Slm arkadaşlar benimde bir sorunum var .. direk buraya yazayım dedim birisi yardım eder diye düşündüm. ..Sorunumu paylaşıyorum. öncelikle win 7 home premium kullanıyorum .laptopumu tv bağladığımda win7 basic moduna geçiş yapıyor kendiliğinden bunu nasıl kapatabilirim.yada nasıl bir yöntem uygulamam gerekir. Yardım ederseniz sevinirim..
Basic mod ile kastettiğin, Aeropeek özelliğinin kapatılması hali mi?
hocam resimde koyuyorum bakınız.masaüstünde sağ tuş kişiselleştirme yaptığımda resimdeki gibi basic modunda çalışıyor..Bu şekilde bazı oyunları çalıştırmıyor örneğin watch dogs'u :S. 32 bitte çalışıyorsunuz 64 bite geçiş yapın gibi bi mesj alıyorum bide.nasış düzeltilebilir.
o konuda bişe yapamazsın. öyle kullanmaya alışman lazım, bilgisayara bişe bağladığın zaman yada team vier benzeri programlara sana biri bağlandığı zamanki gibi durumlarda windows istesende istemesende performans için temayı basic moda ceker. Bu senin windows sürümünle alakalı falan değil, ister professional kur ister ultimate kur gene aynı. microsoft öyle yapmış sistemi.
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar sorunumu düzeltmeyi buldum.Arama bölümüne sorun giderme yazıp ,görünüm ve kişiselleştirmeden Aero masaüstü efektlerinin gösteri tıklamamız yeterli.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar bu yolu izleyebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: tmk20
o konuda bişe yapamazsın. öyle kullanmaya alışman lazım, bilgisayara bişe bağladığın zaman yada team vier benzeri programlara sana biri bağlandığı zamanki gibi durumlarda windows istesende istemesende performans için temayı basic moda ceker. Bu senin windows sürümünle alakalı falan değil, ister professional kur ister ultimate kur gene aynı. microsoft öyle yapmış sistemi.
Daha önce böyle bir soruna karşılaşmıyordum ama yeni oldu bu sorun.Yinede sağol kardeş.