Şimdi Ara

Wifi Sorunu Var galaxy s3 acil yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar telefonum galaxy s3 wifiyi açmaya çalıştığımda açılıyor diyor biraz bekliyor tam mavi ışık yanacak diyorum gene açılmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz delirmek üzereyim :(

• Recovery'den wipe yapmak çözüm olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ama Olmadı Dünden Beri Böyle Telefon ...
  • yardım edecek kimse yok mu ya
  • azadbey A kullanıcısına yanıt
    Odin den tekrar Türkiye ROM unu atmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: azadbey

mrb arkadaşlar telefonum galaxy s3 wifiyi açmaya çalıştığımda açılıyor diyor biraz bekliyor tam mavi ışık yanacak diyorum gene açılmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz delirmek üzereyim :(

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

bu konudaki romu ve üstüne kerneli kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

mrb arkadaşlar telefonum galaxy s3 wifiyi açmaya çalıştığımda açılıyor diyor biraz bekliyor tam mavi ışık yanacak diyorum gene açılmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz delirmek üzereyim :(

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

bu konudaki romu ve üstüne kerneli kurun

ROm ve Kernel Kurmasını Bilmi,yorum hem Telefon Rootlu ben geçenlerde Bir Wifi Programı yükledim Ardından Böyle Oldu Bunu Bir Program İle Veya Telin Herhangi bir Ayarı İle Halledemezmiyiz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşkler yardım etmeye çalıştığınız için ama Rom Ve Kernel Atmasını Bilmiyorum hem Benim Pcde Telefon usb ile pc yi görmüyo başka bi çözüm yokmu
  • azadbey A kullanıcısına yanıt
    Recovery Moddan wipe işlemleri yapıldıktan sonra bile sorun düzelmediyse tek çözüm yöntemi orijinal romu Odin programı ile yeniden yüklemektir. Hatta donanımsal bir arıza olması halinde bu yöntem bile işe yaramayabilir. Bu gibi durumlarda tek çözüm yetkili servise teslim etmek olacaktır.
  • quote:

tşkler yardım etmeye çalıştığınız için ama Rom Ve Kernel Atmasını Bilmiyorum hem Benim Pcde Telefon usb ile pc yi görmüyo başka bi çözüm yokmu

Hocam hepsi detayli bir sekilde anlatiliyor bakip yapin cok basit

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Recovery Moddan wipe işlemleri yapıldıktan sonra bile sorun düzelmediyse tek çözüm yöntemi orijinal romu Odin programı ile yeniden yüklemektir. Hatta donanımsal bir arıza olması halinde bu yöntem bile işe yaramayabilir. Bu gibi durumlarda tek çözüm yetkili servise teslim etmek olacaktır.

Ne YAzıkki Recovery Moddan wipe iişleminide yaptım gene aynı donanımsal bir arıza olduğuna inanmıyorum çünkü wifi ile alakalı bir program yükledikten sonra arıza meydana geldi hocam
  • Haklısın Ama Dediğim Gibi Pc Telefonumu Görmüyor Sorunda Bu ya Bende İşin içinde Pc olmadan halledebileceğim bir çözüm arayışındayım... ama gerçekten hepinize verdiğiniz yardımlardan dolayı çok tşk ederim allah razı olsun dostlarım
  • quote:

Haklısın Ama Dediğim Gibi Pc Telefonumu Görmüyor Sorunda Bu ya Bende İşin içinde Pc olmadan halledebileceğim bir çözüm arayışındayım... ama gerçekten hepinize verdiğiniz yardımlardan dolayı çok tşk ederim allah razı olsun dostlarım

O zmm hafiza kart okuycu lazim o seklde oraya romu atip kurarsin

• quote:

quote:

Haklısın Ama Dediğim Gibi Pc Telefonumu Görmüyor Sorunda Bu ya Bende İşin içinde Pc olmadan halledebileceğim bir çözüm arayışındayım... ama gerçekten hepinize verdiğiniz yardımlardan dolayı çok tşk ederim allah razı olsun dostlarım

Ama Tlefonla Odin Programına Bağlanmak Lazımmış O Nasıl Olacak ??
  • quote:

quote:

Peki Dostum indiriyorum Romu Hafıza Kartından Kuracam Olursa Dile Kardeşinden Ne Dilersen Bu Arada Çok Sağol Senide Yorduk Dostum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.