Şimdi Ara

win 8.1 de dns ayarları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar gecen hafta yeni laptop aldım.. laptopta yüklü işletim sistemi olarak win 8.1 geldi... geldi gelmesine ama ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım dns ayarlarını değiştiremedim... değiştiremedim derken şunu kast ediyorum ayarlıyorum laptopu bir kez açıp kapayınca dns işlemiyor... konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekürler.kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kestanbu1

arkadaşlar merhabalar gecen hafta yeni laptop aldım.. laptopta yüklü işletim sistemi olarak win 8.1 geldi... geldi gelmesine ama ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım dns ayarlarını değiştiremedim... değiştiremedim derken şunu kast ediyorum ayarlıyorum laptopu bir kez açıp kapayınca dns işlemiyor... konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekürler.kolay gelsin

Siz dns ayarlarını yapıyorsunuz ama bilgisayarı kapatıp açınca sıfırlanıyor mu?
  • dns ayarı sabit kalıyor ama sitelere giriş yapmaya kalktığımda telekomünikasyon muhabeti geliyor
  • yaş kaç, abonelikte aile koruma paketimiydi neydi buna benzer güvenlik paketi uygulaması var mı? hmm belki de windows' unda vardır. bilgisayarı safe mod' da admin ile açıp mevcut kullanıyı sil ve pc' yi tekrar normal olarak açıp dns ayarlarını tzalee
  • yaş 19 da hocam pakette koruma gibi bir sey satın almadım... aslın bilgisayarda mccafe nin antivirüsü var o programda internet koruması tarzında birşey var ondan olabilir mi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    8 ay önce açıldı
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.