Şimdi Ara

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
22.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

miex in teknik bilgisi aşmış arkadaşlar c++ ı java yı maya yı geometriyi aa yı quincixi vs vs herşeyde aşmış bir arkadaş biz yorum yapmayalım.. onun ender bilgilerinden yararlanalım.. hatta kendisi bir blog açsın o ulaşılmaz bilgileriyle bizi aydınlatsın

miex

"miex" değil "Miex"

"miex in" değil; "Miex'in"

"java yı" değil "java'yı "

"herşey" değil "her şey"

".." değil "..."

"kabül" değil "kabul"

Forumu aydınlattığın için teşekkürü borç bilirim. İyi günler.

derinlerden biyerden cuuuk diye bir ses duydum

• Asıl playstation bölümünün aydınlanmasına ihtiyacı var.Bu ışık dolu gence ihtiyacımız var.Gerçekleri yazsın ki doğruyu yanlışı ayıralım.
  • wii süper grafikli bir konsol değil. böyle bir vaadi de yok ortada. nintendo, wii yi grafik ağırlıklı bir konsol olarak değil eğlence odaklı bir konsol olarak piyasaya sürüyor. wii alan adam zaten süper grafikleri olan bir konsol almadığının bilincinde ancak sony nin vaadi süper grafikler. peki ps3 sony nin bu vaadini gerçekleştirebiliyormu? asıl soru bu olmalı.
  • Bence artık biran önce hd grafiklere geçiş yapması gerekiyor.Grafik önemli değil dediğimiz günler bence biraz eskilerde kaldı.Özellikle birkaç oyunda wii ve ps 3 oyun zevkleri açısından karşılaştırma fırsatı buldum.

DiRT 2 wiide oynadığıma pişman olduğum oyunu ps 3 de görünce ne kadar zevkli olduğunu anladım
    X-Men Origins: Wolverine wii de adam ve ortamların grafikleri çok kötü olduğu için hiç zevk almadan oynadığım bir oyun oldu.Ama ps 3 demosunda bile sinematik bir hava vardı.Oyunun demolarıyla oyun içi grafikleri neredeyse aynı ve bu oyunun eğlencesini çok fazla arttırmış.
    Buna benzer bir iki oyunda daha eğlence açısından fark gördüm ama yazmaya gerek yok.Artı kontrollere alıştıktan sonra hiçbir özelliği kalmıyor.Grafik gibi başka arayışlara giriyorsunuz ama malesef grafik değil sadece eğlence sunmayı hedeflemiş wii !!!!!
    Zelda, mario, metroid gibi exc. oyunlar dışında kalan wii ile birlikte ps 3 ve xbox 360 aynı anda çıkan oyunlarda bugüne kadar wiinin hiç üstün olduğunu görmedim.Ya kontrolleri daha kötü çıkıyor yada kamera açıları , eğlence eksik oluyor.Herhalde diğer konsollarda oynayıpta hayır bu oyun wiide daha güzel diyen biri çıkmaz.Çıksada en fazla 1-2 oyun çıkar herhalde.
    Yeni alacaklar için oynanabilecek oyun sayısı fazla hepsini oynadıktan sonra sizde bu aletde birşeylerin eksik olduğunu anlayacaksınız.Bugüne kadar Hiç nintendoyu eleştirmedim ama görünen köy klavuz istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Bence artık biran önce hd grafiklere geçiş yapması gerekiyor.Grafik önemli değil dediğimiz günler bence biraz eskilerde kaldı.Özellikle birkaç oyunda wii ve ps 3 oyun zevkleri açısından karşılaştırma fırsatı buldum.

