 mavi ekran veriyordu bios güncellemeden sonra yapmadı.
  • Xp'ye geçecekseniz, kesinlikle Service Pack-3 kurun.

quote:

Microsoft 2008 yılında yaptığı bir açıklamada Windows XP Service Pack 2 (SP2) için desteğini 13 Temmuz 2010'da çekeceğini zaten bildirmişti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan yeni bir açıklamada Windows XP (SP2) ile birlikte Windows 2000 içinde de desteğin 13 Temmuzda çekileceği açıklandı. Buna ek olarak, Windows Vista Release to Manufacturing (RTM) desteğinin de 13 Nisan 2010'da sona ereceği açıklandı.

Microsoft, belirtilen sürümleri kullanan müşterilerinin Windows 7'ye geçmelerini öneriyor. Kendilerini Windows 7'ye hazır hissetmeyenler için ise XP için SP3, Vista içinse SP1 veya SP2 kurmalarını öneriyor.
  • harddiskten kurmayı deneyin belki olur benim laptopada kurulmuyordu pc hocası öle bişiler demişti denemedim ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.