Şimdi Ara

win 7 format sorunu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar öncelikle pc min bozulma serüvenini anlatayım.Laptop kullaniyordum elimden düşüp bataryasi yerinden firladi.Sonra acmayi denedigimde windows yükleniyorda takili kaliyor ve bastan reset atiyor.Bende format atmaya karar verdim.Daha önce ayni cd ile format atmistim.Simdi format atmayi tekrar denedigimde windows 7 yukleme ekranina geliyorum dil secip simdi yükle diyorum kurulum baslatiliyor bölümünde takili kaliyor.Format atamiyorum sizce problem nedir ? Nasil format atabilirim ? Yardim lütfen
    http://l1309.hizliresim.com/1f/b/sjdvy.jpg takildigi yer burasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bossmy07

Merhaba arkadaslar öncelikle pc min bozulma serüvenini anlatayım.Laptop kullaniyordum elimden düşüp bataryasi yerinden firladi.Sonra acmayi denedigimde windows yükleniyorda takili kaliyor ve bastan reset atiyor.Bende format atmaya karar verdim.Daha önce ayni cd ile format atmistim.Simdi format atmayi tekrar denedigimde windows 7 yukleme ekranina geliyorum dil secip simdi yükle diyorum kurulum baslatiliyor bölümünde takili kaliyor.Format atamiyorum sizce problem nedir ? Nasil format atabilirim ? Yardim lütfen
    http://l1309.hizliresim.com/1f/b/sjdvy.jpg takildigi yer burasi

merhaba elinizdeki medyada problem olabilir imkanınız varsa usb ye çekip atmayı deneyin yada başka bir pc de kurmayı deneyin medya sağlam ise harddisk veya ram bellekte problem olabilir ramler çift ise tek tek takarak deneyin

• bossmy07 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın belirttiği gibi büyük ihtimalle HDD zarar görmüştür.
  • altanbilisim kullanıcısına yanıt
    Elimdeki Medya orjinaldi zaten başka bir bilgisayara kurdum inşallah harddiskte bir problem yoktur.
  • ramler cift ise tek tek dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8 çözemediğim hata
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.