Şimdi Ara

WİFİ PROBLEMİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay önce bilgisayarımı servise verdim bilgisayarım dün servisten geldiğinde bir hata ile karşılastım wifi kullanılamaz diyordu cok aradım uğrastım bulamadım bilgisayarım modemin cok cok yakınına gelince wifiyi goruyor fakat 1 metre uzaklasınca gormuyor markası ıntel(r) dual band wireless-ac 3160 sürümü ise 18.20.0.9 arkadaşlar her yeri aradım sürücü güncellestirmeye calıstım hala sonuc yok belki yanlıs sürüm bulmusturum ne olursunuz yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasuphi -- 15 Aralık 2015; 10:38:55 >

• konu başlığını kurallara göre açmalısın düzeltme yapmazsan konun silinir. problemin ise wifi anten kablosunu takmamıs olmalarından kaynaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

konu başlığını kurallara göre açmalısın düzeltme yapmazsan konun silinir. problemin ise wifi anten kablosunu takmamıs olmalarından kaynaklı

Yani mutlaka servise gitmesi gerekiyor diyorsunuz teşekkur ederim iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz garantilimi?
  • quote:

cihaz garantilimi?

5 yıllık garantisi var daha temmuz ayında aldım yanı bir ücret falan öder MİYİM?

• ücret alıcaklarını sanmam garantısı varsa servıse ver dusunme aslında 1 dk lık iş ama garantıyı bozmana degmez servısı uyarabılırsın muhtemelen anten kablosu takılı değil diye
  • quote:

ücret alıcaklarını sanmam garantısı varsa servıse ver dusunme aslında 1 dk lık iş ama garantıyı bozmana degmez servısı uyarabılırsın muhtemelen anten kablosu takılı değil diye

Tamamdir hocam çok tesekkur ederim iyi gunler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çekmiyosa 30 liraya Tp Link TNWn722 N Al tak çalıştır :)
  • mustafasuphi M kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu ben de yaptım:) kardeşimin fanı bozulmştu fanını temizlemek için laptopunu komple sökmüştüm daha önce ne laptop kullanmışlığım vardı ne de sökmüşlüğüm 17 yıldır pc kullanıyorum . fanını temizledikten sonra kablolara çok bakmadan geri topladım laptopta kablolar çok farkediyormuş meğer. wireless adaptörün kablolarını yanlış uçlara bağladığımdan wifi bir diş çekiyordu senin sorunun kaynağıda bu. bunun için servise verme laptopun arkasındaki büyük kapağı çıkar yeşil kartın kablolarını değiştir tekrar bak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 15 Aralık 2015; 20:30:15 >
    kablonun biri takılmamışta olabilir yada dediğim gibi yanlış bağlanmıştır bu resimdeki gibi olacak kablolar. kapağı çıkarınca direk görürsün zaten
     WİFİ PROBLEMİ ACİL YARDIM
  • Tesekkur ederim hocam allah razı olsun

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.