DiRT 2 wiide oynadığıma pişman olduğum oyunu ps 3 de görünce ne kadar zevkli olduğunu anladım
    X-Men Origins: Wolverine wii de adam ve ortamların grafikleri çok kötü olduğu için hiç zevk almadan oynadığım bir oyun oldu.Ama ps 3 demosunda bile sinematik bir hava vardı.Oyunun demolarıyla oyun içi grafikleri neredeyse aynı ve bu oyunun eğlencesini çok fazla arttırmış.
    Buna benzer bir iki oyunda daha eğlence açısından fark gördüm ama yazmaya gerek yok.Artı kontrollere alıştıktan sonra hiçbir özelliği kalmıyor.Grafik gibi başka arayışlara giriyorsunuz ama malesef grafik değil sadece eğlence sunmayı hedeflemiş wii !!!!!
    Zelda, mario, metroid gibi exc. oyunlar dışında kalan wii ile birlikte ps 3 ve xbox 360 aynı anda çıkan oyunlarda bugüne kadar wiinin hiç üstün olduğunu görmedim.Ya kontrolleri daha kötü çıkıyor yada kamera açıları , eğlence eksik oluyor.Herhalde diğer konsollarda oynayıpta hayır bu oyun wiide daha güzel diyen biri çıkmaz.Çıksada en fazla 1-2 oyun çıkar herhalde.
    Yeni alacaklar için oynanabilecek oyun sayısı fazla hepsini oynadıktan sonra sizde bu aletde birşeylerin eksik olduğunu anlayacaksınız.Bugüne kadar Hiç nintendoyu eleştirmedim ama görünen köy klavuz istemez.

objektif wii kullanıcısından objektif bir yorum

• ya şu konuya bi kilit vursak, bir yere varmıyor tartışma
  • Nintendo Wii de grafik arayanın aklına şaşarım.....Nintendo Wii de niye grafik arıyorsunuz yada neden onla şunla bunla hatta PS3 le karşılaştırıyorsunuz (Karşılaştıranlara diyorum) Nintendo Wii diğerlerinden çok farklı bir sistem

PS3 te grafik ve oynanışa bakıyorum 3 yada 5 tane oyunum oluyor onları oynuyorum .......

Xbox maşallah tüm kaçak oyunları oynuyor mis gibi fakat online oynayamıyorsun geliri fazla olmayanlar için çok iyi

Nintendo Wii gerçekten PS3 oynarken aldığım kloları teker teker verdirtmeye başladı oynarken yerinde duramıyorsun ve eğlencenin dibine vuruyorsun sürekli ayaktasın bir otarafa bir butarafa zıplıyorsunuz evde arkadaşınızla yada eşinizle.....

Böyle saçma sapan tartışmalar varken birde üzerine gereksiz grafik tartışması eklenmiş....

Grafikler aynımı farklımı? Aynıysa ne olucak ?
    Farklıysa ne olucak ?

PS2 İYİ
    Nintendo Wii iyi

Ne oldu ? Ödülmü verdiler doğru cevaba can skıntısındanmı tartışıyorsunuz yoksa amaç tartışma olsun işte komik geliyor bana

• bencede wiide grafıge gerek yok hatta nintende wii den baska bır tane daha konsol daha hıc cıkartmasın bu grafıkle kontrollerle 15 20 goturur zaten grafıgın önemı yoksa hatta javayı falan desteklese iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 20 Aralık 2009; 0:41:32 >
  • Sony Fanboyları Burayıda Basmış Grafik Grafik Grafik Demişlier Yakında İphone Oyunları Konusunu Basıp PS3 Grafikleri Daha İyi Diyecek Kadar Düşecekler. Ego Tatmin Edicek Konu Kalmadı Çünki

PS3 Sahibiyim Ve Sadece Exc Oyunlar İçin Konuşursak (Multiplatformda Xbox360 Eziyor) Ps3'ün Grafikleri Xbox'dan da Wii'den de PSP'den de DSi'dan da Güzel

Fakat Aci Bi Gerçek Varki, Grafik Hariç Gerisinin FISSSSS Olması Beğenmediğiniz Çöp Grafikli İşe Yaramaz Wii Konsolundaki Herhangi Bi Mario Oyunu Bile EF-SA-NE PS3 Oyunlarının Satışlarını 8'e 9'a Katlamış Durumda. Bi PS3 Fanboyu İçin Acı Ama Gerçek Bi Durum

Algılaması Zor Ama PS3 Satsa Bile Oyunu Satmıyor Malesef Çünki Çıkan Oyunların %95'i Sadece Grafik Eğlence Faktörü SIFIR...

