Şimdi Ara

CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, çoooook uzun süredir Counter oynamadım, arada netten takılayım dedim. CS Source ve CS 1.6 versiyonlarıyla karşılaştım. Fark nedir, online CS için hangi versiyonu yüklemem gerek ve hangi online programını önerirsiniz? Tunngle diye bi program gördüm donanımhaberden ne dersiniz?

Server'larda hile yasaktır di mi?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metabor

Herkese merhabalar, çoooook uzun süredir Counter oynamadım, arada netten takılayım dedim. CS Source ve CS 1.6 versiyonlarıyla karşılaştım. Fark nedir, online CS için hangi versiyonu yüklemem gerek ve hangi online programını önerirsiniz? Tunngle diye bi program gördüm donanımhaberden ne dersiniz?

Server'larda hile yasaktır di mi?

Teşekkürler.

Cs 1.6 diye geçiyor zaten , 1,6 yı yükle . Eğer eskiden oynadıysanda zaten hile oranı eskisi gibi :) ama sXe var tabi . sXe yi de yüklemen gerek
  • tamam teşekkürler.
  • Hile yasaktır Tabii
    Sourcenin + sı : Grafik Gerçekçi Oyun Daha Güzel Maplar Vbvbvb
    1.6nın + sı : Çok Fazla Türk Serveri Olması

Sourcenin - si : Çok Az Türk Serveri Olması
    1.6nın - si : Grafiklerinin kötü olması
  • 1.6 extir , source next
  • cs source oynamaya değerdir, cs1.6 sıradanlıktan ileri değildir.
  • source kurayım, madem grafikler ve gerçekçilik iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.8 in aslı nedir ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

source kurayım, madem grafikler ve gerçekçilik iyi.

Steam Source kurmuyorsan büyük ihtimal hile sorunu olabilir. Ayrıca oyundan zevk almak için sisteminin iyi olması lazım.
  • 1.6 kurdum, xfire'dan oyunu açayım dedim, xfire oyunu görmedi

xfire konusunda yardımcı olabilir misiniz?
  • Non-Steam oyunları xfire görmez. Bi yolu vardı ama xfire'daki serverlarda muhtemelern Steam olacaktır.
  • eskiden steam mteam yoktu, oynuyoduk düz. hocam ne yapmam gerek, başka program falan var mı, şu oyunu bi oynayamadım yahu . tunngle kurdum, o da dns'yi bloke etti falan, hamachi iyi mi?
  • quote:

eskiden steam mteam yoktu, oynuyoduk düz. hocam ne yapmam gerek, başka program falan var mı, şu oyunu bi oynayamadım yahu . tunngle kurdum, o da dns'yi bloke etti falan, hamachi iyi mi?

Steam eskiden beri vardı da milletimizin haberi yoktu :D

Millet korsan oyuna alıştığı için ORİJİNAL oyun dünyasında olup biteni bilmiyor :)
  • evet vardı da internet kafede steam derdi mi vardı, giriyodun oynuyodun düz
  • 1.6 Kurmanı tavsiye ederim Sourcede serverler azdır vede Steam almak zorunda kalırsın yoksa duvardan yiyeceğin mermilere kabullenmen gerekir. 1.6 oynaman tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

1.6 Kurmanı tavsiye ederim Sourcede serverler azdır vede Steam almak zorunda kalırsın yoksa duvardan yiyeceğin mermilere kabullenmen gerekir. 1.6 oynaman tavsiyemdir.

???

Source'da duvardan mermi yedin mi sen? Bi kapılardan geçer mermi. asıl tam tersine cs1.6da 5 metre kalınlıktaki duvardan bile mermi geçiyor. Bilmeden sallamayın bari.

Source için hile bulmak daha zordur. Ayrıca cs1.6 kadar hile yapanı da yoktur.

Gerçi doğrudur. CFG hile değil demi cs.16da pardon ya :D
    Mantıksızlık ötesi birşeydir CFG hile değil demek!

Şöyle örnek vereyim. Yıllardır css oynarım ben. Bir çok serverda adminlik de yaptım. Günde ortalama 5-10 kişiyi banlarsın. Bunlardan olsa olsa 3-4 tanesi hiledir. Gerisi küfür hakaret gibi nedenlerden banlanır.
    Neyse ekran kartım bozuldu.
    cs.16 oynayayım bari dedim ekran kartsız. Kaldırıyor onboard nasıl oyunsa artık :D
    girdiğim serverlarda gün de 50-60 kişi banlanıyor kesin.
    Üstüne üstelik CFG kullananları saymıyorum bile. Normalde onların da banlanması lazım.
    Çok şükür ki ekran kartım geldi cs.16 rezaletinden kurtuldum.

Yine söylüyorum.

Oyunun oynanışını, özelliklerini veya yapısını bozan her şey hiledir! (Silah skinleri hariç)
    İster CFG, ister transparan duvarlar ya da oyunun exe'sin de oynamalar. Hepsi hiledir!

En sinir olduğum olay ise, "Ben de hile yok CFG bu" demeleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 27 Temmuz 2010; 18:16:58 >

• ya hile diye anlatmaya çalıştığımı özetlemişsin, duvarları transparan yapmak, bilmem ne ayarlarla oynamak... bence eşitsizlik yaratan her şey hiledir, eskiden de vardı hileler, komutlar. yine de sanki yeni nesil daha bi hırslı, tek amaç kazanmak şeklinde oynuyor oyunları.

neyse herkese teşekkürler, ben strateji takılayım bari. anlamam komutlardan transparan duvarlardan falan... ne zevk alıyolarsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.