Şimdi Ara

Win 8 gömülü gelen laptopa ssd takıp İş. Sistemini ssdye kurma?(Halloldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung notebook ve ssd siparişi verdim. Notebook yeni nesil ve win 8 gömülü geliyor ve win keyide biostaymış sanırım bunların. Ben şimdi aldığım ssdyi taktıktan sonra win8 i geri nasıl kurarım(win 7 de yapmak kolay ama bu yeni nesillerde sıkıntılıymış) ?

Cevap 2. mesajda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 5 Ocak 2013; 2:34:28 >

Acronis Backup and Recovery diye bir program var sanırım o işi görüyor.
    bu konuda ben de çok sıkıntı yaşadım.ama sonunda çözümü buldum.
    Acronis proğramında disc clone gibi bir bölüm var.o bölümü kullanarak win8 li 1TB lık HDD yi 240GB ssd ye klonladım.
    hdd de ki bütün bölümler aynı orijinal haliyle ssd ye aktarılmış oldu..
    ayrıca win8 in key ini de bir proğram aracılığıyla öğrenebiliyorsunuz.proğramın adını şu an hatırlamıyorum.
    YOK OLMADAN VAR OLUNMAZ,VARINI DAОITMAK GEREK.. 2015 TUCSON 1.6 ELİT TAM OTOMATİK. LENOVO IDEAPAD GAMING 3 AMD RYZEN 4600H 24 GB DDR4,SSD 500 GB,NVIDIA GTX 1650 4 GB Paylaşımsız Hafıza,15.6 inch,Windows 11 Galaxy S22 ULTRA
  • klonlama yönteminin sağlıklı olmadığını duymuştum ssd nin verimliliği açısından ve işletim sistmi açısından aslında win8 ki tam bir saçmalık bu kadar kolay bir işlem için milleti soktuğu durumlara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ayrıca win8 in key ini de bir proğram aracılığıyla öğrenebiliyorsunuz.proğramın adını şu an hatırlamıyorum.

-AİDA64 tam sürümde gözüktür. deneme olarak indirseniz key gözükmez
    -Evernest te öyledir.

sistem özellikleri görmek istemiyorsanız , sadece sifreyi görmem gerek diyorsanız
    -winproductkey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.