Eğer Herşey Grafikde Bitseydi Aşağıdaki Tablonun Tam Tersi Olması Lazımdı

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim

Grafiğe Baktıkça Gülüyorum

Sırf Şu Tablodan Yüzü Kızaran Sony Gitti Çakma WiiRemote Çıkardı. PS3'e Pembe Başlı Motion Controller Piyasaya Çıkarsa Oyunlar Biraz Daha Fazla Satar

Tabloyu Tam Göremediyseniz Daha Büyüğünü Koyiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Aralık 2009; 17:58:04 >

• Ya Sony'nin çıkardığı alet,controllerden başka herşeye benzemiş,şimdi neye benzediğini yazacağım,ayıp olacak,anlatan anladı umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Ya Sony'nin çıkardığı alet,controllerden başka herşeye benzemiş,şimdi neye benzediğini yazacağım,ayıp olacak,anlatan anladı umarım.

Didooooooooooooooooooooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Grafiğe Baktıkça Gülüyorum

Sırf Şu Tablodan Yüzü Kızaran Sony Gitti Çakma WiiRemote Çıkardı. PS3'e Pembe Başlı Motion Controller Piyasaya Çıkarsa Oyunlar Biraz Daha Fazla Satar

Tabloyu Tam Göremediyseniz Daha Büyüğünü Koyiyim

Bu ne ya, titreşimli vibratör gibi

• beyler ps3 un o kontrollerı daha beta asamasında nasıl calıstıgını gostermek ıcın yapılmıs bır sey cıktıgında emın olun öyle olmuyacakgercı ps3 e almam ben bu kontrollerı .natal ı beklıyecem
  • madem grafik tartışması açılmış bir kaç sorum olsun?
    Muhteşem grafikli Resident Evil 5 mi yoksa ıhtan grafikli Resident Evil 3 mü adam gibi oyundur?
    Herkes deli gibi Call of Duty 5/6/10/70 mi oynuyor yoksa hala Counter Strike 1.5/1.6 mı?
    Fifa 2010/Pes 10 mu daha zevkli yoksa aterideki Nenketsu Goal3 mü?
    Street Fighter 4 mü efsanedir yoksa Street Fighter 2 Turbomu?
    Full grafik abanmış oyunlar değil eğlenceli oyunlar genelde ön plandadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimus Bayram -- 21 Aralık 2009; 23:12:03 >
  • bbr sende su katılmamış bir xbox fanısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez
    bbr sende su katılmamış bir xbox fanısın..

Sen o fan lafini psone ps2 ve psp konsollarini yillarca oynamis ps3 oyunlarini oynamak icin ps3 almis olan bana degilde cikmamos oyunlari goty ilan eden, satmayan oyunlara efsane diyen, geow ps3 e geliyo "off nasil koydu sony" geow ps3 e gelmiyo "cokta tin cop oyundu zaten" diyen, bi oyun sirf xboxa cikiyor diye o oyuna camur atan, uncharted goty oldu diye kurban kesme kivamina gelen, ps3 orjinal xbox kopya konsolu kopyacilar xbox alir diyip fwli xbox kullanan forum arkadaslarina soyle ;)

bunlari yapanlar gercek oyuncu oyunadan anlayan insanlar olurlar. fakat mario kart basarisiz bi oyun olsaydi kes-ta-ne killzoneun satislarini 10 a katlayamazdi deyip satis rakami verdigimizde fan olursunuz.

kusura bakmayin kimin fan oldugu cok belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Aralık 2009; 0:08:46 >

