Şimdi Ara

win 8'e explorer 9 kurmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım desktop pc. 8 yüklü olarak geldi. Sigorta acentesi programımız ie10 ile uyumlu değil. İe 9-8-7 kurabilir miyiz ?
    Firefox ve Chrome de ie tab eklentisi denedim ama başarılı olmadı. Bunun bir yolu yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 24 Mart 2013; 20:15:18 >

• Up
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73125622/tm.htm adresindeki diğer seçeneği denediniz mi?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 26 Mart 2013; 23:07:01 >
  • ie10 ve üzeri olanlar Windows 8'le uyumlu üretiliyorlar. Eski sürüm ie'leri kurabilsen bile düzgün çalışmayacaktır.

Sanal işletim sistemine win 7 veya daha altını kurarsan sorunun hallolacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

ie10 ve üzeri olanlar Windows 8'le uyumlu üretiliyorlar. Eski sürüm ie'leri kurabilsen bile düzgün çalışmayacaktır.

Sanal işletim sistemine win 7 veya daha altını kurarsan sorunun hallolacaktır.

Sanal işletim sistemini nasıl kurabilirim acaba ? ayrıca yasal mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Virtual PC türü bir program kullanarak. Sanal işletim sistemini kurduğunuz program legal ise (Korsan değilse), ayrıca bu iş için kullandığınız işletim sistemi de legal ise yaptığınız iş yasal, yoksa değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

http://forum.donanimhaber.com/m_73125622/tm.htm adresindeki diğer seçeneği denediniz mi?..

Evet denedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Virtual PC türü bir program kullanarak. Sanal işletim sistemini kurduğunuz program legal ise (Korsan değilse), ayrıca bu iş için kullandığınız işletim sistemi de legal ise yaptığınız iş yasal, yoksa değildir...

Sadece w7 de olabiliyormuş, bendeki w8 işletim sistemi :(
  • quote:

Sadece w7 de olabiliyormuş, bendeki w8 işletim sistemi :(

Kendim kullanmadım, ama Virtual Box programının Win 8 uyumlu olduğunu okuyorum nette..
  • Virtual box ta VMware player/workstation da tüm windows larda çalışıyor.

Bu programlar için win 8 uyumlu yazılması ise yeni işletim sistemine DE uyumlu olduğunu belirtmek içindir. Ayrıca geriye doğru uyumluluk her zaman vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 30 Mart 2013; 21:53:49 >
  • Bu program için iso dosya gerekiyor. Sanal işletim sistemi dışında explorer 9'u yüklemenin bir yolu olmalı mutlaka. Bu durumu çözebilen varsa bilgilendirme yaparsa çok sevinirim.
  • Windows 8 de internet explorer aç
    F12 YE BAS
    internet explorer 10 modunu
    internet explorer 9 olarak değiştir

kolay gelsin
  • ismailertunc İ kullanıcısına yanıt
    explorer 10 la ilgili benimde outlook web problemim vardı. çok işe yaradı. teşekkürler.
  • bu işini görür bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailertunc -- 26 Temmuz 2013; 14:24:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.