Şimdi Ara

win7 32 bit den 64 geçsem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 4 gb ram var ama 3 gb gozukuyor internetten baktıgıma gore bu 1 gb gozukmezmıs 64 bite gecsem bu bir yarar saglarmı yoksa yinede ram aynı ıslevımı gorur ?

• 64bit e geçince istediğin kadar ram takabilirsiniz................
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

64bit e geçince istediğin kadar ram takabilirsiniz................

benim anlamadıgım olay şu 8 ram taksam gine 3gb gozukcekmiş ama sadece gorunustemı 3 gb yoksa gine 8 gb ramın ozellıgnı verirmi ?
  • İstersen 128gb ram tak yine 3gb performansı verir . 64bit home premium yada proffesional tercihimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64bit e geçin 4gbı tamamen kullanın ama 3 ile 4 arasında hissedilir fark olacağını sanmıyorum
  • 64bit 32bit e göre daha fazla ram kullanıyor. bende win7 ultimate 64bit var boşta 1.7gb kullanıyor.
  • quote:

64bit 32bit e göre daha fazla ram kullanıyor. bende win7 ultimate 64bit var boşta 1.7gb kullanıyor.

1.7 gb fazla değil mi kardeş bende win7 home premium 64 bit kullanıyorum boşta 1 gb civarında.ultimate de kullandım oda 1.1 gb ı geçmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen çalışan birçok uygulamanın verileri ram de saklanıyor hızlı çalışması için o yüzden yüksek bende. dediğiniz gibi onları temizleyince 1.2 gb falan düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 8 Eylül 2013; 13:53:42 >
  • evet dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

quote:

benim anlamadıgım olay şu 8 ram taksam gine 3gb gozukcekmiş ama sadece gorunustemı 3 gb yoksa gine 8 gb ramın ozellıgnı verirmi ?

32bitte güvenlik nedeniyle 3,2gb ram üstü desteklenmiyor kilitli.

Microsoft bunu sistem optimizasyonu için yaptık diyor ne kadar inanılacak birşey tartışılır.

32bitte ram kilidini açmak mümkün.64gb ramı bile tam anlamıyla özellik olarak kullanabilirsiniz.Ancak 64bit sistemler şuan çok yaygın ve sorunsuz.64bite geçin bencede, ama yok ben 32bitte kalmak istiyorum diyorsanız size gerekli programı ve yönlendiremeyi atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

quote:

Microsoft bunu sistem optimizasyonu için yaptık diyor ne kadar inanılacak birşey tartışılır.

32bitte ram kilidini açmak mümkün.64gb ramı bile tam anlamıyla özellik olarak kullanabilirsiniz.Ancak 64bit sistemler şuan çok yaygın ve sorunsuz.64bite geçin bencede, ama yok ben 32bitte kalmak istiyorum diyorsanız size gerekli programı ve yönlendiremeyi atarım.

Atarsaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

quote:

Atarsaniz cok sevinirim

http://portalciyiz.biz/windows-7-ram-yamasi/

Dos ekranında y ye basın dediği gibi.Pc reset atacaktır.

PC açılırken 128gb den başlatın.Sonra başlatma seçeneklerinden varsayılan başlatmayı 128gb olarak seçin bundan sonra açılırken hızlı bir şekilde açılacak.

Sistem ramı aktif olarak kullanabiliyor merak etmeyin.Gösteriş değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.