Bildirim
win 10 aygıt yöneticisi bilinmeyen aygıt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
efendim adım adım yazacağım ne alakası var demeden uygularsanız sorununuz çözülecektir.
1-) ilk olarak
Ekran kartınızı çıkarın, PCI Ekspres slotunda farklı ses kartı v.s. herhangi donanım varsa cıkarın - Ön panel usb de harici card reader v.s. varsa çıkarın ve 8 pin - 6 pin kablolarının yerini değiştirin
2-)
W10.1 Redstone Enterprise 64 Bit
http://uptobox.com/ljy9pdlw002t/tr_windows_10_enterprise_version_1607_updated_jul_2016_x64_dvd_9058940.iso
indirin. Rufus programı ile 8GB Flash ile UEFI GPT Modunda flash'a boot oluşturun - ilacı lazımsa özel atın
3-) SSD'nizi komple biçimlendirerek UEFI modunda kurulum yapın
4-) Anakart driverinizi MEI - Intel Chipset - Rapid Storage Technology - Audio driver 'ı kendi Resmi sitesinden yükleyin ve PC yeniden başlatın
5-) NVIDIA son driveri indirin
6-) Nvidia driver kurulum menüsünde yalnızca 3D ile ilgili gördüğünüz seçeneklerin tikini kaldırın geri kalan tüm herşey işaretli olsun. 3D Vision Sürücüsü - 3D bilmemne ne varsa kaldırın
7-) Bilgisayarı yeniden başlatın
Sorununuz çözüldü
Çözülmedi ise anakart modelinizi yazarsanız yardımcı olabilirim kod ile birlikte
-
Teşekkürler bunu denerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LMNTRIX
efendim adım adım yazacağım ne alakası var demeden uygularsanız sorununuz çözülecektir.
1-) ilk olarak
Ekran kartınızı çıkarın, PCI Ekspres slotunda farklı ses kartı v.s. herhangi donanım varsa cıkarın - Ön panel usb de harici card reader v.s. varsa çıkarın ve 8 pin - 6 pin kablolarının yerini değiştirin
2-)
http://uptobox.com/ljy9pdlw002t/tr_windows_10_enterprise_version_1607_updated_jul_2016_x64_dvd_9058940.iso
indirin. Rufus programı ile 8GB Flash ile UEFI GPT Modunda flash'a boot oluşturun - ilacı lazımsa özel atın
4-) Anakart driverinizi MEI - Intel Chipset - Rapid Storage Technology - Audio driver 'ı kendi Resmi sitesinden yükleyin ve PC yeniden başlatın
6-) Nvidia driver kurulum menüsünde yalnızca 3D ile ilgili gördüğünüz seçeneklerin tikini kaldırın geri kalan tüm herşey işaretli olsun. 3D Vision Sürücüsü - 3D bilmemne ne varsa kaldırın
Sorununuz çözüldü
Çözülmedi ise anakart modelinizi yazarsanız yardımcı olabilirim kod ile birlikte
nasa ya program yazsan daha anlaşılır olurdu..
Alttarafı eksik yüklenmemiş driver in var
onları kuracaksın
Bunu dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orfaz -- 3 Ağustos 2016; 19:05:22 >
-
onu denedim çözüm olmadı. -
sonunda çözdüm konuşma sesleri geliyor
Win10 Redstone u kurduktan sonra tüm driverleri kendisi kurdu. aygıt hatası ortadan kalktı -
quote:
Orijinalden alıntı: orfaz
quote:
Orijinalden alıntı: LMNTRIX
1-) ilk olarak
2-)
Sorununuz çözüldü
nasa ya program yazsan daha anlaşılır olurdu..
Alttarafı eksik yüklenmemiş driver in var
onları kuracaksın
Bunu dene
Kardeş Format atmaktan anlamıyorsan yapacak birşey yok.
Çok net yazdım ve arkadaş da temiz kurulum ile halletmiş.
Benim bu yazıdaki amacım Kartın PCI EXpress slotuna tam oturup oturmadığını kontrol etmek - PCI Express slotuna tam oturdu ise 6-8 pin güç bağlantlarının tam oturup oturmadığını kontrol etmek ( Yer değiştirme amacı bu idi )
Komple temiz format attırmaktaki amacım windows update v.s. hataları sırasında bir sorun olup olmadığını denetlemekti.
Arkadaş temiz formatla sorunu çözmüş fakat senin dediğin şekilde yapsa ki verdiğin program halk tabiri ile "dandik" bir programdır en iyisi SlimDrivers ve DriverPack Solutions'dur bugün driver i yüklersin yarın birgün oyunun ortasında mavi ekran verir gidip ramden sanıp ram alır yada ekran kartından sanıp garantiye gönderirsin.
Daha önce eş-dost un başına geldiği için ben kesin çözümü yazdım ama beğenmediysen de canın sağolsun.
Ayrıca sorun çözülmüş dahi olsa Stabilite için anakartın kendi sitesindeki driverler ile ekran kartı kaldırılıp nvidia son driveri 3D ler tikli olmadan yüklü olması gereklidir.
Kalp kırıcı bir yazı olduysa affola
Saygılarımla
-
Aygıtları kaldır diyebiliyorsan kaldır de. Sonra Windows update ile butun güncellemelerini yap. Update ile büyük ihtimal yüklenecektir.
yazıda da dedim buralar seni kesmez nasayyaaaa -
hata tekrar gelmiş
Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. (Kod 28)
donanım kimlikleri: *anvsnddrv
sorun kodu: 0000001C -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
hata tekrar gelmiş
Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. (Kod 28)
donanım kimlikleri: *anvsnddrv
sorun kodu: 0000001C
Anakart modelinizi belirtmediğiniz için tam yardımcı olamayacagım.
Realtek olduğunu kabul ediyorum.
Bilgisayarınızda yüklü ses driverini komple silin - bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra
Realtek HD Driver 64 bit
bu linkten son ses kartı driverini indirip yükleyin ve pc yeniden başlatın
Link açılmazsa
Burdan Win10 exe
sorununuz çözülecektir.
-
Anakart asus z87a
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Anakart asus z87a
AnvSoft Virtual Sound Device
yani herhangi kurdugunuz codec yazılımı yada video çevirici ( total video converter v.s. ) tarzı programlardan kaynaklandığını düşünmekteyim
komple pc nizdeki ses driverini silip yada silinecek yoksa da
Z87-A Win10 64bit driver
bunu indiriniz büyük ihtimalle düzelir.
-
Teşekkürler bunu denerim
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı sorunu en son büyük win10 güncellemesi sonrası Xbox 360 kablosuz pc alıcısında yaşıyorum daha doğrusu aygıt yöneticisi komple çalışmıyor desem yeridir güncellem sonrası yardımcı olabilecek biri var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X