Şimdi Ara

win32/sality.nat başım belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda orj. nod32 ve güncelken win32/sality.nat bulaştı ve bütün program ve oyun arşivimi bozdu bütün hepsini sildim yendiden formatladım , yeni indirdiğim exe dosyalarında gene çıktı karşıma... yardımlarınızı bekliyorum..

• Sırayla yap;
    Kaspersky Internet Security indir,
    En son güncel veritabanını indir(Kaspersky kendi güncellemesin,manuel at)
    Bu ikisini cd'ye çek,
    Format at,
    Kaspersky'ı kur,
    Veritabanını da entegre et,
    Elindeki bütün exe bulunan cdleri tara.

Bana da Win32PariteB bulaşmıştı aynısını yaptım,virüslü cdleri kırdım attım.

Not:NOD32 kullanma artık.Beceriksiz bir anti virüs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 1 Eylül 2008; 11:22:08 >
  • Not:NOD32 kullanma artık.Beceriksiz bir anti virüs.

Burada olmamış işte eset antivirüs 3.0 beni ne tehlikelerden kurtardı bi bilsen.
    Birde eğer iki antivirüsü kurarsan eğer buda kasperskysa yandın rahat 4 kere resetlersin sana virüsten daha çok bıkkınlık verir.
  • nod32 lisanslı olarak 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bir olayla karşılaştım.tekrar format atıcam bakalım teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • 1 hafta önce flashdisk ten bulastığını sandığım bu virüs başıma bela oldu.Önce işyerindeki sonra kişisel ve en sonundada abimin pc yi bombaladı.Kendi pc me yeniden format attım.Bu şerefsiz alet grip gibi heryere dağılıyo,nasıl bişiy anlamadım gitti Eset smart security en son vers var şuanlık bir sorun yok,fakat bu ileride tekarar meydana cıkmayacağı anlamına gelmiyor.İşin kötü ve acınası tarafı pc göçerken kaspersky 7.0.125 versiyonunun bu virüsü yakalayamamış olması.Yani cihaz göz göre göre göçtü ve ben bu milletin öve öve bir yerlere sığdıramadığı rus malı kaspersky nin kurbanı oldum.SAYGILAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Cabal 2 Kaspersky trojan sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.