Klima su tahliye sorunu
Evde mitsubishi klima var aylar önce iki çocuk gelsi kurdu elektrik aksamı yapılı değildi iki hafta önce ben yaptım fakat klima su damlatıyor.Klimayı temizledim hala su damlatıyor. Klimanın yeri eski evde farklıydı dolayısıyla çıkış yeri de farklı iki çocuk kurdu klimayı içinde su kanalının üzerinde su yönü için lastik bariyer var acaba lastik bariyerin yönünü boruyla aynı yönde mi yapmalıyım? Değiştirilecektir belki de bu çocuklar değiştirmemiştir.. acaba su damlatması o yüzden mi
Edit: yanlış yazmışım düzelttim lastik bariyer borunun zıttı yönünde klimada damlayan tarafa yani boruyla aynı yöne mi getirmeliyim?
hdmi kablodan veri aktarımı mümkün mü
nand çalınmış olabilir mi?
tamirciye anakartı yapması için telefonu verdim. telefonda beş altı saat bizi oyaladı. önce yapılacakmış gibi bir intiba bıraktı sonra da yapılamıyor bu anakart dedi teslim etti. birkaç gün önce anakartı çıkarttım chipsetlerin olduğu bölmeye dokunmamış bile üstünde siyah kaplaması duruyordu. ben çıkardım. kaplaması varken kapasitörlere chiplere nasıl baktı? acaba nand çalınmış olabilir mi? nand'nin altında sanki parlama var gibi.. sizce çalmış mıdır?
vodafone internetsiz konuşma paketi nasıl alabilirim?
yanımda uygulamasına baktığımda internetli 60 tl ve üzeri paketler var. tl yüklesem tarifeye geçiyor. tarifeyi iptal etmenin yolunu bulamadım. velhasıl konuşma paketi yükleyemiyorum. nasıl yüklerim bilen biri var mı?
anakarta nand entegre etmek
iphonun anakartı bozuldu çalışan anakarta verilerin depolandığı yeri sanırım nand imiş. onu entegre etsem olur mu kullanıcı adı şifre sorar mı? eski telefonu kullandığımız gibi kullanabilir miyiz
iphone icloud sorunu
anakartım bozuldu aliexpressten anakart alsam. icloud denen bir zımbırtı varmış şifresi olmazsa menüye ulaşılamıyormuş kendi imeimi yüklesem icloud sorun olur mu. iphonun yabancısıyım annemindi bu telefon
samsung tv ekranının kenarında dalgalanma ve tırtıklanma var
tv ekranında su yolu gibi bir renk dalgalanması var diğer tarafında da fermuar benzeri tırtıklanmalar oluştu. bu bir panel arızası mı yoksa içindeki ekran kartı vb bir donanım arızası mı?
matkap mandreni açılmıyor
|
kablonetin taahütsüz paketi var mı
|
sarı ve mavi birlikte yanmıyor
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 523
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 52.682 (Bu ay: 1.252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware