Şimdi Ara

Win 7 de 32 bit mi 64 bit mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl çalışmıyor ben 64 bit windwos 8.1 pro kullanıyorum 10 gb rama bedel bir performans alıyorum
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    klavye çalışmıyor ama mouse çalışıyor demişsin ama mouse windows başlayınca devreye girer.
    anakartın pilini çıkarıp biosu sifirlamayi denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam,mouse isigi yaniyor dvd writer calisyor fanlar calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor,pc acilisindaki bip sesi gelmiyor ve pc nin on tarfinda kirmizi ve yesil isik yanar ya normalde sadece sabit olarak yesil yaniyor,he bir de ekran kartinin fani arada yavasliyor sonra hizlaniyor onuda yeni farkettim. Bios pilini cikardim pc yi elektrikten cekip olmadi sonra clear cmos denen bi sey okudum netten o slotlarida degistrdim yine olmadi hicbi sey ...

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler xp kullaniyorum format atip win 7 ye gecmek istiyorum.

Sistem ozelliklerim : amd cift cekirdek 2.0 ghz islemci ,2 gb ram, 250 gb hard disk,1 gb ati ekran kartı.

Bilgisayari sadece film,dizi,muzik indirmek bir de dota oynamak icin kullaniyorum.

Bu bilgiler isiginda sistemime win 7 32 bit mi 64 bit mi bir de bunlarin home ve premium versiyonlari var sanirim,tam olarak hangisini kurmaliyim ?

Yardimci olanlara tesekkurler.

4 gb ram altı 32 bit işletim sistemi 4 gb ram ve yukarisi 64 bit işletim sistemi kurulur.işlemciniz 64 bit işletim sistemi desteği var ise 64 bit te 4gb ram ve üstü olmak şartı ile kurabilirsiniz

anakarta elektrik geldigi için mouse ışığı yanıyor.
    işlemci söküp taktın mı hiç?
    anakartta onboard ekran kartı varsa harici olanı çıkarıp onboard olanı ile dene.
    ram zaten sende tek vardı diye hatırlıyorum o yüzden onu deneme şansın yok gibi.

eğer bios ekranı veya ilk açilistaki yazılar gelmiyorsa sistem açılmıyor, fanların çalışması veya mouse ışığı yanması anakartin elektriği parçalara gönderiyor olmasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 14 Aralık 2015; 11:52:06 >
  • Merhaba.

ultraslan_06 nin mesajını okudun mu?
    adam nasıl sartlamis gördün mü?

işte bunlar hep 2 formatla bilgisayarci olunca ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 14 Aralık 2015; 10:18:18 >
    Anakartta ekran kartinin takilabilecegi tek yer var,söktüm geri taktim bi sey degismedi.
    Islemciye hic dokunmadim.
    Ekrana hicbi goruntu gelmiyor,kapkaranlik

kasadan bütün kabloları sök fişten çekip sonra power tuşuna bas 10-15 sn sonra kabloları yeniden takıp çalıştır
    yok yanlış anladın. anakartın üzerinde dahili ekran kartı varsa harici olanı çıkarıp, monitör kablosunu anakarta tümleşik olana tak demek istedim.
    anakartın arkasındaki girişlerde monitör kablosunu takabileceğin mavi renkli yuva varsa orayı dene. (USB lerin hemen üzerinde olur genelde)

belki ekran kartin bozuktur diye düşündüm.

He pardon hocam,yaptim dediginiz monitorden gelen kabloyu usb lerin ordaki girise taktim ama degisen bi sey olmadi. Sorun ekran kartinda degil o zaman ?

• Dun geceden beri yaptim hocam dediginizi kac kerr ama degisen bi sey olmadi malesef.

ondan değil gibi görünüyor.
    geriye power, cpu ve ram kalıyor.
    ama onları nasıl denersin hiç fikrim yok.
    CPU you çıkartmayı biliyorsan onu çıkar, bacaklarını kontrol et.
    daha önce yapmadıysan elleme ama.

Hocam gittim servise biraktim buyuk ihtimal anakart yanmis olabilir dedi. Elinde benim islemciye uygun anakart yokmus suan, aksama kadar bakip haber vericek. Soylediklerim sonucunda sizce de sorun anakartta olabilir mi yoksa adam para icin mi oyle dedi. Bir de pc yi komple yenileme ihtimalimdr var intel 1155 soket onerdi dusuk butceli oldugumdan,amd yi onermiyorum. Siz ne dusunuyorsunuz ?

Merhaba.
    Boşver hocam fazla düşme üstüne. Demek ki herkes aynı şekilde biliyor. Hangi birine cevap yazacaksın. Istersen bunun hakkında bi konu aç. Anakonu tarzında, millet faydalansın.

• anakartta herhangi bir chipset yanmışsa elektrik verir ama sistem açılmaz.

alacağın en düşük 1155 soketli sistem şu anki sisteminden kat kat üstün olacaktır, o kesin.

yalnız anakart arızalı ise sana 1155 soket sistem toplayacak da sendeki CPU ve ram ne olacak?
    onlar yenisine olmaz.

@efeyakupkarahanlı
    değmez anakonu açmaya :)
    hepsi benden iyiler, baksana ne kadar kesin konuşuyor.

• Tam oranın düşük . İstediğini kur senin için hiç bir fark olmayacaktır...

• Beyler eski sistemim miladini doldurdu artik ben de yeni sistem arayisina girdim. Sahibindende 253072553 nolu ilandaki 444 tl lik sistem sizce nasil ve eski sistemimden (asus m2npv-mx anakart,1 gb ati hd 5570 ekran karti,2 cekirdek x64 2.0 ghz islemci,2 gb ddr2 800 mhz ram) daha iyidir degil mi ? Lutfen yardimci olun,tesekkurler simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 14 Aralık 2015; 18:30:44 >
  • 375 tl ye, amd a4 4000 3.2 ghz islemci,amd a68 hm ddr3 2133 mhz anakart,2 gb ddr3 kimgston ram,ekran karti 1 gb amd hd 8000,nasildir sizce ve 375 tl eder mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

375 tl ye, amd a4 4000 3.2 ghz islemci,amd a68 hm ddr3 2133 mhz anakart,2 gb ddr3 kimgston ram,ekran karti 1 gb amd hd 8000,nasildir sizce ve 375 tl eder mi ?

Bence bu iyi. Fiyatı da uygun. Hem diğeri ddr2 bu ddr3.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.