• arkadasım yanlıs anlama hic bir garezim yok kimseye sadece sorularını cevaplıyacam.
    Counter-Strike (PC, Valve) / 2000 - 4.2 Million
    Counter-Strike: Condition Zero (PC, Valve) / 2004 - 2.9 Milyon
    Counter Strike: Source (PC, Valve) / 2006 - 2.1 Milyon
    Counter-Strike (Xbox, Valve) / 2003 - 1.5 Milyon
    bunlar xbox da dahil acıklanmıs toplam counter strike satıs rakkamı ortalama 10 milyon adet
    Call of duty serısı toplam satıs adeti 55 milyonu gecmıs durumda bunlar sayısal rakkamlar .
    Resident evil 3 le 5 i karsılastımıssın bu oyunların grafık yonunden bakıldıgında 2 sı bırbırınden cok farklı bıkere en basta kamera acsı aynı degıl hanı grafık meselesınden tartısıyoruz ya ondan yazma ıhtıyacı duydum 2 sı bırbırınden cok farklı oyun bana gore eskı kamera acısı uzaktan daha ıyı ıdı resdent evılı resıdent evı yapan bır unsurdu benım ıcın o kamera .
    Fifa 2010/Pes 10 mu daha zevkli yoksa aterideki Nenketsu Goal3 mu konusunda ne internete kafede nede evde baska bır ortamda Nenketsu goal3 oynaya gordum bu zamanda pes 2010 la fifa 2010 la karsılastırıyoruz ondan mecburen sımdıkı zamanı almak durumdayım
    Street Fighter 4 mü efsanedir yoksa Street Fighter 2 Turbomu mu meselesıne gelınce ensane Street Fighther 2 turbo dur tabıkıde cunkı ilklerdendır .yaş söz konusudur bana gore o zmanalar kucuktuk atarı salanlarında oynardık street fighter 2 yı o zamanlar cok zevlklıydı o cocuklugun verdıgı huzur mutluluk vardı mesela şimdide aynı sekılde etrafta herkezde bılgısayar olmasa o zamandakı gıbı atarı salonları olsa bu zamandada atıyorum street fıgher 4 koysalar makınalara emın olunkı bundan atıyorum 10 15 sene sonra o cocuklara sorsan onlara göre street fighter 4 efsane olur
    wii ye dönersek guzl bır sıstem nintendo nıye böylebırsey yaptı bende anlamıyorum game cube yı ps2 ye yetıstırdı dahada ıyı yaptı sıstem olarak insanlar game cube de son zamnalarda ps2 den daha ıyı grafıklı oyunlar gordu heveslendı(en azından multi platform oyunlarda) ama wii cıkınca nıntende kontrollerıne cok guvendı kontrollerıne yatırım yaptı sıstemı gerı plana cektı ve cıkan multıplatform oyunlarıda goze batar bır sekılde next gen konsolların gerısınde kaldı ve insanlar aradıkları seylerı goremedı.daha onceden xbox 360 yada ps3 oynamamıs bırı ıcın wii guzel gelebılır ama ps3 ve xboxda oyun oynamıs bırı wii ye gecerse eksıklıgı(grafıgı) fazla bır sekılde göze batar ve her zmaan elestırılen kısmı bu olur. Çok uzun oldu ya ben ne yaptım

• .:BBR:. dostum çok güzel cevaplar atmışsın, teşekkürler. Yalnız biz bu olanları bu insanlara anlatamadık. Niye bu kontrolleri çıkartıyor diye sorsak, hebele hübele diyip kaçarlar. Evde ilkokul fiş kitabından alıntı cümlelerle cevap vermeye çalışırlar. Buraya 10 kez Sony'nin kopya tarihini yazdık. Anlamak istemediler. Playstation'un ismi bile Nintendo'dan dedik, orijinali "Play Station" Sony aradaki boşluğu kaldırıp telif hakkı aldı dedik. Duymamazlıktan geldiler. He deyip geçicez artık. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem
    .:BBR:. dostum çok güzel cevaplar atmışsın, teşekkürler. Yalnız biz bu olanları bu insanlara anlatamadık. Niye bu kontrolleri çıkartıyor diye sorsak, hebele hübele diyip kaçarlar. Evde ilkokul fiş kitabından alıntı cümlelerle cevap vermeye çalışırlar. Buraya 10 kez Sony'nin kopya tarihini yazdık. Anlamak istemediler. Playstation'un ismi bile Nintendo'dan dedik, orijinali "Play Station" Sony aradaki boşluğu kaldırıp telif hakkı aldı dedik. Duymamazlıktan geldiler. He deyip geçicez artık. =)

