Şimdi Ara

win 98 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 98 kurulu bilgisayarım POST ekranını geçtikten sonra win 98 logolu kısımda takılıp kalıyor ve işletim sistemim açılmıyor..
    Sorun hard diskte mi yoksa......

• F8 e basılı tutup bırde guvenlı kıpte acmayı dene,
    hardıskten sesler gelıyor mu ???
  • evet güvenli kipte bir açmayı dene ve windows ekranı varken esc ye bas bakalım. siyah ekranda komut satırında yazan bir şey var mı?
  • acılısta otomatık olarak acılmak ısteyen bı program acılmasını engelleıyor olabılır,,
    guvenlı kıpte actıktan sonra,,,

baslat/calıstır/sysedit

orda bak ılk acılıstı

load; kısmında bıseyler yazıyor mu yazıyor ıse onları bı kenara yaz ve ardından sıl,,,

sonra baslat/bul/dosyalar

burda sırayla o yazanları ara,, bulduklarını sıl,,

genelde spedy,marco,brasil, gıbı seyler yazabılır... bunları sıl.. olmadı yıne acılmazsa bılgısayar..
    guvenlı kıpte ac ve en son yukledıgın programı kaldır.. işe yarayabilir
  • bi ara bende de olmuştu hard diskte bad sector çıkmıştı
  • bir kaç denemeden sonra bilgisayar güvenli kipte açıldı fakat orada da ekran dondu kaldı
  • arkadasların tavsiyesine uy ama birde sunu deneyebilirsin. F8 den dos moduna geç. orda komut satırına scanreg yaz kayıtları tara de. ordan bi önceki günün kaydını geri yükle. birde öyle dene derim. kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarı ms dos kipinde başlatıp komut satırına(açılışta F8 e basarak)
    scanreg/restore
    yazıp entera basınca diğer açılışların kayıtlarını görüceksin bilgisayarın düzgün çalıştığı bir tarih seçip onaylarsan düzgün kayıtlar yüklendi uyarısını almalısın bilgisayarı yeniden başlat sorun çözülmelidir...

olmadı Adım adım onaylama ile bilgisayarı aç hangi dosyada hata verdiğini ve çalıştırmadığını görebilirsin...
    o dosyayı tekrar yüklemek te sorunu çözebilir
  • Bendede olmustu sisteme cok sey kurmustum guvenlik kipte ac bi dene derim..
  • bilg açılırken win 98 ekranlarında esc ye bas
  • ama tık ıtk tık tık die sürekli yinele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.