Şimdi Ara

Win 7 de 32 bit mi 64 bit mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sdece film,dizi,muzik indirmek ve orta duzey oyunlari oynamak icin yeterlidir di mi hocam bu sistem bir de benim eski sistemden kesin olarak 1 tık ustunde degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    Yeter de artar bile. Bu işler para tuzağı. Fazla detaya girmeye gerek yok. Ha profesyonel oyuncu olsan, tamam gücünün yettiği en üst sistemi al. Ama bizim gibi standart ev kullanıcılarının fazla uçmasına gerek yok. Bak ben istesem r9 3xx serisi kart da alırım ama ne gerek var..
    Oynadığım 6 tane oyun var. Ets2,pes13,mortal kombat 9,crysis 3,battlefield 3 bir de most wanted..
    Ekran kartım hd 6870,işlemcim amd fx6100. Birine sorsam amd deb uzak dur derdi. Ama bu sistem fazlasıyla işimi görüyor. Niye paramı çarçur edeyim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 14 Aralık 2015; 20:03:53 >
  • Haklisin hocam,ogrenci halimle kaziklanmak istemiyorum tanidikta yok bu islerden anlayan o yuzden rahatsiz ediyorum sizi. Servisten anakart yanmis diye aradilar,artik siz de ok dediniz bu sisteme alicam onu. Tesekkurler.

Hayırlı olsun kardeşim. Eski sistemdeki harddiski de istersen yedek diski olarak kullanırsın eğer uyuyorsa.

• KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    Şu işletim sistemlerini anlamadığına rağmen atıp tutmaktan sıkılmadın mı, milleti yalan yanlış yönlendirip duruyorsun...

• Aynen oyle yapicam,saol

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    şuan kullanıyorum diyorum sana 2 gb ram 64 bit windows 8.1 pro 32 bite göre akıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler xp kullaniyorum format atip win 7 ye gecmek istiyorum.

Sistem ozelliklerim : amd cift cekirdek 2.0 ghz islemci ,2 gb ram, 250 gb hard disk,1 gb ati ekran kartı.

Bilgisayari sadece film,dizi,muzik indirmek bir de dota oynamak icin kullaniyorum.

Bu bilgiler isiginda sistemime win 7 32 bit mi 64 bit mi bir de bunlarin home ve premium versiyonlari var sanirim,tam olarak hangisini kurmaliyim ?

Yardimci olanlara tesekkurler.

Kardeşim anakartın x64 bit destekliyorsa tabi onu kuracaksın bu nasıl bir düşünce 64 Bit daha performanslı olur istediğini yaparsın.
  • Deneyimlemeden öneri yazıyorlar yavv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistemi alacagim yeri aradigim ekran kartinin anakart uzerinde oldugunu soyledi adam harici degilmis yani,bu iyi bsey mi kotu mu ?

On board ekran kartlarından fazla bir verim alamazsın. Bir de hangi oyunu oynayacağına bağlı. Ufak tefek pek çok oyun oynarsın ama büyüklerde sıkıntı çıkarabilir. İstersen az daha araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

On board ekran kartlarından fazla bir verim alamazsın. Bir de hangi oyunu oynayacağına bağlı. Ufak tefek pek çok oyun oynarsın ama büyüklerde sıkıntı çıkarabilir. İstersen az daha araştır.

Aldim artik hocam simdi pazarliktan geliyorum saolasin.

Hayırlı olsun kardeşim. İnşallah bi sorun çıkmaz. İleride ihtiyaç durumunda iyi bi ekran kartı alırsın.

• Inşallah,aynen

• kendi ekran kartını tak ve onu kullan.
    her halükarda onboard ekran kartından çok daha iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.