Ben Tesekkur Ederim Ama Dediginiz Gibi Hepsi Bu Rakamlari Gormezlikden Geliyor. Onlara Gore Bi Oyunun İyi Yada Kotu Oldugu Satis Rakamlari İle Olculmuyor. Bi Oyunun Basarili Olup Olmadigi Satis Rakamiyla Olculmuyor O Zaman Hangi İstatistik Oyunun Basarili Oldugunu Gosterir? Hemen Soyliyim Uncharteda 20 Uzerinden 21 Verecek Kadar Dusen Fanboy Siteleridir Onlar İcin Kriter. Hadi Oda Yok Onlarda Vermedi Yuksek Puan, Bu Sefer Kendileri Basliyor Sacma Sapan Oyunlara EF-SA-NE Demeye. Fakat Git De Halo 3 u Hergun 1 Milyon Kisi Online Oynuyomus... Ses Yok!!! Bu Tip Insanlar Duymak İstediklerini Duyar Gormek İstediklerini Gorurler. Ne Kadar Yazsan Bos Malesef. Ornegin Adi Duyulmamis Reklam Yapmak Icin Zittiribinyon Sitesi Haloya 6 Puan Versin Hemen Link Atarlar. İgn Atiyorum İnfamousa Dusuk Puan Verdi Diye Cocuk Sitesi Olur Veyahut Boyle Bi İstatistik Verdigin Zaman Cıvık Cıvık Konusurlar Fanboy Falan Derler. Yada Gelip Wii Konusunda Xbox Konusunda Surekli Grafik Grafik Derler.

Neden??? Cunku Hayatinda Ne Amiga Gormustur Ne Atari Diye Bilinen Snes Nede Dos Oyunlari. Ps3 Kafeye Gitmemek İcin Pes Oynariz La Mantigi İle Ps3 Alip Oyun Oynamaya Baslamis İnsanlardir. Ve Bi Oyunda Grafik NeKadar İyiyse O Oyun O Kadar İyidir. Gerisine Dikkat Bile Etmezler Cunki Eski Grafiklerin Pixel Pixel Oldugu Yillarda Oyun Oynamamislardir.

Sen Simdi Cikip Mario Kart Cok Eglenceli Yada Mario Galaxy Atmosferi Super Diyince Yadirgiyor Adam. Mario Kartin Grafikleri Cok Guzel Saniyor Yaziyor Youtubea Bakiyor Kendi Oynadigi Tech Demodan Bozma Oyunlardan Daha Kotu. Bu Sefer Buraya Gelip Oyun Igrenc Falan Diyor Cunku O Sadece Grafik Ile Eglenmis Bu Gune Kadar. Eglence Faktoru Nedir Atmosfer Nedir Bilmiyor...

Simdi Sen Buraya Kardes Bu Rakamlar Ne? Dandik Dedigin Oyun 10 Milyon Satmis Efsanne Dedigin Oyun 2 Milyon Satmis Nedir Bu? Dedigin Zaman Yada Kardes Neden Sony Natal Gibi Bi yenilige Gitmedi Cakma Wiiremote Cikardi Dedigin Zaman Azini Acip Bisey Diyemez Cevabi Yoktur Oyle Olunca Sana Saldirmaya Baslarlar Ezik, Fanboy Vs...

En Iyisi Birakicaksin Ultra Grafikli, 2 Sene Bekledikleri Oyunlarini 2-3 Gunde Bitirip Satsinlar. Sonra Bu Oyun Cok Eglenceli, Su Oyun Efsane, Evladiyelik Oyun, Herkesin Arsivinde Bulunmali, Ultra Super Mega Oyun... Eglenceliydi Efsaneydi Evladiyelikdi Arsivlikdi O Zaman Ne Diye Sattin 1-2 Hafta Sonra? Oynasaydinya 8 Ay 9 Ay Hem Satip Parasiyla Alacagin Oyun Ucuzlardi... Cevap Gene Yok!

Ben Veriyim Cevabi Grafikden Alinan Haz Gecicidir. Grafik Grafik Grafik Dersin 1 Kere Oynar Bitirirsin 2. Kere Baslamazsin. Izledigin Derinligi Kurgusu Esprileri Normal Seviyede Olan Filmi 2. kez 3.kez Izlemeye Benzer. Gormussundur O An Eglenmissinir Bitmistir. Ama Eger O Oyunda Eglence Faktoru Var Ise Atmosfer Var Ise Oynanabilirlik Var Ise Alirsin Evinin Bi Kosesine Koyarsin 1 Sene 1.5 Sene Oynarsin Hatta Devam Oyunu Ciksa Dahi Halen Daha Oynarsin. Misal Halo3 Misal WiiSports...

Ama Gel Gor Ki Bu 2 Oyunda Coptur. Onu Oynatan Konsollar Ezik Konsollardir. Cok Satmasi Tamamen Alanlarin Oyundan Anlamadigina Ve Yas Ortalamasina Baglidir. Fakat Super Grafikli Oyunlar Superdir. Bi Konsol Ne Kadar Iyi Grafik Işliyorsa O Kadar Iyidir. Bu Konsolu Yada Super Grafikli Oyunlari Almayanlar Ya Beceremedikleri icin Ya Yasi Kucuk Oldugu Icin Yada Oyundan Anlamadiklari Icin Almamislardir. Oyunun Eglence Yoksunu Oldugundan Kesinlikle Degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Aralık 2009; 5:26:43 >

• PS3 ü sadece grafikleri iyi diye savunan adamlar zamanında xbox yada gamecube en iyi grafikleri verirken neredelerdi lo Burada ps3 ün grafiklerini savundukları gibi zamanında splinter cell şov yapan xbox u savunsalardı cihaz iyi satış yapar xbox360, ps3 ten önce alelacele çıkmazdı. Ps2, demekki grafikleri ile değil oyunları ile büyük bir kitleye hitab edebilmiş.

Diğer taraftan grafiği daha iyi bahanesi ile konsol taraftarlığı yapanlar, grafiği iyi olmasa "vidaları daha şekilli abi bu konsolun" diye öne çıkaracakları bişey illaki bulurlardı

Konsol veya başka bir şeyin fanatikliğini yapmak boş iş. Oyun konsolları oyunları için alınır. İyi oyun hangi konsola çıkmışsa, o konsol o oyun için en iyisidir. O yüzden yukarıda adı geçen tarih öncesi cihazlar bile barındırdıkları kendine has oyunlar yüzünden şimdikilerden iyidir denilebilir. En son çıkan konsol varken geçmiştekiler ölmüştür, "grafikleri kötü la bunların, oynanır mı bu oyunlar" demek bu mantıkla hatalı bir düşünce.

Bu başlığın cevabını yazmıştım daha önce. Wii grafik anlamında potansiyel olarak ps2 den çok daha iyi ama bunu kullanmıyorlar. Dibine kadar kullandılar diyelim. PS3-Xbox 360 varken wii nin en iyi grafiği, grafik manyaklarını tatmin etmez. Wii esasında süslenmiş gamecube tür. Grafik teknolojisi olarak ps2 neslinin konsoludur. Next Gen konsol olarak isimlendiriliyorsa controlleri sayesindedir bu. Hatta controller olarak bu neslin de ilerisinde olduğunu göstermiştir.

Ben öncelikle grafiğe bakarım diyen arkadaşlar ps3 ve xbox360 ile yollarına devam etsin, neymiş bu wii niye bukadar satıyor diye konsolu alırsanız pişman olursunuz benden söylemesi. Grafik olarak en ateşli wii kullanıcısı bile yahu daha iyi grafikli olsaydı bu konsol demiştir mutlaka, çünkü gerçekten çağın gerisindedir teknik olarak. Oyunları ilginizi çekiyorsa alınacak bir konsol wii (diğer konsollarda da asıl kriter bu olmalı)

Oyun kültürünü sadece grafiğe endekslemiş arkadaşlarlar gelipte anlayamadıkları bu ve benzeri cihazlara yada oyunlara laf edince. Oyunu veya cihazı bilen kişiler de ister istemez "adam neyi kötülediğinin farkında değil, bari anlatayım" diye insanlık yapıyor

At gözlüğü takmayanlar için faydalı bu yazılar, o yüzden bu başlığın bir sonu gelmese de kitlenmesin Zaten wii bölümünün en populer başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 22 Aralık 2009; 11:18:44 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.